#TÜrk anesteziyoloji ve reanimasyon derneği tard

İstanbul Autoshow 2017 01:39

İstanbul Autoshow 2017

Peugeot, Otomotiv Distribütörleri Derneği tarafından Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 17'ncisi düzenlenen fuarda, yeni modellerini ve sınıf lideri teknolojilerini otomobil severlerle buluşturdu...

Başbakan'dan Medyaya Teşekkür 01:35

Başbakan'dan Medyaya Teşekkür

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği “Medya Oscarları” Ankara'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. NTV ve Kral TV'nin de ödül aldığı gecede Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin önle..

Yolların Türküsü 6.Bölüm 1:02:38

Yolların Türküsü 6.Bölüm

Türkiye’nin illerini sosyokültürel ve ekonomik açıdan tanıtan programın 6. bölümünde; Mehmetçik-Üniversite Gençliği El Ele Ağaçlandırma Projesi, Güneydoğu Anadolu Projesi, GAP Körler Derneği ve Adıyaman Halı Atölyesi kon..

 İnna'dan Çanakkale'de Muhteşem Konser 05:51

İnna'dan Çanakkale'de Muhteşem Konser

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Belediyesi’nce ve Çanakkale Görsel Tanıtım Derneği iş birliği ile düzenlenen Uluslararası Havacılık Festivali, ‘Troy Air Fest’ kapsamında dünyaca ünlü Romen şarkıcı İnna sahne..

  • ANKA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Kez Balon Gören Somalili Çocukların Mutluluğu 01:05

İlk Kez Balon Gören Somalili Çocukların Mutluluğu

Son 60 yılın en büyük kuraklığının neden olduğu açlık ve kıtlıkla mücadele eden Somali'deki çocuklar, Bursa İHH İnsani Yardım Derneği tarafından dağıtılan ve birçoğunu ilk defa gördükleri küçük hediyelerle mutlu oldu...

Annesini Kaçıranları Polise Yakalattı 03:29

Annesini Kaçıranları Polise Yakalattı

Gaziantep'te Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Başkanı Sevilay Kale Çete, kendisini darp ederek kaçıran şahısların elinden kızı sayesinde kurtuldu. Çete'nin kızı, annesini kaçıran şahısların kullandığı araç plakasını alınca ..

Dünya Franchise Sektörünün Kalbi İstanbul’da Atıyor 04:51

Dünya Franchise Sektörünün Kalbi İstanbul’da Atıyor

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın katılım sağladığı UFRAD Franchising Derneği ev sahipliğinde ‘Dünya Franchise Zirvesi 2017’ İstanbul’da kapılarını açtı...

15 Temmuz'un Görünmeyen Kahramanları 02:18

15 Temmuz'un Görünmeyen Kahramanları

15 Temmuz gecesi görev yapan haber kameramanları, Antalya'da buluştu. Şeker-İş Sendikası ve Türkiye Haber Kameramanları Derneği'nin organizasyonuyla bir araya gelen kameramanlar, o gece yaşadıklarını bir kez daha anlattı..

Sinan Güleryüz Bu Sefer Sahneye Hayvan Dostlarımız İçin Çıktı 07:20

Sinan Güleryüz Bu Sefer Sahneye Hayvan Dostlarımız İçin Çıktı

Sevilen müzisyen Sinan Güleryüz önceki akşam Beşiktaş Kültür Merkezi’nde “Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği” için sahne alıp şarkı söyledi. Güleryüz, elde edilen tüm gelirini sokak hayvanları için bağışladığını açı..

  • BETA tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise  Antalya Konseri 20 Kasım 2017 06:20

Hadise Antalya Konseri 20 Kasım 2017

Hadise, Türkiye Milli Pediatri Derneği'nin Mülteci Çocuklar için Antalya'da düzenlediği konser kapsamında bir konser verdi .....

  • BETA tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KADEM'in Kadına Şiddet Klibi Tıklanma Rekoru Kırdı 01:33

KADEM'in Kadına Şiddet Klibi Tıklanma Rekoru Kırdı

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında anlamlı bir video hazırladı. #CinsVarCinsVar isimli kampanyada doğal yaşamdan ilham alınarak hazırlanan ve doğadaki erkek..

Karabaş'ın Filtre Dolu Hikayesi Beyaz Show 8 Aralık Cuma 03:19

Karabaş'ın Filtre Dolu Hikayesi Beyaz Show 8 Aralık Cuma

Ezgi Mola'nın sosyal medya hesaplarında filtreler kullanması, Yüzünde Filtre Kalanlar Derneği'nin son kurbanı olmasını da beraberinde getirdi. Karabaş'ın ve diğer filtreli yüzlerin ilginç hikayesini mutlaka dinleyin...

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 00:39

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne "Kudüs Müslüman Toprağıdır" Afişi Asıldı

Yedi Hilal Derneği tarafından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Kudüs Müslüman Toprağıdır afişi asıldı...

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı 00:58

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı

Kudüs’te ve birçok bölgede Müslümanlar tarafından ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin protestolar devam ediyor. Trump’ın Kudüs kararını protesto eden Filistinli gösterici..

CİSED Cinsel Terapi Eğitimi Erken Boşalma Tedavisi 06:58

CİSED Cinsel Terapi Eğitimi Erken Boşalma Tedavisi

Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği'nin düzenlemiş olduğu Cinsel Terapi Eğitimi'nin 5. modül (Erken Boşalma ve Tedavisi) önizleme videosu bölüm 1...

  • NABIZ tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinsellikte Kaynana Sendromu 17:32

Cinsellikte Kaynana Sendromu

Sabah Gazetesi Yazarı ve Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği Başkanı Psikoterapist Cem Keçe, Sabah Gazetesi Sağlık Yazarı Esra Tüzün'ün -Cinsellikte 'kaynana' sendromu- sorularını Sabah TV'de yanıtladı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fikret Orman'ın Akıl Almaz Vida Esprisi 00:27

Fikret Orman'ın Akıl Almaz Vida Esprisi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Denizli'ye Beşiktaşlılar Derneği ve Kartal Yuvası'nın açılışına katıldı Domagoj Vida hakkında gelen soruya Nalburda satılıyor esprisi yapan Fikret Orman yine formundaydı..

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engelli Yol Arkadaşlarına Bisiklet Deneyimi Yaşattılar 02:18

Engelli Yol Arkadaşlarına Bisiklet Deneyimi Yaşattılar

Engelsiz Pedal Derneği üyeleri, İstanbul'dan Afyonkarahisar'a getirdiği iki tandem bisikletle görme engelli kardeşler Muhammed Mustafa ile Recep Başyiğit'e Frig Vadisi'nde unutulmaz bir heyecan yaşattı...

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kronik Stres Nedir 01:13

Kronik Stres Nedir

Kronik stres, Amerikan Psikiyatri Derneği'nin tanımına göre bitmeyen dönemler boyunca süren stres olarak tanımlanabilir. Küçük stresler birleştiğinde kronik stres haline gelebilir. Ölüm, yaşlı bakımı, stresli işte çalışm..

  • NABIZ tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'ın Gülümseten 'Bebek' Tepkisi 00:36

Erdoğan'ın Gülümseten 'Bebek' Tepkisi

Boğaziçi Üniversiteler Derneği'nin toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında bir bebeğin ağlaması renkli anlara sahne oldu. Konuşmasına ara veren Erdoğan, ”Ağlatma bebeği, neden ağlat..

Konuşmasına Fransızca Başlayıp Türkçe Bitiren Kadın 01:36

Konuşmasına Fransızca Başlayıp Türkçe Bitiren Kadın

Konuşmasına Fransızca başlayıp Türkçe bitiren Kars Boğatepe Çevre ve Yaşam Derneği Başkanı Zümran Ömür, sosyal medyada fenomen haline geldi..

