#TÜbİtak ile dhmİ’nin ortak gerçekleştirdiği

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman) 02:01

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman)

Dünyanın son sekiz yıldır ABD başkanı olarak tanıdığı Barack Obama‘nın yakında Beyaz Saray‘daki görevi son bulacak. Ancak onun başarı yolundaki zorlu serüveni çeşitli yapımlarla ölümsüzleşiyor. Barack Obama, Amerika tar..

  • PengoTV tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Metin Hara'nın Kazandığı Para Dudak Uçuklatıyor! 00:53

Metin Hara'nın Kazandığı Para Dudak Uçuklatıyor!

Top model Adriana Lima ile birlikteliği gündeme oturan Metin Hara’nın kitaplarından kazandığı para ortaya çıktı Top model Adriana Lima ile Bodrum'daki birliktelikleriyle gündeme oturan Metin Hara’nın ‘Aşkın İstilası’ baş..

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kut'ül Amare'nin Fragmanı Yayınlandı 01:37

Kut'ül Amare'nin Fragmanı Yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TRT ortak yayınında dile getirdiği ve daha sonra çekimine başlanan Kut'ül Amare dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen dizin ilk fragmanı...

  • ANKA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BBC'nin Casus Hayvanları 00:30

BBC'nin Casus Hayvanları

Hayvan, canlılar dünyasının ökaryotlar (Eukaryota) üst âlemindeki hayvanlar (Animalia) âleminde sınıflanan canlıların ortak adıdır. Hayvan sözcüğü, günlük kullanımda esasen insan dışı nefes alan ve hareket eden şeyleri..

  • PengoTV tarafından
  • 2.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adriana Lima'nın Sevgilisi Emir Uyar Para Saçıyor 05:36

Adriana Lima'nın Sevgilisi Emir Uyar Para Saçıyor

Adriana Lima'nın sevgilisi Emir Uyar ile görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Adriana Lima hayranları Emir Uyar ile ilgili ayrıntıları merak etti. Adriana Lima ile adını duyuran Emir Uyar'ın gittikleri bir mekanda g..

  • BETA tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce
IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi 20:29

Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi

. #DemetŞener ve #CenkKüpeli, çok az sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Düğünden ilk görüntüler yayınlandı. Ailesi nikaha neden katılmadı? Çocuklar ile aralarındaki ilişkisi nasıl? s..

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar 00:41

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar Suriye'deki iç savaşın ardından, terör örgütlerinin mağdur ettiği Şuyuhlu Suriyeliler de Fırat Kalkanı Harekatı'nın simgesi haline gelen Cerablus'a sığındı...

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı 10:13

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı Dün Mardin'de PKK'nın hain saldırısında yaralanan Derik kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk, şehit oldu. Safitürk, 2015'te kaymakamlık binasında uğradığı saldırı sonrası ailesiyle b..

PKK'nın Terör Koridoru'na  Darbe 02:32

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'nin Türkiye'nin s..

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe 02:31

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'ni..

ABD'nin Ağır Yenilgisi: Vietnam 01:00

ABD'nin Ağır Yenilgisi: Vietnam

ABD'nin 'zafer' olarak kabul ettiği ancak büyük bir hezimet olarak tarihe geçen Vietnam Savaşı'nın üzerinden 40 yıldan fazla geçti. ABD'nin yenilgiyle ayrıldığı Vietnam, bölünmedi, tam tersine birleşti...

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan Avusturya'nın 7 Camiyi Kapatma Kararına Tepki 04:05

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan Avusturya'nın 7 Camiyi Kapatma Kararına

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Avusturya'nın 7 camiyi kapatma kararına ilişkin, Avusturya'nın, Avrupa'nın değerlerini reddetmesinin somut göstergesidir. Bunu Türkiye olarak kabul etmemiz mümkün değ..

Türkiye'nin Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları'ndan 85. Yılına Özel Anlamlı Reklam Filmi 02:54

Türkiye'nin Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları'ndan 85. Yılına Özel A

Kurulduğu ilk günden bugüne Türk Havacılık Tarihi’nin öncüsü olan ve bu serüven boyunca unutulmazlara imza atan THY, 85. yaşı için hazırlanan yeni reklam filmi yayına girdi. Bugün dünyanın 121 ülkesindeki 303 noktada Tür..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muharrem İnce'nin 'Sokağa Atıyorlar' Sözlerine Sert Tepki 01:19

Muharrem İnce'nin 'Sokağa Atıyorlar' Sözlerine Sert Tepki

CHP'nin Beykoz mitinginde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yetiştirme yurtlarında büyüyenler için söylediği sözlere, Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Platformu üyesi Engin Albayrak, sert tepki göstererek Sayın İn..

Kadın Dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci'nin Bu Hali Sizi Şaşırtacak 02:13

Kadın Dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci'nin Bu Hali Sizi Şaşırtacak

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinin Bahar'ı, Özge Özpirinçci'nin son halini görenler şaşkınlığa uğradı. Genç yaşına rağmen hayli yorgun ve tükenmiş görünen Özge Özpirinçci'nin bu halleri, Kadın dizisine bağ..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı 03:37

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı İETT'nin, kadın yolcuların durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi. Uygulamayı kullanan bazı kadınlar durumu memnu..

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri Meclisten Kovuldu 01:15

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri M

Güney Afrika Cumhuriyeti Devlet Başkanı Jacob Zuma’nın parlamentodaki yıllık halka sesleniş konuşması muhalif milletvekillerinin tepkisiyle karşılandı. Zuma’nın konuşmasını sık sık kesen Ekonomik Özgürlük Savaşçıları (E..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Kaddafi'nin Oğlu Seyfülislam Serbest Bırakıldı 00:58

Kaddafi'nin Oğlu Seyfülislam Serbest Bırakıldı

Libya'da Kasım 2011'den bu yana tutuklu bulunan Seyfülislam serbest bırakıldı. Libya'da Kasım 2011'den bu yana tutuklu bulunan devrik lider Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam'ın serbest bırakıldığı bildirildi. Tobruk ..

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı 00:33

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 59’uncu gününde, 40 DEAŞ ve 6 PYD/PKK hedefine ateş destek vasıtaları ile atış yapıldığını açıkladı...

Rusya'nın Sıradışı Lideri Geldi 01:35

Rusya'nın Sıradışı Lideri Geldi

Rusya'nın Sıradışı Lideri Geldi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüşen ve renkli kişiliğiyle tanınan Rusya Liberal Demokrat Partisi Lideri Vladimir Jirinovski, Türkiye-Rusya ilişkilerini ve 15 Temmu..

Sümela'nın Şifresi 3- Fragman 01:49

Sümela'nın Şifresi 3- Fragman

Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel 7 Nisan'da sinemalarda! Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” geliyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşacak olan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3..

 Mustafa Ceceli'nin Konserleri İptal Oldu!! 02:21

Mustafa Ceceli'nin Konserleri İptal Oldu!!

Eşiyle boşanmadan önce sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşayan Mustafa Ceceli'nin konserleri Belediyeler tarafından iptal edildi. Mustafa Ceceli'nin, dokuz yıllık eşi oğlu Arın'ın annesi Sinem Ceceli'den boşandıktan b..

  • ANKA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Adriana Lima’nın Sevgilileri 01:23

Adriana Lima’nın Sevgilileri

Türkiye'nin en çok kazanan yazarlarından kişisel gelişim kitapları yazarı Metin Hara ile birliktelik yaşamaya başlayan dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Adriana Lima'nın aşk defterinde bugüne kadar kimler yer aldı? B..

  • ANKA tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Melania'nın Elini Yine Tutamaması 01:07

Trump'ın Melania'nın Elini Yine Tutamaması

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Başkanı Donald Trump, First Lady Melania Trump ile birlikte Ohio'ya gitmek üzere Beyaz Saray'dan çıkarak helikopter pistine geldi. TRUMP'IN ELİ BOŞ KALDI Burada kameraların açısına g..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrfan Değirmenci’nin Canlı Yayınına Damga Vuran Teyze 01:34

İrfan Değirmenci’nin Canlı Yayınına Damga Vuran Teyze

Değirmenci canlı yayını sırasında Yozgat Yer Köyünden Zeliha Çevirme’yi yanına aldı. Değirmenci, bütün Aslanlı Yol’u yürüyen yaşlı Zeliha Çevirme ile sohbet ettiği sırada, Çevirme “Doğu Perinçek kazanacak” dedi. Zeliha Ç..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 6 yıl önce