#Tüdanya emanet gibi müzik dinle

Alaz Pesen - Acaba 03:53

Alaz Pesen - Acaba

Alaz Pesen - Acaba Dinle Acaba şarkı sözleri ile Bıçak gibi sözlerin saplandı hayalime Yaramaz gözlerinin peşindeyim bilesin Tokat gibi çarptı be deli bakışların Çılgın asi saçların, o dayı tavırların Sen ben acaba ..

Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Gelino 04:46

Samida - Gelino

Samida - Gelino Dinle Müzik Düzenleme: Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Tshramta pekhit moviare shens sadzebnada Kokas tskali shevagrove tsvet tsvet khelada Ğamem mtvares moukvebi zğapars shenada Dilas dğesats da..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem 03:17

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem Dinle Ölene Kadar Öpsem şarkı sözleri ile Gidiyoruz nereye, koşuyoruz aynı yöne. Aynı anda kesiliyor nefesimiz bile. Seviyoruz ölümüne, kopmak isterken belki de, Aynı yerden bağlanıyor..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Son Feci Bisiklet - Bu Kız 02:55

Son Feci Bisiklet - Bu Kız

Son Feci Bisiklet - Bu Kız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu kız beni sever Bu kız beni öldürür Bu kız bana güzel hayaller gördürür Bu kız beni tutar Ve kendine çeker Bu kızla bana bir oda bir yatak bi kütüphane yeter Bell..

Sura İskəndərli - Gelme Artık 03:10

Sura İskəndərli - Gelme Artık

Sura İskəndərli - Gelme Artık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Emr et kendimi yitireğim, Alıp canımı burdan götüreyim. Hadi anlat nasıl ettin? Ben de senin gibi bitireyim. Kaderim kara yazdı yazılarımı, Hayatta sevda gibi ac..

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip ) 04:14

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip )

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri İki yalnız bir doğru edebilirdik Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz Ben Mecnun sen Şirin, tesadüf değil Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz Söz ettim mavilere içimd..

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) 04:21

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik)

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben s..

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik ) 03:19

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sadece alıştım baştan acı günlere Zor ama belki de beni iyi edecek Sorma sarmışım aşkı saklı dünlere Beklediğim günlere elbet değecek Her şey yolunda gibi ..

Sancak - Bırak ( Klip ) 04:16

Sancak - Bırak ( Klip )

Sancak - Bırak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne kadar diye sorulur mu? Yanımda değilsin o zaman kim var ..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Altay - Keşke Aramasaydın 03:55

Altay - Keşke Aramasaydın

Altay - Keşke Aramasaydın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Keşke aramasaydın, keşke bende açmasaydım Pişman olmuşsun demek hiç hoşuma gitmedi Keşke aramasaydın Çok özledim yalan değil Dayan dedim giden gelir Bir bilsen ne..

Pera - Biri Vardı 04:23

Pera - Biri Vardı

Pera - Biri Vardı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yürüyorum bomboş sokak Kaldırımlar ıslak Ve gözümde bir damla yaş Duruyorum sonra bir an Geçince zaman Yokluğunu anlıyorum Susuyorum tüm sözler tükenmiş gibi Anlamı yok ya da..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Nilüfer - Son Arzum 03:47

Nilüfer - Son Arzum

Nilüfer - Son Arzum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gelse bile son günüm Koluna alsa ölüm Gözlerimin önünde Seninle geçen günüm Senden sonra kalbimi sevgilere kapattım Ben seninle o günü bin Yıl gibi yaşadım Son arzun nedir ..

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan 02:22

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nerden başlasam anlatılmaz Ben pes etsem aşk bırakmaz İmkansızdı ya gerçek olmaz Biter sandığın, geçer sandığın Sonu kıyamet kaçılmaz Sen beni anlat soranlara s..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Chape Onunla, o Chape'yle Büyümeye Devam Edecek 01:24

Chape Onunla, o Chape'yle Büyümeye Devam Edecek

Peri masalı gibi bir yükselişin ardından trajik bir uçak kazasıyla sarsılan Chapecoense'de yaralar sarılmaya çalışılıyor. Tüm bu kaosun arasında, 5 yaşındaki bir Chape taraftarı da umutları ayakta tumtmaya yetiyor. Brezi..

Her Hastalığa Dini Bir Kılıf Uyduran Sahte Hoca 01:55

Her Hastalığa Dini Bir Kılıf Uyduran Sahte Hoca

denk geldiğim bu Taner öztürk adlı şahısın kanalında bu ve bunun gibi bir çok hastalığa sebep bulduğu videolar izledim. Bu video en absürdlerinden biri, müslümanlarda böbrek hastalığından bahsediyor, her insanın böbreği ..

  • Candy tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

''Tek Kelime İle Muhteşem'' 00:48

''Tek Kelime İle Muhteşem''

Karanlıkta Billur'nur Gibi,Aydınlıkta Namütenahi Melek Gibi Görünen Fosforlu Balık..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Oyuncak Helikopter 07:00

Çizgi Film Rubi ve Jojo Oyuncak Helikopter

Rubi Peppe gibi neşeli, Pokoyo gibi meraklı ve Caillou gibi akıllı bir çocuk! Rubi ve Jojo oyuncak helikopter ile oynuyor.....