#Tüdanya emanet gibi müzik dinle

Sema Moritz  Hasret 04:02

Sema Moritz Hasret

Sema Moritz Hasret Sözleri O gözler benim ağlar Eskisinden yabancı Gönlümdeki bu sevda Hiç dinmeyen bir acı Ruhumun kederinden Gözlerim yaşla doldu inliyorum derinden Bana bilmem ne oldu En candan arkadaşım Ruhumu sar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.361 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise [Official Video] 04:20

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise [Official Video]

Çok Tatlısın - Ankarlı Hadise 2014 Aşk Müzik Şarkı Sözleri Sende başka sihir var Büyücü mü baban senin Görür görmez vuruldum Avcımı baban senin Çok tatlısın güzelsin Şekerci mi baban senin Kaşın kara gözün kara Kömürcü ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seda Sayan - Düşerim 03:40

Seda Sayan - Düşerim

Düşerim şarkı sözleri ile Haklısın belki İyileştirir zaman bütün yaraları Giydiği gibi çıkartır insan Bir gün karaları Ama ben şu an bu amansız acıyı Nasıl dindireyim Bildiğin orman yanıyor içimde Nasıl söndüreyim Be..

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..

Ece Mumay - Galaksi 02:50

Ece Mumay - Galaksi

Galaksi şarkı sözleri ile Şimdi ne farkeder Pazartesi, Cumartesi Yanımda yoksun iyi mi böylesi aklım almıyo geldiğin yer neresi nası’ bi galaksi Eline beline dokunamaz oldum, Su gibi tenine sarılamaz oldum, Sensiz bi’..

Değdi saçlarıma bahar gülleri (Nâzende sevgilim)....Ailem Mûsikî...Cengiz Önder... 04:00

Değdi saçlarıma bahar gülleri (Nâzende sevgilim)....Ailem Mûsikî...Cen

Hicaz Şarkı Güfte: ? Beste: Bekirof (Azerî) Usûl: Semâî Değdi saçlarıma bahar gülleri Nâzende sevgilim yâdıma düştün Sevenin bahtına bir güzel düşer Sen de tek sevgilim aklıma düştün Nâzende sevgilim yâdıma düştün..

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Kalbim Tatilde şarkı sözleri ile Belki uyanırız bi sahilde Dur konuşma uzat ellerini sakince Anlatayım en basit tabirle Vurunca aşk sanki kalbim her gün tatilde Biliyor musun Böyle gülmezdim senden önce Böyle do..

Elif Kaya - Binbir Rüya 04:08

Elif Kaya - Binbir Rüya

Binbir Rüya şarkı sözleri ile Binbir rüya bir karanlık içindeyim Sensiz yolumu bulamıyorum Kaybolmak üzereyim Bir çıkış bir güneş avlusu Yatırdı uykuya gözlerimi Sensiz yolumu bulamıyorum Kaybolmak üzereyim İster sav..

Medusa - Ötesi Yok 03:00

Medusa - Ötesi Yok

Ötesi Yok şarkı sözleri ile Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Tum yanlis yolar cikti ..

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum 04:19

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum

Gidiyorum şarkı sözleri ile Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek a..

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) 05:45

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği)

Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) şarkı sözleri ile Aşk veda ediyor Sen ağla gözlerim Kor gibi yakıyor O yalan sözlerin Ah bu ayrılığın Bizimle zoru çok Hep acı bir elveda Başka bir sözü yok Bir sonu yolu yo..

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın 04:57

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın

Akşam Olur Karanlığa Kalırsın şarkı sözleri ile Akşam Olur Karanlığa Kalırsın Derin Derin Sevdalara Dalarsın Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Beni Koyup Yad Ellere Varırsın Sana Zulüm Bana Ölüm Değil Mi Oy Ge..

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix ) 04:39

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Evimin Ardındaki Yol '' Şarkı Sözleri Ellerini tuttuğunda nasıl bakıyor sana Kalbin atıyor mu aşkla? Bu mesele dengemi bozuyor anla Kokluyor musun öperken? Sarılıyor musun bidaha bidaha.. Bozayım dengemi yeni..

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..

Komplo K. - Zor Gelir 03:56

Komplo K. - Zor Gelir

Zor Gelir şarkı sözleri ile (VERSE-1) Açtım istemeden gözümü şu hayata çıt demeden İçimde kötülük beslemeden yaşadım ama zor... Gülemedim hüznümü gizlemeden, geçiyor günüm hiç özlemeden Kimsesiz bir çocuk düşün bekleme..

KARA - Yalnız Ben 04:10

KARA - Yalnız Ben

Yalnız Ben şarkı sözleri ile... Renkler düşer gökyüzünden Tükenir karanlık kalır beden Karanlığa adım atıp Yükselirken düşer gibi Yalnız ben yanacağım Yalnız ben yanacağım Artık ben yanacağım Bıraktığın yerden O’du..

Gökçe - Aksiyondayım 03:14

Gökçe - Aksiyondayım

Aksiyondayım şarkı sözleri ile Kendi kendine, gelin güvey olmuş Bak bi de kendini beğeniyormuş. Ona buna bakarak, taklit yaparak Tarih yazacağını sanıyormuş. Yerin altında uçabildiğin gibi, Keşke gerçekte uçsaydın O ..

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor- 02:31

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor-

Senin Ağzın Ne Söylüyor? şarkı sözleri ile Senin ağzın ne söylüyor Kafan mı iyi neler duydum Senin ağzın ne söylüyor Beni yalnızlığımda boğdun Senin ağzın ne söylüyor Bela çiçeğim hepten soldun Ağır kan kaybındayım ölü..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Sibel Can - -Yiğidim Aslanım- - İbo Show 2020 - 1. Bölüm - Performans 04:45

Sibel Can - -Yiğidim Aslanım- - İbo Show 2020 - 1. Bölüm - Performans

Yiğidim Aslanım Şarkı Sözleri Şu sılanın ufak tefek yolları Ağrıdan sızıdan tutmaz elleri Tepeden tırnağa şiir gülleri Yiğidim aslanım burda yatıyor Tepeden tırnağa şiir gülleri Yiğidim aslanım burda yatıyor Bugün efkarl..

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi 03:03

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi

Duy Sesimi şarkı sözleri ile ****intro*** beni üzer elvedalar gel yakın ol benim yarınlarımdan bir öpücük al mor göz kapaklarımdan yakın ol kesin yakın ol kesin yakın ol ***1 . verse *** bize gülemezsin derken ? san..

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Emrah Doğan feat. Cabbar Şallıel Orkestrası - Son Kez 03:04

Emrah Doğan feat. Cabbar Şallıel Orkestrası - Son Kez

Son Kez şarkı sözleri ile Sevgi olmadan hayat anlamsızmış anladım Hele aşk bulabilmek en zoruymuş inandım Gerçek sevgi yaşanmamış her biriyle aldandım Son kez seninle yanıldım, seninle uyandım Acıdan başka bir şey ve..

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik) 04:03

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Güle güle sevgilim Ayrılık zamanıdır şimdi Yüreğimin darağacına Bir ipte sen vur şimdi Seni sevdiğim kadar Sensizliği de sevmeliyim şimdi Güle güle sevgilim Bilirsin ağlayamam şimdi Hem ben ağlarsam söyle nasıl ..

Şenay Lambaoğlu - Şehrin Orta Yerinde 04:06

Şenay Lambaoğlu - Şehrin Orta Yerinde

Şehrin Orta Yerinde şarkı sözleri ile Bir an unutsam Hayallere dalsam Bir yaz gecesinde yine gözümü açsam Yanına kaçsam Aklını okusam Türlü türlü oyunlarla Kalbini mi çalsam Dünyanın yükü üzerimde Eriyor içim bu ked..

Funda Arar - O Şarkıyı Çal ???? 04:07

Funda Arar - O Şarkıyı Çal ????

O Şarkıyı Çal şarkı sözleri ile Gözümün içine bakmasaydın Kalpten kalbe akmasaydın İçime işleyip yakmasaydın sen Gecemi gündüze katmasaydın Güneş gibi doğup batmasaydın Keşke bana bunu yapmasaydın sen Hani hiç kıyamazd..

İrem Derici - Vazgeçtim İnan 03:57

İrem Derici - Vazgeçtim İnan

Vazgeçtim İnan şarkı sözleri ile Kendimi bugün onun yerine koydum Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum Oyaladım kendimi durdum Pili bitik saat gibi durdum Durdum Kendimi bugün aynı yerlerde buldum Çok tenha, pek yal..

İpek Demir - Anladım 02:57

İpek Demir - Anladım

Anladım şarkı sözleri ile Ağladım çare olmadı, haykırdım olmadı El açtım dualar ettim kabul olmadı Seni sevip sensiz yaşamakmış benim kaderim Anladım senin bana döneceğin yok Perişan halimi göreceğin yok Anladım senin..