#Tüfeğin nasıl ateşleneceğini ve mermi sürüleceğini gösteren 4 yaşındaki Çocuk

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu 04:00

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu

İstiklal Caddesi'nde İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesi davasında her iki sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi. Halit Ayar'ın annesi Hanife Ayar, karar sonrası gözyaşlarına hakim olam..

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor 03:02

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor

Sivas’ta yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, tarihi dizilerden esinlenerek ortaya çıkardığı animasyonlarla dikkat çekiyor. Sivas kent merkezi, Aydoğan mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, Covid-19 sürecinde vak..

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey istemedi 01:22

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey is

İzmir'de geçtiğimiz hafta meydana gelen depremde 91'nci saate girildi. Deprem sonrası başlayan arama çalışmalarında 102 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yüzlerce kişi ise enkaz altından sağ çıkarıldı. Enkaz kaldırma ve ..

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Savaşın Çocuğu Atık Kağıt Toplarken Uyuyakaldı 02:10

Savaşın Çocuğu Atık Kağıt Toplarken Uyuyakaldı

Suriye’deki iç savaştan ailesiyle birlikte kaçıp Adana’ya gelen 12 yaşındaki Yusuf Şihan, atık kağıt toplayarak geçimlerine katkıda bulunuyor. Çalışmaktan bedeni yorgun düşen Yusuf'un atık kağıt topladığı el arabasının i..

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor - YouTube 10:00

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor

Kaybolmaya yüz tutmuş sepetçilik mesleğinin son temsilcilerinden 53 yaşındaki Ali Dönmez, 45 yıldır yaptığı mesleğini yaşatmaya çalışıyor.Plastik kovalar çıktıktan sonra mesleğe ilginin azaldığını anlatan Dönmez, kargı v..

Katil zanlısı komşusu çıktı! 01:24

Katil zanlısı komşusu çıktı!

92 YAŞINDAKİ HANIM PINARLI, YALNIZ YAŞADIĞI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU. POLİS ÖNCE HIRSIZLIK İHTİMALİ ÜZERİNDE DURDU, SADECE O KADAR DEĞİLDİ. 23 YAŞINDAKİ KOMŞUSU TARAFINDAN CİNSEL SALDIRIYA UĞRADIĞI, SONRA DA BOĞULARAK ÖLDÜRÜL..

Şiddetten kaçan kızını bıçakladı! 01:10

Şiddetten kaçan kızını bıçakladı!

Adana’da 56 yaşındaki İsa D., şiddet gördüğü iddiasıyla evden kaçan kızı 24 yaşındaki Ümmü G. A.’yı boğazından, göğsünden ve kolundan bıçaklayarak ağır yaraladı..

20 yıllık hesaplaşma 02:38

20 yıllık hesaplaşma

Dün İstanbul Kadıköy’de 21 yaşındaki bir genç 42 yaşındaki adamı bıçakla öldürdü. Cinayetin altından 20 yıllık yasak aşk hikayesi çıktı. İşte adım adım o cinayet...

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı! 14:21

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı!

Ölüm ilanını yazdıktan sonra kaybolan Türkan Hanım canlı yayında... Türkan Hanım, evden çıkamadığını, adamın bırakmadığını, sonra adama “Beni Müge Anlı arıyormuş, senin de başın belaya girer” dediğini, otogara gittiğini,..

MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ! 02:17

MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ!

Iğdır'da Ölümümden Gökhan Argın sorumludur notu bırakarak intihar eden 18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ün ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan 41 yaşındaki Gökhan Argın'ın müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi. Iğdır'd..

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI! 02:37

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI!

Sultangazi'de 34 yaşındaki Ayfer Ocak, kendisini takip eden 57 yaşındaki Abdullah Körük tarafından sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. 3 bıçak darbesi alan kadının hayati tehlikesi devam ederken, şüpheli vatandaşlar t..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

İETT OTOBÜSÜNDE CİNSEL İLİŞKİ! 02:55

İETT OTOBÜSÜNDE CİNSEL İLİŞKİ!

İstanbul Şişli'de sokak ortasında bekletilen İETT otobüsünde birlikte olan çifti yoldan geçen E.A. cep telefonuyla kayda aldı. E.A.'nın şikayeti üzerine otobüs 50 yaşındaki şoförü A.Ş. ile 58 yaşındaki N.G. isimli kadın ..

Canım Kardeşim 13.Bölüm 10:13

Canım Kardeşim 13.Bölüm

Abla kardeş, anne çocuk ilişkileri, bir hayvana nasıl sahip çıkacakları, onu sevmenin ötesinde sorumluluk duygusunu nasıl yaşayacaklarını anlatmaya çalıştık...

Jammy ft. İmpala - Son Nefes 03:42

Jammy ft. İmpala - Son Nefes

Şarkı Sözleri: Jammy Verse 1 Bulutlarin ustunden attılar beni toprağa O zamandan attigim tun adımlar geri topal Huzurlu cahil kainat hedef koydum simdi Sirtimda kanat kemik, burnumda melek tozu izi Nefes kopuk dizim k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinlerle Evlenen İnsanların Anlattığı Korkunç Gerçekler 20:09

Cinlerle Evlenen İnsanların Anlattığı Korkunç Gerçekler

Cinlerde insanlar gibi evlenen ve çocuk yapan varlıklardır. Fakat bazı durumlarda bu cinni varlıkların insanlara aşık oldukları hatta evlendikleride biliniyor. İnsanlar kimi zaman ellerinde olmayan nedenlerle kimi zamand..

  • ZULMA tarafından
  • 1.937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır 03:17

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır Dinle Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bi çocuk gibi Sen güzel kadın, hiç mi mutlu olmadın Hiç mi sevmedin, hep m..

Oğuzhan Tanrıverdi - Aşk Denizin Ortasında 04:01

Oğuzhan Tanrıverdi - Aşk Denizin Ortasında

sözler Bazen dalıyor gözüm boşluğa, içimdeki çocuk seni arıyor Umut öyle derin kuyularda, kulaç atmayı bilmiyor Nasıl bir elvedayla biter ömür, nasıl huzur bulmaz kollarında bir elvedayla geçip giden gönül Seni sevmey..

''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter Artık! 1:31:05

''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter

İnsan hakları, kadın hakları, çocuk hakları, hayvan hakları derken, lgbt hakları ne demek oluyor? İstanbul sözleşmesi, cedaw, lanzarotte. Dünya’da insan hakları sorunu, cevabını arayan soru: hangi insan İnsan! Hangi insa..

  • STUDIO AS tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Patron Bebek - Türkçe Dublajlı Fragman - Mart 2017 02:07

Patron Bebek - Türkçe Dublajlı Fragman - Mart 2017

Takım elbise giyen, evrak çantası taşıyan bir bebek 7 yaşındaki erkek kardeşi ile güçlerini birleştirip Puppy Cop. Yönetim kurulu başkanının hain planlarını bozmaya çalışıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 2.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti 01:58

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti

er hafta Türkiye'yi Seyahatname programıyla karış karış gezen Kerim UIak'ın bu haftaki durağı Kilis oldu. Kilis'te 70'inden sonra Kuran-ı Kerim öğrenen köyün yaşlı kadınlarını da ziyaret etti. Ulak, Kilis'i gezdi, gördü ..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Yetimhane Film İzle 37:51

Yetimhane Film İzle

Juan Antonio Bayona’nın yönettiği ve Belen Rueda, Fernando Cayo, Roger Princep ile Geraldine Chaplin’in oynadığı Yetimhane, Laura'nın öyküsünü anlatıyor. Laura, çocukluğuna dair en mutlu günlerini deniz kenarındaki bir y..

  • mathilda tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu 00:38

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaralanan Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Fetullahçı Terör ..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Sporcu Proteziyle Gittiği Okulda Arkadaşları Tarafından Karşılanan Kızın Duygu Yüklü Anları 00:30

Sporcu Proteziyle Gittiği Okulda Arkadaşları Tarafından Karşılanan Kız

Dünyayı çocuklar yönetsin! Küçük çocukların karşılıksız saf sevgisinin en güzel örneği olan bu videoda, protez bacağıyla okula gelen 7 yaşındaki kızı okulda arkadaşları karşılıyor. Tepkiler muhteşem!..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce