#Tüfeğin nasıl ateşleneceğini ve mermi sürüleceğini gösteren 4 yaşındaki Çocuk

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı 01:06

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de kar payı vereceğiz vaadiyle babası Muhsin Yaşar ile birlikte 235 kişiden 500 milyon lira...GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de ka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemenici Ustası Yıllara Meydan Okuyor 00:57

Yemenici Ustası Yıllara Meydan Okuyor

Şanlıurfa'nın son yemeni ustalarından 88 yaşındaki Ahmet Hastaoğlu, unutulmaya yüz tutan mesleğini özveriyle geleceğe taşıyor. Tarihi Kapalı Çarşı'da bulunan Eskici Pazarı'ndaki 5 metrekarelik küçük dükkanına, sabah erke..

Korkunç Kaza:Havafişek Küçük Çocuğa İsabet Etti! 00:34

Korkunç Kaza:Havafişek Küçük Çocuğa İsabet Etti!

Evin bahçesinde ateşlenen havaifişeklerden biri dört yaşındaki çocuğa isabet etti. Cep telefonuyla çekim yapan anne Devon Live o anları saniye saniye kaydetti. İngiltere'de yaşanan olay sonrası hastanede tedavi altına al..

Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un İkiz Çocuklarının Velayet Kavgası Büyüdü 07:33

Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un İkiz Çocuklarının Velayet Kavgası Büyüdü

Oyuncu Deniz Uğur ile Gazeteci Reha Muhtar'ın 7 yaşındaki ikizlerinin velayet davası gergin geçti. Konu Duymayan Kalmasın programında Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil tarafından masaya yatırıldı...

  • ANKA tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Macera Olsun Diye Hırsızlık Yapmak 01:53

Macera Olsun Diye Hırsızlık Yapmak

Adana'da, market ve teknoloji mağazasında hırsızlık yaptıktan sonra yakalanan sevgililer 18 yaşındaki Berkcan K. ve Mehtap Damla D., macera ve heyecan olsun diye hırsızlık yaptıklarını iddia etti...

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatma Girik Servetini Açıkladı! 01:41

Fatma Girik Servetini Açıkladı!

Fatma Girik Posta'ya verdiği röportajda servetini de açıkladı. İşte usta oyuncunun açıklamalarında öne çıkanlar: - Film teklifleri geliyor sürekli ama bir insan ya çok sevdiği için yada para için oynar. Seyredilmeyecek b..

  • ANKA tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Harekat Otizmli Küçük Umut'u Sünnet Ettirdi 02:14

Özel Harekat Otizmli Küçük Umut'u Sünnet Ettirdi

Ankara Özel Harekat Şube Müdürlüğünce, ailesinin maddi durumu yetersiz olan 3,5 yaşındaki otizm hastası Umut Başceyhan sünnet ettirilerek, onun için polis araçlarıyla konvoy oluşturuldu...

Bir Aileye Kavuşma Hayali Gerçek Oldu 00:37

Bir Aileye Kavuşma Hayali Gerçek Oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Utah eyaletinde, 11 yaşındaki bir kız çocuğu, evlat edinildiğini öğrenince büyük sevinç yaşadı. Ona bakan çiftin yasal anne babası olarak kabul edilmesi üzerine yaşadığı mutluluk, herkesi ..

Kendisini Dolandıran Adamla Karşılaşınca Bakın Ne İstedi 01:01

Kendisini Dolandıran Adamla Karşılaşınca Bakın Ne İstedi

Kahramanmaraş'ta hastaneye göz tedavisi için gelen 66 yaşındaki Ali Koca, kendisini evlilik vaadiyle kandırıp para ve cep telefonunu çalan Ercan K'yı polis aracına bindirilirken fark etti. Ekip aracına yaklaşan ve şüphel..

Avusturya Genç Lidere Emanet 01:45

Avusturya Genç Lidere Emanet

Avusturya’da yapılan genel seçimin sandık çıkış anketlerine göre Dışişleri ve Entegrasyon Bakanı Sebastian Kurz’un liderliğindeki Avusturya Halk Partisi (ÖVP) seçimi önde götürüyor. Avusturya devlet televizyonu tarafınd..

Yetenek Sizsiniz Türkiye -Jüri Onun Sesine Bayıldı!  03:59

Yetenek Sizsiniz Türkiye -Jüri Onun Sesine Bayıldı!

12 yaşındaki Mehir Miray Atıcı sesiyle hem jüriyi hem de stüdyoda bulunan izleyicileri derinden etkiledi..

  • ANKA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Ses Turkiye-Stüdyoda Güldüren Yaş Sohbeti 01:56

O Ses Turkiye-Stüdyoda Güldüren Yaş Sohbeti

Sahnedeki 30 yaşındaki Yıldırım Gömleksiz'in 20 yaşında gösterdiğini söyleyen Yıldız Tilbe'ye yanıt Acun Ilıcalı'dan geldi...

