#Tüdanya emanet gibi müzik dinle

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:48

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana dokunmayın sakın Bunların düzenine sokayım Büsbütün kaybettim Bana..

Erkan Tan  Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler 04:23

Erkan Tan Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terbiyesizlik ve seviyesizlik olarak nitelendirdiği Hürriyet'in Karagah Rahatsız haberi, akıllara gazetenin geçmişini getirdi. Hürriyet'in kirli geçmişini A Haber ekranlarında ya..

Kulak Çınlaması Hangi Rahatsızlıkların Habercisi Olabilir 01:38

Kulak Çınlaması Hangi Rahatsızlıkların Habercisi Olabilir

Kulak çınlaması, kulaktaki çınlama, fısıltı, uğultu gibi seslerin tümünü ifade eder. Kulak çınlamasında ilk akla gelen kulakla ilgili problemlerdir. Kulak iltihapları, orta kulaklaki kemiklerin kireçlenmesi, kulak travma..

  • NABIZ tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otizmin Tedavisi Nasıl Yapılır 00:57

Otizmin Tedavisi Nasıl Yapılır

Otizmin günümüz şartlarında ilaçla tedavisi yok, ancak bilinen ve iyi uygulandığında etkili olan tek tedavi yöntemi erken, yoğun ve sürekli özel eğitim. Ancak bu şekilde otistik belirtiler ortadan kaldırılabilir ve probl..

  • NABIZ tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevimli Dinazor  Türkçe Dublaj 1:16:29

Sevimli Dinazor Türkçe Dublaj

Profesör Tibberton; çok yönlü, sevimli ancak dağınık fikirli, topluma uyumsuz bir bilim adamıdır. Profesörün okulunda birbirinden farklı karakterlerde öğrencileri vardır. Evlat edindiği Tim, telaffuz sorunu olan penguen..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle 2:01:56

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle

2015 yapımı dram katagorisindeki filmin yönetmenliğini Özhan Eren yapmaktadır.Sinemada izleyicilerden büyük beğeni alan filmin oyuncu kadrosunda ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Sakrak gibi başarılı oyuncular y..

  • Tv Series tarafından
  • 3.727 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film 1:54:41

Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film

Film bahçe cüceleri satan, şenay cüccaciye’nin de ortağı olan, şenay ve i·lber’in, avrupa’da bir fuara katılmalarını ve burada başlarına gelen akıl almaz olayları konu alıyor. Zengin olma hayalleriyle sofya bahçecilik f..

  • Tv Series tarafından
  • 32.246 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üzerine Gelen Eşyayı Tek Elle Yakalayan Adam 00:21

Üzerine Gelen Eşyayı Tek Elle Yakalayan Adam

Kafede oturuyorsunuz ve nereden geldiği belli olmayan bir taş kafanıza geliyor. Peki refleksleriniz sağlamsa? O zaman bu abi gibi şanslısınız...

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yatakta Ters Takla Atmak İsteyen Hatunun Hazin Sonu 00:21

Yatakta Ters Takla Atmak İsteyen Hatunun Hazin Sonu

Arkadaşı ile girdiği iddiayı kazanmak isteyen hatun yatakta ayağa kalkıp ters takla atmak istemiş ancak işler istediği gibi gitmemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kia Niro Test Sürüşü 13:50

Kia Niro Test Sürüşü

Kia Niro Hibrit Test Sürüşü videosu yayında… Otomobil fiyatları gibi akaryakıt fiyatlarının da el yaktığı günümüzde az yakan araçlar her zaman ilgi çekmeyi başarıyor. Hibrit motora sahip Kia Niro da düşük yakıt tüketimi..

  • BETA tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ay Çöreği 00:58

Ay Çöreği

Ay Çöreği Tarifi Malzemeler 150 gr oda ısısında tereyağ (veya margarin) 2 adet yumurta (bir tanesinin sarısı üzerine sürülecek) Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tutam t..

Murat Bagi - Sol Yanım 04:13

Murat Bagi - Sol Yanım

Susar mı benim de yaşlanmış gönlüm abcsarkisozleri.com Ne yiğitler tanıdım, tek kurşun yetti Ne adamlar tanıdım, bir kula gitti Sevdi sandıklarım, yıkıp da gitti Neler neler gizli sandık şu ömrüm abcsarkisozleri.com Ne y..

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi 01:19

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi

Afganistan'ın bir çok bölgesini denetleyen Taliban gerillaları, zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan bir kadının kurşuna dizilme sahnesinin videosunu yayınladı. Video kaydı Reuters haber ajansı tarafından dünyaya dağı..

Mehmetçik YPG-PYD'li Teröristleri Böyle Trolledi 00:33

Mehmetçik YPG-PYD'li Teröristleri Böyle Trolledi

Maket tankı vurduklarından habersiz YPG/PYD'li teröristlerin çocuklar gibi mutlu oldukları o anlar kameralara böyle yansıdı..

Danla Bilic - Kerimcan Durmaz Bana Makyaj Yaptı 27:18

Danla Bilic - Kerimcan Durmaz Bana Makyaj Yaptı

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Boyun Fıtığı Nasıl Bir Rahatsızlıktır 01:23

Boyun Fıtığı Nasıl Bir Rahatsızlıktır

Boyun omurlarındaki kıkırdakların sinire batması sonucu oluşan boyun fıtığı şiddetli kol ağrılarına neden olur. Bu ağrı ense kökünden başlar, kürek kemiği üzerinden kola yayılır. Boyun fıtığı, bel fıtığı gibi hemen hemen..

  • NABIZ tarafından
  • 590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bel Fıtığı Cerrahisi Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler 02:28

Bel Fıtığı Cerrahisi Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler

Bel fıtığı ameliyatı sonrası hastanın ağrıları hemen geçer. Kıkırdağın sinirde oluşturduğu çukur altı ayda toparlanır. Sinirlerin toparlanması sürecinde hasta ayaklarında uyuşma, karıncalanma, yanma, üşüme gibi durumlarl..

  • NABIZ tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayrılamam  Türk Filmi 1:34:13

Ayrılamam Türk Filmi

Başrollerini Küçük Emrah ve Nuri Alço'nun paylaştığı.Tahmin edebileceğiniz gibi işin içinde Emrah'ın Annesi nin (Meral Gökçe) de olduğu unutulmaz film. Ayrıca kötü adam olarak Nuri Alço'ya asist olarak Tecavüzcü Coşkun'..

Deniz'den Simay'a Şok Hareket! (İşte Benim Stilim 10 Mart 2017) 13:39

Deniz'den Simay'a Şok Hareket! (İşte Benim Stilim 10 Mart 2017)

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 89. bölümünde Niran Yalaz, Deniz Serkanova'nın sürekli siyah ve dantel giydiğini söyleyince Deniz beyaz giydim diye söze girince Niran, Bahar Candan hep birlik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

Bel Fıtığı Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır 03:01

Bel Fıtığı Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır

Bel fıtığı operasyonları insanları korkutabiliyor. Ancak gelişen medikal teknolojiler sayesinde bu operasyonlar çok kolaylaştı. Bel fıtığı ameliyatlarında omurların arasına çok küçük bir delikten girilerek sinire batan k..

  • NABIZ tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 1:58:07

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Kırklı yaşlarında, tutucu bir adam olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara sahiptir ve lise aşkıyla evlidir. Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 17.404 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simli Göz Makyajı 00:56

Simli Göz Makyajı

Bu yaz podyumlardan bir misafirimiz daha var: Simli makyajlar! Kullanım kolaylığı ve yakışma miktarı düşünüldüğünde simleri en rahat gözlere uygulayabileceğimizi söyleyebiliriz. Neredeyse her markada makyaj simleri bula..

Öyle Seviyorum Seni - Cemal SÜREYA / Seslendiren: Duks Brandze 02:20

Öyle Seviyorum Seni - Cemal SÜREYA / Seslendiren: Duks Brandze

Şiir : Öyle Seviyorum Seni Şair : Cemal SÜREYA Cemal Süreya- Uzaktan Seviyorum Seni Uzaktan seviyorum seni! Kokunu alamadan, Boynuna sarılamadan. Yüzüne dokunamadan. Sadece seviyorum! Öyle uzaktan seviyorum seni! El..

Bel Fıtığının Belirtileri Nelerdir 02:04

Bel Fıtığının Belirtileri Nelerdir

Bel fıtığının belirtileri sinirin ezilmesiyle alakalıdır. Kıkırdak sinire battıkça ağrıya neden olur. Bel fıtığı hastaları kalçadan topuğa kadar inen şiddetli ağrılar çekerler. Ayrıca bel fıtığı his kaybı, güç kaybı, erk..

  • NABIZ tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bel Kayması Nasıl Tedavi Edilir 01:22

Bel Kayması Nasıl Tedavi Edilir

Bel kayması cerrahi operasyon içermeyen yöntemlerle tedavi edilemez. İlaç tedavisi, fizik tedavi gibi yöntemler sadece beldeki kas dokuları üzerinde etkili. Bel kaymasında iki omur platinle birbirine tutturulur. Böylece ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce