#Tuğçe pala birgün karşılaşırsak müzik dinle

Merve Öyle Bir Kombin Yaptı Ki Rakipleri Bile Öve Öve Bitiremedi! 08:52

Merve Öyle Bir Kombin Yaptı Ki Rakipleri Bile Öve Öve Bitiremedi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde Tuğçe Ekim ileride inşallah ben çok ünlü biri olurum ve Merve'de zevkle beni giydirir diyerek Merve'ye methiyeler dizdi. Emine Aydın ise ..

  • ANKA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
OLAY! Bahar Candan Gittiği Mekanda İçeri Alınmadı! 12:45

OLAY! Bahar Candan Gittiği Mekanda İçeri Alınmadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 01 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 133. bölümünde Gamze Taşkın, Bahar Candan'ı yine tahrik edecek yorum yapınca Öykü Serter tarafından uyarıldı. Gamze ise Bahar'ın da kendisini tahrik etti..

  • ANKA tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamze Taşkının O Sözleri Bahar Candanı Çıldırttı! 09:10

Gamze Taşkının O Sözleri Bahar Candanı Çıldırttı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 09 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 140. bölümünde Gamze Taşkın artık Tuğçe Ekim'i sevdiğini söyleyince Tuğçe bunu Gamze'nin taktığı lense bağladı. Bunun üstüne Bahar Candan'da konuya dahil olun..

  • ANKA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Açıkladı - Beni Üzen Konu 05:50

Bahar Candan Açıkladı - Beni Üzen Konu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 09 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 140. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan ile aralarının bozuk olduğunu ama kendisinden özür dilediğini söyleyince Bahar bunu kabul etti. Öykü Serter ise Bahar'..

  • ANKA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu Sonunda Bahar Candana Fena Patladı! 11:33

Kemal Doğulu Sonunda Bahar Candana Fena Patladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 143. bölümünde Duygu Çevik, Tuğçe Ekim'in abiyesini beğenmediği için kıyafet almaya gittiğini söyleyince Gamze Taşkın söz aldı ve Bahar Candan ile Tuğçe'nin a..

  • ANKA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur 423.Bölüm Fragmanı 00:59

Kısmetse Olur 423.Bölüm Fragmanı

Emre ve Murat arasında Tuğçe kavgası çıkıyor. Tuğçe'ye talip gelen Murat, Emre'nin sert tepkisiyle karşı karşıya kalıyor, damatlar evinde tansiyon yükseliyor...

  • ANKA tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor Adem Gönlünü Skandallar Kraliçesine Kaptırdı! 00:41

Survivor Adem Gönlünü Skandallar Kraliçesine Kaptırdı!

Adı en son Survivor Tuğçe Melis Demir ile anılan Adem, şimdi de Kısmetse Olur'un gelin adaylarından Gözde Deniz ile görüldü. İkilinin samimi görüntüleri herkesi şaşırttı. TV8'de ekrana gelen Survivor 2017 yarışmacılarınd..

  • ANKA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sporda Haftanın Öne Çıkan Gelişmelerini Sizler İçin Derledik 02:07

Sporda Haftanın Öne Çıkan Gelişmelerini Sizler İçin Derledik

Haftanın öne çıkan gelişmeleri ve maç sonuçları Yeni Şafak Spor editörü Tuğçe Ergül'ün yorumuyla karşınızda...

Yarışmacının Saçları Jürinin İlgisini Çekti 01:05

Yarışmacının Saçları Jürinin İlgisini Çekti

Tuğçe Kütükoğlu'nu gören jüri üyeleri yarışmacının saçlarını çok beğendiklerini dile getirdiler. Tuğçe Kütükoğlu'nu gören jüri üyeleri yarışmacının saçlarını çok beğendiklerini dile getirdiler...

  • BETA tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..

Din Kavramı Üzerine Kısa Anektodlar 01:39

Din Kavramı Üzerine Kısa Anektodlar

Dünya üzerindeki varoluşsal sıkıntılarımızdan, cennet cehenneme girişimize kadar tüm sorunları 1 dk 39 sn içerisinde dile getiren pala bıyıklı dayı...

  • JET TV tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenibosna'da Palalı Genç Alarmı 01:42

Yenibosna'da Palalı Genç Alarmı

Yenibosna'da sabah saatlerinde işe gitmek isteyen vatandaşlar otobüs durağında eli palalı yarı çıplak genci görünce panik yaşadı. O anlar kameralara saniye saniye yansırken, palalı gence silah çeken polis bir süre sonra ..

Furkan Palalı'dan Yeni Rolu İçin Yeni İmaj  Röportaj 02:06

Furkan Palalı'dan Yeni Rolu İçin Yeni İmaj Röportaj

Yeni dizi için sakal bıraktı. Atv'de ekrana gelecek 'Çukurdere' dizisinin başrol oyuncusu Furkan Palalı, yeni projesi için imaj tazeledi. Yakışıklı oyuncu, önceki gün soluğu yakın dostu Adem Terzi'de aldı. Yeni imajıyla ..

  • BETA tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fındık Veresiye Fragman 01:51

Fındık Veresiye Fragman

Ordu’da bir köyde yaşayan Hacer ve Mehmet, yıllardır birbirine sevdalı olan iki gençtir. Köyün fındık ağası olan Pala İsmail, kızı Hacer’i fakir olduğu için Mehmet’e vermek istemez. İki aşık evlenmek için çeşitli planlar..

Aşı yaptırana bakım bedava! 01:06

Aşı yaptırana bakım bedava!

Kütahya'da 'Pala berber' lakaplı sosyal medya fenomeni Ömür İpek, aşı olan vatandaşların bıyık ve yüz bakımını ücretsiz yapacağını duyurdu...

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman 05:04

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman

Yalan yanlış hikayeler geçti hayatımdan Bi normalim bi anormal kafam duman Hep ağlatan aldatanlar geçti hayatımda Bi denliyim bi densizim kafam duman Ama bi yerlerde bi aşk varsa oda Birgün beni arasa tabiki kalbim taş ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın 05:30

Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın

Muazzez Ersoy - Beni Çok Ararsın Şarkı Sözleri Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Sen beni çok ararsın çok ağlarsın sevgilim Bu hayat böyle gitmez birgün değişir elbet S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kibariye - Gönlümdeki Bu Yara 04:28

Kibariye - Gönlümdeki Bu Yara

Gönlümdeki bu yara Neden hala geçmedi Neden bilmem Allahım Izdırabım dinmedi Yalvarırım Rabbim Duamı sen kabul et Birgün olsun beni de Herkes gibi mesud et Kalbimdeki bu yara Neden şifa bulmuyor Neden bilmem ..

İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok 04:25

İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok

Hayatıma bir son vermek istersen, Hancere gerek yok gözlerin var ya Eğer ki kalbimden vurmak istersen, Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dağ olsam ç..

Tüdanya - Yaktı Gidiyor 04:43

Tüdanya - Yaktı Gidiyor

Döndürün dostlarım ne olur onu Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Birgün bile mutlu etmeden beni Hayatımı yaktı yıktı gidiyor Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Ne varsa içimde sevgiden yana Herşeyi gönülden vermiştim ona ..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Arda Balkay - Gözü Çıksın Gözü Olanın 02:45

Arda Balkay - Gözü Çıksın Gözü Olanın

Gözü Çıksın Gözü Olanın şarkı sözleri ile Kime yarsın yar Bana cansın yar Seni Ben kimi kim sarar, Bulamazsın yar Benim yaram kanar Yaram seni arar Sen de birgün beni arar Bulamazsın yar. Gözü çıksın gözü ola..

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda 02:21

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz'ın, Mod Records etiketiyle yayınlanan Veda isimli tekli çalışması, Veda şarkı sözleri ile Sen geldin doldu defterim Öyle sustu dilim Kağıda ağladı ellerim Seni bana veren Allaha yalv..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin 04:28

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin

Sevda Nedir Bilirmisin şarkı sözleri ile Bir yol versen gönül dostuna Geleceğim bir gün sana Çare değil dertler bana Yapma allah aşkına Sevda nedir bilirmisin Bu aşkı nasıl silersin Kader yazdıysa alnına Seni all..

Vaat Havdi - Turan 06:00

Vaat Havdi - Turan

Turan şarkı sözleri ile Selam olsun Telafer’den Bozkurt’a Selam olsun her yiğide her merde Can veririz bu vatana bu yurda Dayan gardaş dayan Turan gelecek Kanayan yaramız saran gelecek Türkmeneli Azerbaycan Türkiye El..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat 04:48

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat şarkı sözleri ile Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bi..

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat 04:48

Cengiz Fırat - Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat şarkı sözleri ile Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bi..