#Tüfeğin nasıl ateşleneceğini ve mermi sürüleceğini gösteren 4 yaşındaki Çocuk

Çobanlıktan Balkan Şampiyonluğu'na 04:05

Çobanlıktan Balkan Şampiyonluğu'na

Çobanlıktan Balkan Şampiyonluğu'na Hayvancılıkla geçimini sağlayan Yörük bir ailenin oğlu olan ve çobanlık yapan 13 yaşındaki Hamza Zopalı, bu yıl üst üste 5 kez elde ettiği Türkiye şampiyonluğunun ardından Balkan Şamp..

Katil, Küçük Kızı Gömdüğü Yeri Tarif Etti 01:41

Katil, Küçük Kızı Gömdüğü Yeri Tarif Etti

Katil, Küçük Kızı Gömdüğü Yeri Tarif Etti Manisa'nın Alaşehir ilçesinde evlerinin önünden kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın komşusu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Minik Irmak'ın ailesi kızlarının bulunması için ..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi 01:36

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 5. ayağında 50 cc kategorisinde yarışan 4,5 yaşındaki Kerem Yılmaz, pistlerdeki mücadele azmiyle sporsever..

Panda, kafesine izinsiz giren adamı güreşerek kaçı.... 01:05

Panda, kafesine izinsiz giren adamı güreşerek kaçı....

Çin'in Nanchang kentinde bulunan bir hayvanat bahçesinde, parmaklıkları aşarak uyuyan pandanın yanına giden adam, Melling adlı pandanın tepkisiyle karşılaştı. Eliyle, uyuyan 12 yaşındaki pandanın kafasına dokunan davetsi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akciğer Kanserini Zerdeçal İle Yendi Dünya Tıp Tarihine Geçti 02:26

Akciğer Kanserini Zerdeçal İle Yendi Dünya Tıp Tarihine Geçti

Akciğer Kanserini Zerdeçal İle Yendi Dünya Tıp Tarihine Geçti İki ciğeri de kanser nedeniyle biten 43 yaşındaki hasta, 2 yılda zerdeçal tedavisi ile akciğer kanserinden kurtuldu. Prof. Dr. Mutlu Demiray, adım adım başar..

Binali Yıldırım'a Tıpatıp Benzeyen Adam 05:55

Binali Yıldırım'a Tıpatıp Benzeyen Adam

İzmir'de matbaacılık yapan 61 yaşındaki Zekeriya Yetkin'in Başbakan Binali Yıldırım'a olan benzerliği görenleri hayrete düşürüyor. Kimi yoldan çevirip fotoğraf çektirirken, kimi gerçekten Başbakan Yıldırım zannedip sorun..

  • Cowboy tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğlenceli Sıçrayan Babunların Nehir Geçişi Hoppidik Hoppodik 01:34

Eğlenceli Sıçrayan Babunların Nehir Geçişi Hoppidik Hoppodik

Güney Afrika'da çalışan 29 yaşındaki safari rehberi olan Michelle Sole, bu yılın eylül ayında Marakele Ulusal Parkı'ndaki komik anları yakaladı. Nehir üzerinde üç büyük dönüşle sıçrayarak karşıya geçmektedirler. haydi ko..

  • Cowboy tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzme Konusunda Sıkıntı Yaşayan Balığa Can Yeleği Yöntemi 00:38

Yüzme Konusunda Sıkıntı Yaşayan Balığa Can Yeleği Yöntemi

Kız arkadaşının 23 yaşındaki süs balığının son birkaç aydaki üzücü durumuna muhteşem bir çözüm getiren yaratıcı adam! Yüzme konusunda sıkıntı yaşayan Sally isimli son zamanlarını akvaryumun dibinde pek hareket edemeden g..

  • Cowboy tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kendisine Şaka Yapan Arkadaşını Tekme Tokat Döven Öğrenci 00:20

Kendisine Şaka Yapan Arkadaşını Tekme Tokat Döven Öğrenci

Rusya'da gerçekleşen olayda, 15 yaşındaki erkek öğrenci Artem kendisine su ile şaka yapan sınıf arkadaşı Maria'yı tekme tokat dövdü. Aniden gelişen olayda aldığı darbelerle yerden kalkamayan kız ve onu döven sınıf arkada..

  • Cowboy tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Padişah 12 Cumhurbaşkanı Gördü Tek Hayali Erdoğan'ı Görmek 02:24

3 Padişah 12 Cumhurbaşkanı Gördü Tek Hayali Erdoğan'ı Görmek

Bursa'da yaşayan Şükriye Bayram 3 padişah,12 cumhurbaşkanı ve 38 başbakan gördü. Tam 110 yaşında. Hayatta yapmak istediği tek şey ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez görebilmek...

Polonya'nın en yaşlı fotomodeli 00:54

Polonya'nın en yaşlı fotomodeli

Polonya'nın en yaşlı fotomodeli, emekli tiyatro oyuncusu 82 yaşındaki Helena Norowicz. İlerleyen yaşına rağmen ülke genelinde aranan, başarılı bir model...

Fenomen Gaspçı: Kaynanama Selam Söylüyorum, Beni Ziyarete Gelsin 01:58

Fenomen Gaspçı: Kaynanama Selam Söylüyorum, Beni Ziyarete Gelsin

Adana'da, daha önce işlediği bir suç için gözaltına alındığında, 'Aha dayıya sor' demesiyle internet fenomeni haline gelen 19 yaşındaki Hasan Tanrıkulu, bir lise öğrencisinin cep telefonunu gasp ettiği iddiasıyla polisle..

  • Cowboy tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dolara Karşı Kampanya Başlattığı İçin Tehdit Edildi 02:39

Dolara Karşı Kampanya Başlattığı İçin Tehdit Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'dolarlarınızı bozdurun' çağrısı üzerine Türkiye dolara karşı adeta savaş açtı. Türkiye'nin dört bir yanında esnaf da dolarını bozduran vatandaşlar için çeşitli kampanyalar başlattı...

Dresden′deki saldırıların zanlısı yakalandı 00:56

Dresden′deki saldırıların zanlısı yakalandı

Dresden'de Fatih Camisi ve Uluslararası Kongre Merkezi'ne 29 Eylül'de el yapımı iki patlayıcı yerleştirmekle suçlanan 29 yaşındaki zanlı yakalandı. Zanlının İslam ve yabancı karşı Pegida hareketi üyesi ileri sürüldü...

Yapışık Olarak Doğan Siyam İkizlerinin Ayrıldıktan Sonra Birbirleri ile İlk Karşılaşma Anları 01:16

Yapışık Olarak Doğan Siyam İkizlerinin Ayrıldıktan Sonra Birbirleri il

Birbirlerine yapışık olarak doğan Eva ve Erika Sandoval isimli 2 yaşındaki ikizler gerçekleşen başarılı operasyonun sonunda ayrıldılar. 6 aylık bir çalışma sürecinin ardından 18 saat süren bir operasyonla ayrılan ikizler..

  • Cowboy tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Miss World 2016'nın En Güzel Kadını Stephanie del Valle Seçildi! 07:02

Miss World 2016'nın En Güzel Kadını Stephanie del Valle Seçildi!

ABD'de dün akşam gerçekleştirilen organizasyonda, Porto Rikolu Stephanie del Valle Miss World 2016 seçildi. 19 yaşındaki Stephanie del Valle, tacını geçen yılın birincisi İspanyol güzel Mireia Lalaguna’dan aldı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film 2:49:03

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film

Özet ve Detaylar Teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kul..

  • Film İzle tarafından
  • 59.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Korkunç Şekilde Sonuçlanan 'Bungee Jumping' Atlayışı 00:27

Korkunç Şekilde Sonuçlanan 'Bungee Jumping' Atlayışı

36 yaşındaki Fabio Ezequiel de Moraes, Brezilya'da bungee jumping yapmak için çıktığı yükseklikten atlayınca hayatını kaybetti. Vücuduna bağlanan iple atlayan adam, ip uzunluğunun yanlış hesaplanması yüzünden hayatını ka..

  • PengoTV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terminalde Ralli 05:23

Terminalde Ralli

Kazan Uluslararası Havalimanı Binasında polis arabadaki 40 yaşındaki bir adam peşinde , Önce kaçmak istiyor, sonra a Kazan havaliman giriyor. Acilen Kazan Havalimanı kapatıldı...

Joel'ın Ayı Çiftliği 07:07

Joel'ın Ayı Çiftliği

ESKİ biyolog Joel Rosenthal bir ömür boyu hayalini elde etti - düzenli çölde onun hayvan ayılar ile yürüyüş yoluyla. Batı Virginia'daki View Farm Noktasında, 74 yaşındaki Joel beş siyah ayılar birlikte yaşayan ve başka b..

  • PengoTV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi 05:30

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi

Esma'ya mektup Dursun Ali Erzincanlı okudu - Muhammed Mursi Esma'ya yazılan mektubu Dursun Ali Erzincanlı okudu Mısır'da İhvan Lideri Muhammed El Biltaci'nin darbeci askerler tarafından şehit düşürülen kızı Esma için ya..

  • Dini Mubin tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Polonyalı şoföre şeref madalyası için 33 bin imza 01:26

Polonyalı şoföre şeref madalyası için 33 bin imza

Berlin'de Noel pazarına dönük düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenler toprağa verilmeye başlandı. Berlin'de çalışırken teröre hedef olan ve hayatını kaybeden 31 yaşındaki İtalyan vatandaşı Fabrizia Di Lorenzo için meml..

Star Wars'un Prenses Leia'sı Carrie Fisher'ın Oyuncu Seçmelerindeki Görüntüleri 03:29

Star Wars'un Prenses Leia'sı Carrie Fisher'ın Oyuncu Seçmelerindeki Gö

Yıldız Savaşları filminin (Star Wars) ünlü oyuncusu Carrie Fisher Londra'dan Los Angeles'a seyehat ederken uçakta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Aynı zamanda senaryo yazarlığı da yapmış olan 60 yaşındaki oyuncu ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları 00:35

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları

Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Murat Özer’in, al bayrağa sarılı tabutunun başında..

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

İstediğini Almadığı İçin Torunu Tarafından Yumruklanan Yaşlı Kadın 00:25

İstediğini Almadığı İçin Torunu Tarafından Yumruklanan Yaşlı Kadın

Rusya'da gerçekleşen olayda, bir alışveriş merkezinin güvenlik kamerasına kan donduran bir olay yansıdı. 61 yaşındaki Nina Tulupova isimli kadın torunu tarafından istediği Xbox oyunu alınmadığı için yumruklandı. Vitaly K..

  • PengoTV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 8 yıl önce