#Tüfeğin nasıl ateşleneceğini ve mermi sürüleceğini gösteren 4 yaşındaki Çocuk

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Hastane Anonsuyla Evlenme Teklifi Yapan Öğretim Görevlisi 03:30

Hastane Anonsuyla Evlenme Teklifi Yapan Öğretim Görevlisi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde (GOÜ) öğretim görevlisi olarak çalışan 30 yaşındaki Mustafa Güzel, 8 aydır birlikte olduğu 22 yaşındaki hemşire sevgilisi Kübra Kaya için hastanenin anons sitemini kullanarak Süpriz b..

  • JET TV tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyaca Ünlü Tenisçi Basın Toplantısında Göz Yaşlarına Boğuldu! 01:27

Dünyaca Ünlü Tenisçi Basın Toplantısında Göz Yaşlarına Boğuldu!

Dünyaca ünlü eski Wimbledon şampiyonu tenisçi Venus Williams karıştığı ve yaşlı bir adamın ölümüyle sonuçlanan trafik kazası hakkında kendisine sorulan soru üzerine basın toplantısında gözyaşlarına boğularak salonu terk ..

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Renk Körü Kardeşlerin Mutluluğu 03:41

Renk Körü Kardeşlerin Mutluluğu

Hayatlarında kırmızı ve yeşil rengi hiç doğru bir şekilde göremeyen doğuştan renk körü kardeşler 12 yaşındaki Logan ve 9 yaşındaki Lincoln ailesinin onlara aldıkları özel gözlüklerle renkleri tam olarak görmüşler...

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Ömrünü Yeğenine Adadı 01:00

Ömrünü Yeğenine Adadı

Çorum'da yaşayan 68 yaşındaki Pakize Memiş, ömrünü engelli yeğenine adadı. Bedensel ve zihinsel engelli yeğeni 41 yaşındaki Murat Memiş'e bakabilmek için yuva kurmaktan dahi vazgeçen ve tek başına engelli yeğeninin tüm i..

Arsenal - Stoke City: 3-1 03:45

Arsenal - Stoke City: 3-1

Premier Lig'de zirve adaylarından Arsenal, Stoke engelini de 3-1 geçerek serisine devam etti. Ligde 13 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Arsenal, son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Stoke City ile Emirates Stadı'nda karşı ..

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu 04:30

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu

Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, bir yandan gündelik temizlik yaptı, diğer taraftan muay thai'de Avrupa ikincisi ve dünya dördüncüsü oldu. Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, okuldan sonra herhangi bir s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor 00:49

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor

Optik alanında Avrupa’nın en büyük iki şirketi, Ray- Ban gözlüklerinin üreticisi İtalyan Luxottica ile Fransız lens üreticisi Essilor birleşme kararı aldılar. 46 milyar euro tutarındaki Avrupa’nın sektördeki bu en büyük..

Sivas Film İzle 1:34:02

Sivas Film İzle

ÖZET: 11 yaşındaki Aslan'ın yaşadığı küçük köydeki tek gündeliği okula gitmek ve arkadaşlarıyla vakit geçirmekten ibarettir; en büyük derdiyse aynı sınıfta okuduğu Ayşe'ye olan aşkıdır. Bir gün yaşadıkları yerde bir hay..

  • Tv Series tarafından
  • 11.772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karla Tanışan Pandanın Mutlu Anları 01:01

Karla Tanışan Pandanın Mutlu Anları

Çin'in güneybatısındaki Changchun Eyaletinden kuzey doğudaki bir hayvanat bahçesine gönderilen Meng Meng ilk kez karla tanıştı. Hayvanat bahçesinin beyaza bürünen hali 9 yaşındaki Meng Meng'in çok hoşuna gitti. Yüksekten..

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia 04:15

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in komşusu, Katil zanlısı Ş.T., olaydan bir gün önce bana 'sizin güvenlik kamerası bizim kapının önünü görüyor mu?' diye sordu dedi. İzmir Ödemiş'te komşusunun e..

Bongonda Trabzon'da 01:14

Bongonda Trabzon'da

rabzonspor, görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdiği 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Theo Bongonda'yı Trabzon'a getirdi. Trabzonspor, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu, The..

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu 04:34

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu

Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 25 yaşındaki M.Ö. yakalandı. Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasy..

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı 04:17

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı

Olay, merkez Karatay ilçesi Şemş Caddesi üzerinde bulunan Şemş Parkında meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki İ.A. ve 15 yaşındaki A.A. park üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle ta..

Genç Kız Falezlerden Böyle Atladı 03:06

Genç Kız Falezlerden Böyle Atladı

Genç kız falezlerden böyle atladıANTALYA - Antalya'da 23 yaşındaki genç kız falezlerden ölüme atladı. - Genç kız falezlerden böyle atladıANTALYA - Antalya'da 23 yaşındaki genç kız falezlerden ölüme atladı. Yaralı kurtula..

00:55

"Ya Eşarbını Çıkar Ya Da McDonalds'tan Çık"

İngiltere'nin başkenti Londra'da McDonald's'a giden 19 yaşındaki bir Müslüman kız, büyük bir nefret suçuna maruz kaldı. 19 yaşındaki genç kıza başörtüsünü çıkarması ya da McDonald's'ı terk etmesi istendi. Genç kız, “Bu n..

Beşiktaş'ta Hedef Değişti 01:12

Beşiktaş'ta Hedef Değişti

Forvet transferinde Khouma Babacar zora girince Alvaro Negredo ismine yönelen Beşiktaş, başka isimlerle de temaslarını sürdürüyor. Negredo için öncelikle kiralama formülünü düşünen Beşiktaş, 31 yaşındaki tecrübeli İspa..

  • OFSAYT tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal Transferde Sona Yaklaştı! Gözler Negredo'da 01:29

Kartal Transferde Sona Yaklaştı! Gözler Negredo'da

Beşiktaş'ta futbol takımı yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdürürken, siyah beyazlı yöneticiler de transferde boş durmuyor ve santrfor ile stoper transferlerinde girişimlerini sürdürüyor.Siyah beyazlılarda santrfor..

  • OFSAYT tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe'nin Hesabı Tutmadı! Beklenmedik Gelişme 01:31

Fenerbahçe'nin Hesabı Tutmadı! Beklenmedik Gelişme

Fenerbahçe transfer çalışmalarında boş durmuyor ve forvet ile on numara mevkileri için girişimlerini sürdürüyor.Forvet transferinde Lucas Perez ismi üzerinde duran sarı lacivertliler, Arsenal ile Temmuz 2020'ye kadar söz..

  • OFSAYT tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocası İle Tartışan Kolombiyalı Kadın 7000 Dolar Yuttu 00:33

Kocası İle Tartışan Kolombiyalı Kadın 7000 Dolar Yuttu

30 yaşındaki Kolombiyalı bir kadın, 7500 doları kocasından saklamak için yuttu. Doktorlar 5700 doları çıkarabildi. Kolombiya'da bir kadının, biriktirdiği paraları kavga ettiği kocasından saklamak için, 100 dolarlık bankn..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Ağladığı Esila Babasına Kavuştu 06:29

Türkiye'nin Ağladığı Esila Babasına Kavuştu

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde evine yerleştirdiği gizli kamera sayesinde eşinin 2 yaşındaki kızını darp ettiğini ortaya çıkartan 29 yaşındaki Erdem Tülübaş, mahkemenin velayetin babaya verilmesi kararının ardından kızı..

Minik Elisa Babasına Kavuştu 03:24

Minik Elisa Babasına Kavuştu

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde evine yerleştirdiği gizli kamera sayesinde eşinin 2 yaşındaki kızını darp ettiğini ortaya çıkartan 29 yaşındaki Erdem Tülübaş, mahkemenin velayetin babaya verilmesi kararının ardından kızı..

  • BETA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kadına Yapılanlara İnanamayacaksınız 17:08

Genç Kadına Yapılanlara İnanamayacaksınız

Mersin'de 30 yaşındaki kadın, uyuşturucudan hükümlü olduğu için kaldığı yarı açık cezaevinden izinli çıkan kocası tarafından 8 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde elleri ve ayakları bağlanıp üzerine kaynar su dökülerek iş..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı 00:36

İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı

Ülkesinden kaçarak umudu Avrupa ülkelerinde arayan mültecilerin dramına bir yenisi daha ekleniyor. Sığınmacılar kendileri, çocukları ve aileleri için Avrupa ülkelerine sığınmak isterken, Türkiye’ye ders vermeye kalkan ül..