#Tüfeğin nasıl ateşleneceğini ve mermi sürüleceğini gösteren 4 yaşındaki Çocuk

Havalı Tüfek Ne Kadar Etkili? - Vurarak Test Ettik 06:03

Havalı Tüfek Ne Kadar Etkili? - Vurarak Test Ettik

Bu videoda genelde sokakta balon vurma gibi aktivitelerde gördüğümüz havalı tüfeğin ne kadar etkili olduğunu test ediyoruz. Bu her yerde satılan ve özel bir ruhsata gerek olmayan havalı tüfek acaba ne kadar güçlü? Hep be..

  • JET TV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makineli Tüfek Susturucusunun Erimesi 01:10

Makineli Tüfek Susturucusunun Erimesi

M249 model makineli tüfeğin namlusundan seri şekilde çıkan mermiler namludaki susturucuyu eritmiş.....

  • JET TV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüfek Kadına Tepmedi Resmen Tokatladı 00:08

Tüfek Kadına Tepmedi Resmen Tokatladı

Tüfekle ateş eden kadın tüfeğin gücünü görür komik bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadının Tüfek ile İmtihanı 00:22

Kadının Tüfek ile İmtihanı

Arkadaşının çiftlik evine giden kadın, tüfek ile bir atış yapmak istemiş. Ancak kadın tüfeğin bu kadar tepeceğini tahmin etmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ankara’da yabancı uyruklu şahsın elindeki pompalı tüfek ateş aldı, patronu yaşamını yitirdi 01:38

Ankara’da yabancı uyruklu şahsın elindeki pompalı tüfek ateş aldı, pat

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yabancı uyruklu M.M.'nin elinde bulunan pompalı tüfeğin ateş alması sonucunda patronu Ziya İpek vuruldu. Vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden İpek olay yerinde hayatını kaybetti...

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti 01:53

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti Gaziantep'te husumetli iki kardeş arasında çıkan kavgada tüfeğin ateş alması sonucu vurulan ağabey Şükrü Uzun hayatını kaybetti Olay, önceki gece Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi 68 ..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

'Silahı nereden buldun' sorusuna öyle bir cevap verdi ki- Silah sıkıntı değil baba 02:39

'Silahı nereden buldun' sorusuna öyle bir cevap verdi ki- Silah sıkınt

Antalya'da, eşiyle tartışan Hüseyin Z. (33), av tüfeğiyle sokak ortasında 7 el havaya ateş açtı. Polisi karşısında gören Hüseyin Z. teslim olurken, gazetecilerin silahı nereden aldın sorusuna ise Silah sıkıntı değil bab..

Sıla - Bazen 03:21

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Sıla - Bazen 03:14

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Reddeder- 02:51

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Re

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte şehir merkezi ve 17 ilçede polis ekipleri alarma geçti. Ekipler saat 23.00 sıralarında sokakta dolaşan iki genci durdurdu. Üzerlerinde kimlik de olmayan gençlerden birisi 3 b..

Ayva Üzerinde Bulunan “Ay ve Yıldız” Görenleri Hayrete Düşürüyor 03:09

Ayva Üzerinde Bulunan “Ay ve Yıldız” Görenleri Hayrete Düşürüyor

Nevşehir’in Avanos ilçesinde 75 yaşındaki emekli öğretmen Ruşen Parlak emekli olmasının ardından kendine yaptığı hobi bahçesinde üzerinde ay ve yıldızın bulunduğu ayvaları yetiştirmesi büyük ilgi gördü. Avanos ilçesinde..

Sanayi Çıraklığından Deaflympics'e 01:30

Sanayi Çıraklığından Deaflympics'e

Sanayi çıraklığından Deaflympics'e 17 yaşındaki Necati, engelini tenis oynayarak aştıİSTANBUL - Doğuştan işitme engeli olan 17 yaşındaki Necati, engelini tenis oynayarak aştı. - Sanayi çıraklığından Deaflympics'e17 yaşın..

Mahelle Kavgası 00:16

Mahelle Kavgası

34 yaşındaki Dong Lien isimli kadın, 35 yaşındaki kocası Nghia Lien'in evden daha çok dışarda zaman harcaması üzerine şüphelendi. Dong Lien, 3 çocuğu ve kayınvalidesiyle endişesini paylaştıktan sonra kenetlenen grup, iş ..

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı 04:06

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arife günü evleri yanan 4 kişilik aile, bağışlanan hurda minibüste hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yaklaşan kışın korkusunu yaşayan Bali ailesi, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor..

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediyor 05:34

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediy

Kuzey Kore, ABD'li öğrenci Otto Warmbier'in ölümünü istismar etmekle suçladığı Donald Trump için ‘yaşlı kaçık' ifadelerini kullandı. Warmbier'in ailesi, oğullarının Kuzey Kore'de tutuklu bulunurken sistematik bir işkence..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı! 00:53

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı!

İzmir'deki depremde yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sürerken bu sabah saatlerinde bir sevindiren haber daha geldi. 3 yaşındaki Elif bebek beton yığınlarının arasından sağ olarak kurtarıldı. 6.6'lı..

Efsane Hayalet Savaşçı - Pathfinder Film İzle 1:47:11

Efsane Hayalet Savaşçı - Pathfinder Film İzle

Pathfinder'ın bu sansürsüz uzatılmış baskısı ile yeni bir grafik dünyasını ve sert aksiyonu deneyimleyin. Vikinglerin Amerikanın keşfinden 600 yıl önce bu topraklara ayak basmasını gösteren harap olmuş bir gemi ve bu gem..

  • Tv Series tarafından
  • 9.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Polis Gibi Giyilen Beş Küçük Bebek - Zool Bebekler Eğlenceli Şarkılar - Kreş Ritim Koleksiyonu 49:04

Polis Gibi Giyilen Beş Küçük Bebek - Zool Bebekler Eğlenceli Şarkılar

Çocuk tekerlemeleri ve çocuk şarkıları, çocukların kelime anlama, okuma ve yazma becerilerini geliştirerek fonetik farkındalığı hızlandırır. Çocuklar için bu tekerlemeler, temel becerileri öğretmeye ve yönleri anlama ve ..

Beş Küçük Maymun - Çocuklar İçin İnanılmaz Şarkılar - LooLoo Kids 56:01

Beş Küçük Maymun - Çocuklar İçin İnanılmaz Şarkılar - LooLoo Kids

Çocuk tekerlemeleri ve çocuk şarkıları, çocukların kelime anlama, okuma ve yazma becerilerini geliştirerek fonetik farkındalığı hızlandırır. Çocuklar için bu tekerlemeler, temel becerileri öğretmeye ve yönleri anlama ve ..

Eylül Oyun Evinde Evcilik Oynuyor 03:02

Eylül Oyun Evinde Evcilik Oynuyor

Eylül oyun evinde eğlenceli oyunlar oyunlar oynuyor ve bizlere çocuk masalları ve hikayeler anlatıyor. Evcilik oyunu ve bir çok oyun çocuk videomuzda izleyebilirsiniz.nnÇocuklarımızın Oyun Oynaması Neden Önemlidir?nn Çoc..

Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım 11:39

Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım

Pazara gidelim, bir köpek alalım, pazara gidip bir köpek alıp ne yapalım? Hav hav hav hav diyelim, hapur hupur hapur hupur yemeyelim! Bu çok sevilen çocuk şarkısının tam 7 farklı versiyonu bir arada. Pazara Gidelim Bir ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Güneş - Gül Kokusu 05:19

Burcu Güneş - Gül Kokusu

Burcu Güneş - Gül Kokusu Şarkı Sözü: Sen sevmeye yeltenmemişsin çocuk Belki de kendine güvenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemişsin çocuk Nefes almak yeter sanma yaşamayı öğrenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemi..

Furkan Durgun - Yaramaz 02:35

Furkan Durgun - Yaramaz

Yaramaz şarkı sözleri ile Zor geldi bu günü yaşamak Bıraktım herşeyi yine soluma Dediler mi bu cocuk sana yaramaz Bosver gitsin herşeyi kenara Üstüme dusecek mi neydi Terbiyesize sen yine boyun eğdin eğdin Simdile..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım 02:01

Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım

Gizemli yeme bozukluluğu, üç kardeşin asla dolgun hissetmemesine neden oluyor. Dört yaşındaki birinin , normal bir gencin ağırlığından daha ağır gelmektedir. Hindistan'ın Güney Gujarat kentindeki küçük bir köyde, anne v..

  • Cowboy tarafından
  • 549 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fox Comedy Revolution - Fox Broadcastıng 00:30

Fox Comedy Revolution - Fox Broadcastıng

Family Guy, sevimli ot kafalı PETER GRIFFIN (Seth MacFarlane) ve orta sınıf New England'ların komik tuhaf ailesinin maceralarını takip ediyor. LOIS (Alex Borstein), Peter'ın sevecen karısı, eski bir Bayan Teen Rhode Isla..