#Tüdanya emanet gibi müzik dinle

Barış Manço - Yol 04:26

Barış Manço - Yol

Uçsuz bucaksız bir yolda Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana B..

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla 04:37

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla

Dağlar aştım hazar eyledim Her gördüğüm güzele nazar eyledim Hakikat sofrası kurulunca Bir salkım üzüme pazar eyledim Söylemeye varmıyor dilim Sazım çalmaz oldu tutmuyor elim Ben ettim sen eyleme gülüm Ne olur af..

Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür 04:15

Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür

Yarım kalır tebessüm sevinsem biraz Hüzünlerim tokat gibi yüzümde patlar Kar yerine kan yağarken güzel yurduma Dilim susar sazım susar yüreğim ağlar Bir çocuk ölür bir çocuk ölür sessizce sessizce sahile vurur Bir fidan..

Feride Hilal Akın  Küçüğüm 04:08

Feride Hilal Akın Küçüğüm

Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensizliğim ..

Barış Manço Dört Kapı 05:01

Barış Manço Dört Kapı

Tuz ekmek hakkı bilerek Sofra kurmasan da olur Ilık bir tas çorba yeter Rızkım buymuş der içerim Kadir kıymet anlayana Sandık açmasan da olur Kırk yamalı hırka yeter İdris biçmiş der giyerim Bir çorbayla karnım doydu H..

Barış Manço - Söyle Zalim Sultan 04:02

Barış Manço - Söyle Zalim Sultan

Sıra sıra dağlardan erişilmez yaylalardan Kuş uçmaz kervan geçmez bilinmez binbir yoldan Gel dedinde gelmedim mi söyle gelmedim mi söyle gelmedim mi Aman hele hele sultan zalım zalım sultan söyle söyle Söyle gelmedim mi ..

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..

Güler Duman - Vefasız Türkü 05:02

Güler Duman - Vefasız Türkü

Vefasız yar aşkın ile ben yandım Gittiğin o yerden gelirsin sandım Şahin gibi semalarında döndüm Göremedim seni döndüm ağladım Yazılmış anlıma bu karayazı İndirdi yüreğe derin bir sızı O yari gördünmü sehir yıldızı Göre..

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu 03:50

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu

Ah bu şehrin her köşesinde bir ayrılık var Ağaçlara asılmış dilekler gibi aşklar Ne gel, ne git, ne gerçek, ne mit Ne var, ne yok, onda varsa bende yok Bir yakınlaş, bir uzaklaş, kovala sonra da kaç Gitgide aptallaş..

Grup Hepsi - Aşk Sakızı 03:29

Grup Hepsi - Aşk Sakızı

Seni sildim telefon defterinden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen Üf üf sıktın artık Sabrımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadını kaçırdın artık Üf y..

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı 03:01

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı

Döndük bir dinleyin Anlatacaklarım var Bağla kemerleri Gideceğimiz bir yer var Ama yol yakın Geldik bir bakın Söyle gördüklerini rüya değilde gerçekse Artık duramazsın görüyorum gözlerinde Bizdensin sende yazıyo..

Zeynep Özyılmazel - Zaman Olur 04:06

Zeynep Özyılmazel - Zaman Olur

Dursa, nefes kadar derin bir boşluk bulsa Akıp giden zaman her şeye rağmen Sonra koşsa, kalbim bir telaşın peşinde koşsa Gerçek nedir, gerçek bile unutsa Yola çıksam ardıma bakmadan Oysa gözler, içi gülsün diye bir ömür..

  • Ömer tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Selçuk Yöntem  Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın 02:55

Selçuk Yöntem Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın

Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar ne yastık. Girmez pencerelerden beklediğin o aydınlık. Onu..

  • Candy tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cemal Süreya  Uzaktan Seviyorum Seni 01:55

Cemal Süreya Uzaktan Seviyorum Seni

uzaktan seviyorum seni kokunu alamadan, boynuna sarılamadan yüzüne dokunamadan sadece seviyorum ... öyle uzaktan seviyorum seni elini tutmadan yüreğine dokunmadan gözlerinde dalıp dalıp gitmeden şu üç günlük sevdalara in..

  • Candy tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri   Bir Adın Kalmalı 04:22

İbrahim Sadri Bir Adın Kalmalı

Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde Aynaların ardında sır Yalnızlığın peşinde kuvvet Evet nihayet bir adın kalmalı geriye Birde o kahreden gurbet Sen say ki ben hiç ağlamadım Hiç ateşe tutmadım yü..

  • Candy tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri   Yağmur Sonrası 04:20

İbrahim Sadri Yağmur Sonrası

Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir İçinde ben. Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden Giderken sen... Tüyleri ıslak kuşlar su içiyorlar çeşmelerden Kimsenin umrunda değiliz, Ne aşk Ne ben. Bir şey olmamış,bir ye..

  • Candy tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gücüne Güç Katmaya Geldik - Beşiktaş Marşı 04:07

Gücüne Güç Katmaya Geldik - Beşiktaş Marşı

GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA GELDİK Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlar tutuştu siyah beyazla... Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik..BEŞİKTAŞ Gücüne gü..

  • OFSAYT tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara - Tez Gel Yarim 04:05

Zara - Tez Gel Yarim

Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin Güller açmaz oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gö..

Candan Erçetin - Zeytin Yağlı Yiyemem Aman 03:18

Candan Erçetin - Zeytin Yağlı Yiyemem Aman

Zeytinyağlı Yiyemem Bursa-İhsan Kaplayan-Muzaffer Sarısözen Zeytin Yağlı Yiyemem Aman, Basma Da Fistan Giyemem Aman. Senin Gibi Cahile, Ben Efendim Diyemem Aman. Kaldım Domaniç Dağlarında, Sevgili Yarim Nerelerde. ..

  • PengoTV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paradoks Nedir 04:27

Paradoks Nedir

Paradoks, aykırı düşünce, çelişki, karşıtlık demek. Beyin yakan bir videoya ne dersin? Yanıtın evetse, Paradoks Nedir? tam sana göre! Teklifimize yanıtın hayırsa bile Paradoks Nedir'i zihnini açmak, eğlenmek, boş zaman..

Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

Ahmet Kaya - Ada Sahillerinde Bekliyorum 03:22

Ahmet Kaya - Ada Sahillerinde Bekliyorum

Ahmet Kaya - Ada Sahilleri dinle Anonim – Ada Sahillerinde Bekliyorum Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Seni senden güzelim istiyorum Beni şad et şadiye başın için Her zaman sen yalancı ben k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Bebek Şarkıları - Otobüste Tekerlemeler 1:01:38

Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Be

Otobüs kafesindeki tekerlekler, popüler bir eski İngiliz kafiyeli, farklı araçlar ile farklı versiyonlarda değiştirildi. Ancak orijinal şarkının çekiciliği hala aynı kalır. O zaman şaşılacak bir şey yok ki, çocuklar bu ç..

Gelinim Mutfakta 91. Bölüm Çiğdem Hanımın Özlem'e Bağırmasına Nurten Hanımdan Sert Tepki Geldi 04:16

Gelinim Mutfakta 91. Bölüm Çiğdem Hanımın Özlem'e Bağırmasına Nurten H

Fatih Ürek'in gün sonu değerlendirmesi sırasında izlettiği VTR'de yaşananları yanlış anlayan Özlem, Çiğdem Hanıma veryansın etti! VTR'de Çiğdem Hanım, geçen hafta elenen Suzan Hanımın söylediği Türküyü Nurten Hanıma göre..

  • BETA tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik) 04:03

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet 04:46

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video] 05:01

Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video]

Saçların - Mustafa Yıldızdoğan - 1998 Bu Vatan Kimin MYD Müzik Film Söz: Hayati Vasfi Taşyürek Müzik: Mustafa Yıldızdoğan Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayınız : https://www.youtube.com/MYDmuzik İt..

  • TEK KANAL tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MUSTAFA YILDIZDOĞAN 04:57

MUSTAFA YILDIZDOĞAN " Senin Umurunda Mı " [Resmi Video]

MUSTAFA YILDIZDOĞAN Senin Umurunda Mı Söz Müzik : Mustafa Yıldızdoğan Aranjör : Ercüment Ekin Klip Yönetmeni : Bünyamin Yaşar Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/MYDmuzik ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce