#Tüdanya emanet gibi müzik dinle

Karayip Korsanları Serisinin Merakla Beklenen 5. Filmi 'Salazar'ın İntikamı'ndan Yeni Fragman Geldi 03:34

Karayip Korsanları Serisinin Merakla Beklenen 5. Filmi 'Salazar'ın İnt

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales filminin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan fragmanı ile Türkçe ismi de gelmişti. Karayip Korsanları Salazar’ın İntikamı adıyla 26 Mayıs 2017'de vizyona girecek filmden şimd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hizmetçi Kadının Kötü Ruhlar Tarafından Ele Geçirilmesi 01:20

Hizmetçi Kadının Kötü Ruhlar Tarafından Ele Geçirilmesi

Singapur'da Nurul Baker adında birisinin evinde güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alınan görüntülerde zombi gibi dolaşan bir kadın var...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnstagram Makyajı -  Dumanlı Göz  Bordo Dudak 10:40

İnstagram Makyajı - Dumanlı Göz Bordo Dudak

Özellikle Amerikalı blogger'ların şu sıralar neredeyse tek tip makyajlar yaptığını fark etmişsindir. Biz bu makyajlara Instagram makyajları diyoruz. Instagram makyajlarının çok fazla kadınsı ve çekici durduğunu kabul edi..

  • Kadınca tarafından
  • 2.185 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yusuf Güney - Sualsiz 03:57

Yusuf Güney - Sualsiz

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda akarat(x2) Deli gönlüm bekleyişle..

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor 01:29

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor

Kuzey Kutbu’nun üst dairesi Arktika’da elini güçlendirmeyi hedefleyen Rusya bölgedeki askeri varlığını artırıyor. Rus Kuzey Filosu’ndan Arktik Motorize Piyade Tugayı Arktika’daki askeri tatbikatlarına devam ederken, dün..

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı 00:55

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı

Meksika’nın batı taraflarında bulunan Michoacan eyaletinde gökyüzünde beliren bulut, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu. Meksika’daki Michoacan eyaletinde görülen hava olayı, sosyal medyada en çok..

  • PITIRCIK tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adventure Time 7.Bölüm 10:50

Adventure Time 7.Bölüm

Gökkuşağı Atı: En iyi arkadaşı Prenses Ciklet'tir. Prenses Ciklet'e gökkuşağı yapar. Korece konuşmaktadır. Jake'in sevgilisidir. Hakkında az şey bilinir. Işınlama, renk değiştirme gibi birçok sihirli gücü vardır...

Adventure Time 9.Bölüm 10:37

Adventure Time 9.Bölüm

Yumrular Prensesi: Mor renkli bir prensestir. Alnındaki yıldız uçmasına yardım eder o sönünce uçamaz. Anavatanı Yumrulu Bölge denilen bir boyuttur. Bir yumrulu canlı başka bir canlıyı ısırırsa onu da yumrulu canlıya dönü..

İmam Hatipli Merve ve Şeytan 06:29

İmam Hatipli Merve ve Şeytan

İmam Hatipli Merve gündelik hayatında şeytan tarafından sıkça sınanır fakat olaylar pek de şeytanın umduğu gibi gelişmez...

Karayip Korsanları   Ölü Adamlar Masal Anlatamaz Filmi Fragmanı 00:59

Karayip Korsanları Ölü Adamlar Masal Anlatamaz Filmi Fragmanı

Johnny Depp ve Orlando Bloom gibi başrol oyuncularına Javier Bardem’in de dahil olduğu yeni Karayip Korsanları serisi ‘Ölü Adamlar Masal Anlatamaz’ (Dead Men Tell No Tales) filminin yeni fragmanı yayınlandı...

Bahar Candan  Kalbim Acıyor Dedi ve Ağlamaya Başladı! 08:00

Bahar Candan Kalbim Acıyor Dedi ve Ağlamaya Başladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Bahar Candan 19 yıldır yaşadığı en zor günü olduğunu söyledi ve ağlamamak için kendisini zor tuttu. Kemal Doğulu, Bahar'a neden üzgün olduğu..

  • ANKA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Kuzucuk 3.Bölüm 03:35

Kuzucuk 3.Bölüm

uzucuk oyunuyla çocuklar nesne ve varlıkları şekillerine, renklerine ve boyutlarına göre gruplayarak KUZUCUK'un odasına hediyeler toplama ve bu hediyeleri oda içerisinde istedikleri gibi yerleştirme şansına sahipler...

Kuzucuk 19.Bölüm 03:32

Kuzucuk 19.Bölüm

Onun kendine has dünyasında olup bitenler, herkesi derinden etkiliyor. Herkes hayatında onun gibi bir arkadaş istiyor. Kuzucuk’un kalbinde herkese yer var...

Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

Otobüste Uçan Tekme 00:03

Otobüste Uçan Tekme

Otobüste bayana yanlış hareket ettiği düşünülen çinli adam kafasına uçan tekmeyi yemesi çok acıttı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 Saç Modası Modelleri Ve  Renkleri 05:15

2017 Saç Modası Modelleri Ve Renkleri

Saç Modelleri2017 Saç Modelleri ve Saç Rengi TrendleriGizem tarafından Ekim 18, 2016 tarihinde yayınlandı. PAYLAŞ TWEET PAYLAŞ PAYLAŞ 2 YORUM Sezonun sonuna doğru yavaş yavaş yaklaşırken, bu sezon trend ve moda olan şeyl..

  • Kadınca tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Şener Şen'in Muhteşem Turgut Özal Taklidi 00:43

Şener Şen'in Muhteşem Turgut Özal Taklidi

Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda, Uğur Yücel gibi bir çok usta oyuncuyu bir araya getiren Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra (1985) müzikalinden bir sahne...

  • PengoTV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşim 41.Bölüm 10:35

Canım Kardeşim 41.Bölüm

Müge her küçük çocuk gibi gözlük takmanın iyi bir şey olmadığına inanır. Ve göz doktoruna gitmek istemez. Lale hanım ve Galip bey bu konu da Müge’yi ikna etmek için çok özel gözlük sayesinde görünmez olacağına inandırırl..

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu 04:13

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Yorumu

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. PLAN HAZIRLAMIŞTIK İyi hazırlandık. Müsabakaya oyuncularım iyi konsantre oldu. Hafta içi analiz toplantısı yaptık rakiple ..

  • Ömer tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

Emre Kaya - İlizyon 03:38

Emre Kaya - İlizyon

Cam kapılar ardında yaşamışım hayatı Bir başka ten tatmadan öldürmüşüm zamanı Tek sen varsın gibi dünyada kabul etmişim Yanlış olmuş kararım çektiğin son mesajda Gözlerim tüm gerçeği gördü yazdıkların Bir bir kazınd..

Emre Kaya - Toz 04:32

Emre Kaya - Toz

Verdiğin bütün sözler yerini hiç bulmadı Bu olanlar sana hiç yakışmadı Söylediklerinle yaptığın işler hiç uymadı Kazanan sence şimdi kim sormalı Bir lafınla yanına uçarak geldiğim o günler nerde Bi önemi kalmadı B..

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni 03:31

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni

Tanımazsın beni aradan çok yıllar geçti Sen başka yerde ben başka yerde günler gelip geçti Benim hala o günlerde sende gözüm var Benim hala hayalimde güzel yüzün var Yüzünde gülücük elinde minicik kırmızı bir gül ..

Canım Kardeşim 48.Bölüm 10:24

Canım Kardeşim 48.Bölüm

Galip bey bir sandal ile ailesini deniz de gezdirmek ister. Ama türlü nedenlerle bilmedikleri bir adaya çıkarlar. Ve bu ıssız adada çeşitli serüvenler başlar. Ada tahmin ettikleri gibi ıssız değildir. Maceralı bir gün ne..

İşte Gerçek Bahar Candan Simay Kavgasının Sebebi Belli Oldu! 11:33

İşte Gerçek Bahar Candan Simay Kavgasının Sebebi Belli Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Tuğba Çiğdem, Bahar Candan'ın iki gündür giydiği pijamalarla podyuma çıkmasını eleştirince ikili arasında kavga çıktı. Simay Tokatlı'da Tu..

  • ANKA tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tufan Gündüz'den Yürek Titreten Anlatım 06:44

Tufan Gündüz'den Yürek Titreten Anlatım "Tarih Bizi Çağırıyor"

Tufan Gündüz tarafından anlatılan insanı çok duygulandıran gerçek bir olay... Tufan Gündüz, Gazi üniversitesi edebiyat fakültesi tarih bölümü'nün değerli hocasıdır. prof. dr. unvanına sahiptir. Türkiye'de doğruları söy..

  • ANKA tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1970 Gençlik Olayları izle 02:06

1970 Gençlik Olayları izle

Manisa'da, Kemikten Melodiler , Ahtapotlara Karşı gibi 70'lerin gayri resmi gençlik cemiyetlerinin vukuatları. Ahmet Balkan..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 8 yıl önce