#TÜrk anesteziyoloji ve reanimasyon derneği tard

Barış Manço - Düriye 05:26

Barış Manço - Düriye

dü dü dü düriye komşu kızı düriye az etme gel beriye mahsun durma öyle dü dü dü düriye komşu kızı düriye hele hele gel beriye dargın mısın söyle inci boncuk tanesi boynunu süsleyen yedi köyün hanesi feda sana düriye..

Barış Manço - Gel 04:28

Barış Manço - Gel

Yine dün gece Sabaha kadar düşündüm seni İçimde bir umut Sanki her an gelecekmişsin gibi Hiç düşündün mü Ardında kalan bu divaneyi Ama bil ki ben Sonsuza dek bekliyorum seni Bir sabah erkenden seherle gel Kims..

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 7.Bölüm 25:30

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 7.Bölüm

Taylan Çamdoruk’un sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Çağdaş Türk Devleti'nin kuruluş ve gelişiminde Mustafa Kemal'in önder kişiliği, ilkeleri ve inkılapları konu edilmektedir...

Barış Manço - İşte Hendek İşte Deve 04:40

Barış Manço - İşte Hendek İşte Deve

Kuyu başına vardım Zeynebi görem diye Nasıl haberin almışsa dayı emmi hep orda Dediler ne ararsın kızı almak mı istersin Sana bir çift sözümüz var hele buysa niyetin İşte hendek işte deve ya atlarsın ya düşersin Ba..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

American Assassin Fragmanı 02:27

American Assassin Fragmanı

AMERICAN ASSASSIN, Soğuk Savaş ustası Stan Hurley (Michael Keaton) 'un talimatnamesi uyarınca bir CIA siyah işe alımcısı Mitch Rapp (Dylan O'Brien)' in yükselişini izliyor. Ardından, ikili, askeri ve sivil hedeflere yöne..

Taşı Toprağı Altın Şehir İstanbul 01:05

Taşı Toprağı Altın Şehir İstanbul

Taşı Toprağı Altın Şehir başrollerinde Levent Kırca ve Ayşegül Atik'in yer aldığı 1979 yapımı Türk filmidir...

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan 02:31

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan

Kara Murat serisinden olan, Kara Murat Fatihin Fermanı filminde başrolleri Cüneyt Arkın ve Melda Sözen paylaşmaktadır. 1973 yılı Erler Film yapımı olan film diğer Kara Murat filmleri gibi Natuk Baytan yönetmenliğinde çek..

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet 03:17

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet

Öksüz doğdu Mehmet İte kaka büyüdü Mehmet Onbir yaşına doğru Okula da gitti Mehmet Çaka çaka okudu da Mehmet Döne döne başı döndü Mehmet Diploma hak getire Mehmet Okumayı sökemedi ki Mehmet Saldım çayıra Mehmet Mevlam ka..

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

Barış Manço - Nazar Eyle 03:12

Barış Manço - Nazar Eyle

Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle Yüce bakan sefere gitmiş Bilge hatun dokuz doğurmuş Dokuz oğlan beş yaşına gelmiş Dokuzu birden kılıç kuşanmış Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle..

Yumurcak Küçük Kovboy 00:37

Yumurcak Küçük Kovboy

Yumurcak Küçük Kovboy Yumurcak serisinde çekilmiş bir western/türk filmidir. Filmde başrolleri İlker İnanoğlu ve Cüneyt Arkın paylaşmaktadır...

İçkisine İlaç Katılan Mağdur 03:11

İçkisine İlaç Katılan Mağdur

Adını Anmayacağım başrollerini Hülya Koçyiğit ve Cüneyt Arkın'ın paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir...

Kimsin Sen 01:35

Kimsin Sen

Kara Murat: Fatih'in Fedaisi; 1972 yapımı Türk filmi. Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı Kara Murat: Fatih'ın Fedaisi, Kara Murat serilerinin ilk filmidir. Filmin başrol oyuncusu Cüneyt Arkın iken, yapımcısı da Türke..

Zaten Bir İşe Yaramıyordu 02:31

Zaten Bir İşe Yaramıyordu

Gölge Oyunu, 1993 yapımı bir Türk filmi. Yavuz Turgul'un senaryosunu yazıp yönettiği filmde Şener Şen ve Şevket Altuğ oynamıştır...

Param Olsa Da Ben De Yesem 00:41

Param Olsa Da Ben De Yesem

Yumurcağın Tatlı Rüyaları , senaryosunu Fuat Özlüer'in yazdığı, yapım ve yönetmenliğini Türker İnanoğlu'nun üstlendiği 1971 yapımı Türk filmidir. Filmin başşıca oyuncuları İlker İnanoğlu, Filiz Akın ve Ediz Hun'dur...

Ağlayıp Da Gözden Mi Olalım Yani 01:27

Ağlayıp Da Gözden Mi Olalım Yani

Canikom başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'ın paylaştığı 1977 yapımı Türk filmidir. Yönetmeni Orhan Aksoy olan filmin yapımcısı ise Türker İnanoğlu'dur...

Geçer Ama Deler De Geçer 00:39

Geçer Ama Deler De Geçer

Canikom başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'ın paylaştığı 1977 yapımı Türk filmidir...

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar 04:51

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar

Bir masaldı aşkımız sisler bulutlar ardında Bir akşam bitiverdi her şey yokoldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İşte hepsi bu senden kalan ..

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun 01:03

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun

Nevin Rauf ve Ekrem arasındaki peri masalı aşkı anlatan Türk filmi. Filmin Adı: Sabah Yıldızı Yönetmen:Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ediz Hun Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1968 Abone O..

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri

Üste gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, elini göreni kim bozabilir. Yüzü ak, vicdanı hür, iradesi sağlam gençliği kim durdurabilir? Çınarların yanında yeşeren umuda, kim ket vurabilir? Kim kırabilir, nice düşman kal..

Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne 04:41

Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne

İbrahim Tatlıses, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneği..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Varsın Poyraz'ın Oğlu Bebekle Oynasın 01:02

Varsın Poyraz'ın Oğlu Bebekle Oynasın

Baskın başrollerinde Cüneyt Arkın ve Necla Nazır'ın yer aldığı 1977 yapımı Türk filmidir...

Kanlı Para Nasıl Kazanılır 02:55

Kanlı Para Nasıl Kazanılır

Kanlı Para başrollerinde Kadir İnanır ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1972 yapımı Türk filmidir. Natuk Baytan'ın yönetmenliğinde çekilen filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur...

Kazanova Mehmet Sen Neymişsin 01:12

Kazanova Mehmet Sen Neymişsin

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur...

Bedava Mal Baldan Tatlıdır 02:31

Bedava Mal Baldan Tatlıdır

Cilveli Kız başrollerini Filiz Akın, Kartal Tibet ve Hulusi Kentmen'in paylaştığı 1969 yapımı Türk filmidir...

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Bir Garip Karşılaşma 01:07

Bir Garip Karşılaşma

Ayrılık başrollerinde Filiz Akın, Ediz Hun ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1972 yapımı Türk filmidir...