#TÜbİtak ile dhmİ’nin ortak gerçekleştirdiği

JeansBiri-nin Yakalandığı Evde 236 Bin Dolar Bulundu 00:38

JeansBiri-nin Yakalandığı Evde 236 Bin Dolar Bulundu

JeansBiri-nin Yakalandığı Evde 236 Bin Dolar Bulundu JeansBiri nin yakalandığı evde 236 bin dolar bulundu JeansBiri adlı Twitter hesabının sahibi Ahmet Kemal A'nın, yakalandığı Gaziantep'teki evde toplam 236 bin 755 ..

3. Havalimanı'nın İlk Asfalt Çalışmaları Havadan Görüntülendi 01:17

3. Havalimanı'nın İlk Asfalt Çalışmaları Havadan Görüntülendi

3. Havalimanı'nın İlk Asfalt Çalışmaları Havadan Görüntülendi Yapımına hızla devam edilen 3. Havalimanı'nın bir numaralı pistine ilk asfaltın dökümü başladı. Pistteki asfalt çalışmaları havadan görüntülendi. Türkiye'n..

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Şangay 5’lisi İçinde Yer Alabileceğini Söyledi. 00:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Şangay 5’lisi İçinde Y

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Şangay 5’lisi İçinde Yer Alabileceğini Söyledi. Pakistan ve Özbekistan ziyaretinden dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan..

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli 01:06

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli Eski Musul Valisi Nuceyfi, tutuklama kararı ile ilgili 24'e konuştu. Nuceyfi, 'Türkiye'nin varlığı Musul'un kurtarılması için çok önemli. Erbil'de kalma..

 Selin İmer Taziye Ziyaretine Mustafa Ceceli'nin Arabasıyla Geldi!! 01:26

Selin İmer Taziye Ziyaretine Mustafa Ceceli'nin Arabasıyla Geldi!!

Mustafa Ceceli'nin sevgilisi Selin İmer önceki gün vefat eden gece kulubü patronu Mehmet Tuna'nın evine ziyarette bulundu. İmer taziye ziyaretine Ceceli'nin arabasıyla gitti. Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli uğruna 9 yıllık e..

  • ANKA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sümela’nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Taksi Sahnesi 00:33

Sümela’nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Taksi Sahnesi

Taksi esnafını ve turistleri üzen kötü taksicilere bilin bakalim ne oldi? Efsane geri döndü! Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel 7 Nisan'da sinemalarda! Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Teme..

Sümela'nın Şifresi 3 - te Telefon Trafiği 00:54

Sümela'nın Şifresi 3 - te Telefon Trafiği

Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” geliyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşacak olan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel'in yönetmen koltuğunda, ilk iki filme de imza..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu 04:15

Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu

Komediyle karışık üç perdelik bir trajedi… Verdi’nin Maskeli Balo operası sanatçının en önemli eserlerinden biri olarak kabul ediliyor. Polonyalı tenor Piotr Beczala, oyunun ana karakteri Boston Valisi Riccardo’yu canlan..

Maide'nin Altın Günü - Fragman (Sinemalarda) 02:43

Maide'nin Altın Günü - Fragman (Sinemalarda)

Maide'nin Altın Günü Sinemalarda! Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır. Altın günl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi 06:24

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi

Türkiye yangınlarla mücadele ediyor. Şimdiye kadar 17 ilde çıkan yangınlarda Manavgat'ta 3, Marmaris'te bir kişi hayatını kaybetti. Antalya'nın Manavgat, Adana'nın Kozan, Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçeleri ile Osm..

Sümela'nın Şifresi 3 - Cünyor Temel  Dolmuş Sahnesi 00:30

Sümela'nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Dolmuş Sahnesi

Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” izleyici ile buşuyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel'in yönetmen koltuğunda, ilk iki filme d..

Sümela'nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Taze Balık Tartışması 00:23

Sümela'nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Taze Balık Tartışması

Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” izleyici ile buşuyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel'in yönetmen koltuğunda, ilk iki filme d..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına saldırı 01:21

Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına saldırı

Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına molotofkokteylli saldırı düzenlenirken saldırıyı gerçekleştiren şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Türkiye'nin Varşova Büyükelçiliği binasına molotof kokteyli ile saldırı ..

Kenya'nın Karateci Nineleri: Kendilerini Savunmak İçin Karate Öğreniyorlar 01:10

Kenya'nın Karateci Nineleri: Kendilerini Savunmak İçin Karate Öğreniyo

Kenya'da yaşayan bir grup nine kendilerini taciz ve tecavüze karşı savunmayı öğreniyorlar. Nairobi'nin yoksul mahallerinde yaşayan ninelerin yaşları değişirken ortak noktaları ise genç erkeklerin hedefi olmaları. Genç e..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.752 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın 00:54

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın "Paralel Müzakere" Talebine Ret

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma süreci resmen başladı. Londra hükümeti, ortak pazardan çıkacak olmanın zararlarını minimize etmek için ticaret anlaşmalarıyla ilgili müzakereleri de Brexit sürecine paralel ola..

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı 01:06

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın gençler kategorisi tek erkekler ikinci tur maçında Çekya'dan Dalibor Svrcina'yı 2-0 yenen 17 yaşındaki milli tenisçi Yankı Erel üçüncü tura yükseldi. Yankı Erel, Melbourne kentinde dev..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığını Hazmedemiyor 00:40

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığın

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığını Hazmedemiyor Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sadece 15 Temmuz değil, Suriye'deki, Musul'daki, Kuzey Irak'taki gelişmeler, bütün bu gelişmeler..

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe 02:32

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe

PKK'nın 'terör koridoru'na darbe! Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat ..

Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Binali Yıldırım 10:01

Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Binali Yıldırım

Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Türkiye Cumhuriyeti'nin 65. Hükümeti'ni kurarak ülkenin 27. Başbakanı olan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yürürlüğe girmesiyle son başbakan ..

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti 01:05

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti

Uluslararası Para Fonu Türkiye ekonomisinin bu yıl ve önümüzdeki yıla ilişkin büyüme tahminini yükseltti. Amerika Birleşik Devletleri merkezli kuruluş, ekim ayı Dünya Ekonomik Görünümü Raporu’nda Türkiye’nin bu yıl, dah..

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor? 01:01

Suriye Yönetimi Türkiye'nin Afrin Harekatına Nasıl Bakıyor?

Suriye yönetimi, Türkiye'nin Afrin'deki YPG güçlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı başlar başlamaz resmi olarak kınadı. Bununla birlikte, Şam'dan son dönemde PYD'ye yönelik artan eleştiriler ve Rusya'nın A..

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi 08:12

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'da hayatını kaybeden şarkıcı Ahmet Kaya'nın ailesi de isterse mezarının Türkiye'ye getirilmesi için gereğini yapacaklarını belirtti. Merhum Sanatçı Ahmet Kaya'nın da katıldığı konserden anla..

  • BETA tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında rolü neydi- 18:34

Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında

4 Ocak'ta Libya'nın başkenti Trablus'ta bir askeri okula düzenlenen saldırıda 26 kişi hayatını kaybetti. Ölenler silahsız askeri öğrencilerdi. Saldırıyı üstlenen olmadı. Saldırı sırasında, General Halife Hafter'in komu..

Muharrem İnce'nin 'Ahlak' Karnesi 03:32

Muharrem İnce'nin 'Ahlak' Karnesi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim yarışı boyunca toplumsal olaylara ilişkin gafları ve vatandaşlara karşı tavırları dikkati çekerken, daha önceki dönemlerde yaşanan örnekler de bir kez daha gözler önüne..

Napoli'nin Sırrı Orijinal Fragman 01:11

Napoli'nin Sırrı Orijinal Fragman

Napoli'nin Sırrı, beklenmedik bir andan hayatına giren bir aşk ile işlenen bir suç arasında sıkışan Adriana adındaki bir kadının hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Karşı Pencere, Şahane Misafir, İstanbul Kı..

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı! 01:31

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmala

Şırnak'ın İdil ilçesinde bulunan Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı. Türkiye’nin ilk Petrol arama kuyusu olan 2 yıl sonra, 1936’da da yeterli rezerv olmadığı gerekçesiyle..