  • JET TV tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muammer Bilgiç: 'Ana Haber Bültenleri Korku Filmi Yayınlar Gibi Sunuluyordu' 02:18

Muammer Bilgiç: 'Ana Haber Bültenleri Korku Filmi Yayınlar Gibi Sunulu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkan Yardımcısı Muammer Bilgiç, 28 Şubat sürecinde ana haber bültenleri korku filmi yayınlar gibi sunuluyordu. 'Postmodern darbe' deniyor ama bunun da sebebi bir algı operasyonunun ..

Mecliste Down Sendromlu Gençlerden Dans Gösterisi 02:05

Mecliste Down Sendromlu Gençlerden Dans Gösterisi

İstanbul Down Sendromu Derneği Dans+1 ekibi, down sendromlu bireyler ve ailelerinin sorunlarının belirlenmesi amacıyla araştırma komisyonu kurulan Mecliste milletvekillerine dans gösterisi sundu...

Dünya'nın Yuvarlak Olduğunu Kanıtlayana 50 Bin Lira Ödül 03:56

Dünya'nın Yuvarlak Olduğunu Kanıtlayana 50 Bin Lira Ödül

Düz Dünya Derneği Başkanı olduğunu söyleyen Doğukan Özkan, Dünya'nın düz olduğunu ve tam tersini kanıtlayana 50 bin liralık ödülünü hemen vereceğini söyledi...

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İmam Hatiplilerden Muharrem İnce'ye Davet 05:13

İmam Hatiplilerden Muharrem İnce'ye Davet

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ve bir grup imam hatip lisesi öğrencisi, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi, Rize mitingindeki sözleri üzerine imam hatip liselerini ziyaret etmeye da..

ADD'nin Darbe Sevici Paylaşımı İçin Soylu'dan Açıklama 01:40

ADD'nin Darbe Sevici Paylaşımı İçin Soylu'dan Açıklama

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin 27 Mayıs'ın yıldönümünde yaptığı darbeyi öven skandal paylaşım sosyal medyada büyük tepki almıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beşiktaş'taki esnaf ziyaret sırasında konuyla ilgili açıkla..

Engelli Eşini Yanmaktan Son Anda Kurtardı Çıkan Yangında 5 Kişilik Aile Evsiz Kaldı 05:52

Engelli Eşini Yanmaktan Son Anda Kurtardı Çıkan Yangında 5 Kişilik Ail

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz perşembe günü çıkan yangında evin içinde mahsur kalan yürüme engelli eşini alevlerin arasına girip kurtaran Ali Akyol, evsiz kalmanın üzüntüsünü yaşıyor. Yanan evde inceleme yapan..

Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi 06:07

Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi

Gece saatlerinde çöken Fatih'teki tarihi surlar havadan görüntülendi. Çökmeyle ilgili konuşan Mimari Restorasyon Kültür Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Serhat Şahin, “En büyük sorunumuz defineciler kaçak kazılar yapı..

İstanbul'da yeni salgın önlemleri neler 07:30

İstanbul'da yeni salgın önlemleri neler

Koronavirüs mücadelesinde son durum ne? İstanbul'da yeni salgın önlemleri neler? Ek önlemler koronayı yavaşlatır mı? Mehmet Akif Ersoy, konuğu Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ile konuştu...

Bu dernek, bir başka dernek! 01:56

Bu dernek, bir başka dernek!

ANTEP HERİFLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ EVET, YANLIŞ DUYMADINIZ... DERNEĞİN ADI TAM OLARAK BU, ÜSTELİK ÜYE OLMAK DA ÖYLE KOLAY DEĞİL, GAZİANTEP ŞİVESİ OLMAYAN YA DA PATLICAN KEBABI YAPAMAYANLARIN HİÇ ŞAN..