  • ANKA tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avusturya Seçimleri: Kurz Zafer Yolunda 00:48

Avusturya Seçimleri: Kurz Zafer Yolunda

Avusturya yeni parlamentoyu belirlemek üzere yapılan erken seçimlerin anket sonuçlarına göre İslam karşıtı ve sağcı söylemiyle ön plana çıkan Sebastian Kurz'un lideri olduğu halk partisi birinci oldu.31 yaşındaki Kurz Tü..

Kalem Ucuna Sanat İcra Ediyor 00:53

Kalem Ucuna Sanat İcra Ediyor

Mardin'de yaşayan 19 yaşındaki Ramazan Bala, dünyada sadece 13 kişinin yapabildiği kalem ucuna sanat işleme marifetiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın ismini kaleme yazdı...

Paralimpik Sporcu Nil Şahin’in Hedefi Olimpiyatlar 07:11

Paralimpik Sporcu Nil Şahin’in Hedefi Olimpiyatlar

Spina Bifidalı (Ayrık Omurga) olarak dünyaya gelen, 15 yaşındaki paralimpik yüzücü Nil Şahin, Olimpiyatlara katılmayı hedefliyor...

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor 01:18

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor

Avusturya yeni bir siyasi döneme girmeye hazırlanıyor. Avrupalı liderler genel seçimlerin galibi olan 31 yaşındaki Sebastian Kurz’u yakından izliyor. Aşırı sağcı partinin koalisyon ortağı olma ihtimali bulunuyor. Avrupa..

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak 01:06

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Tottenham'ı karşı karşıya getirecek maçta gözler son 11 karşılaşmada 15 kez fileleri havalandıran Harry Kane'in üzerinde olacak. Real Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın basın toplan..

Kürek Sörfü Yapan Tavuk Loretta 00:47

Kürek Sörfü Yapan Tavuk Loretta

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde bulunan adalar grubu Florida Keys’de en popüler sporlardan biri kürek sörfü (paddle boarding). Key West adasında doğup büyüyen Karly Venezia ise bu sporu tavuğu Loretta..

Otist Sanatçı Stephen Wiltshire New York'u Resmetti 00:51

Otist Sanatçı Stephen Wiltshire New York'u Resmetti

Panaromik çizimleriyle ve simgeleşmiş kentsel ufuk çizgileriyle tanınan sanatçı Stephen Wiltshire’ı diğer sanatçılardan ayıran, çizdiği herşeyi hafızasından çizmesi. Otizm hastası Wiltshire’ın fotografik bir hafızası (e..

Karikatür Keş Speed Racer Mach 5 Oluşturur 03:16

Karikatür Keş Speed Racer Mach 5 Oluşturur

An expert car customiser has transformed a 94 Corvette into a stunning replica of the Mach 5 from the iconic 1960’s cartoon Speedracer. Jerry Patrick, who owns car replica extraordinaire AKA Junk, has been transforming c..

  • BETA tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşref Kolçak Trafik Kazası Yaptı; Cengiz Semercioğlu Özür Diledi 09:04

Eşref Kolçak Trafik Kazası Yaptı; Cengiz Semercioğlu Özür Diledi

Türk sinemasının usta ismi 90 yaşındaki Eşref Kolçak, Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde otomobiliyle bariyerlere çarptı. Kolçak, kazadan yara almadan kurtuldu. Duymayan Kalmasın programına canlı telefon bağlantısıyla katılan u..

  • ANKA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaplumbağa Tuki'nin Derbi Tahmini 02:02

Kaplumbağa Tuki'nin Derbi Tahmini

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'ndeki 97 yaşındaki kaplumbağa tuki, derbi maçlardaki doğru tahminleriyle tanınıyor.Tuki Galatasaray'a tam yönelicekken iki kutu arasında kalarak beraberliği işaret etti..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendi Çabasıyla 11 El Sanatı Öğrendi 00:55

Kendi Çabasıyla 11 El Sanatı Öğrendi

Ağrılı 25 yaşındaki Pınar Ekelik, hiçbir eğitim almadan filoğrafiden tezhibe kadar kendi çabasıyla öğrendiği el sanatı çalışmalarıyla beğeni topluyor. Kendi çabasıyla öğrenerek ürettiği filoğrafi, kaligrafi, hat sanatı, ..

Ölmeden Önce Kendi Mevlidini Okuttu 00:44

Ölmeden Önce Kendi Mevlidini Okuttu

Muğla'nın Yatağan ilçesi Bozüyük Mahallesi'nde yaşayan 80 yaşındaki Sezai Uygur, ölmeden önce kendi mevlidini okuttu. Bozüyük Mahallesi'nde okunan mevlide, Uygur'un yakınları ve sevenleri akın etti..

Pikap Kamyonunu Taşınabilir Muz'a  Dönüşüyor 03:02

Pikap Kamyonunu Taşınabilir Muz'a Dönüşüyor

A British inventor has spent $25,000 turning a pick-up truck into an ap-pealing driveable banana. Steve Braithwaite, who is originally from Woodstock, Oxfordshire, spent two years building the vehicle - which has a top s..

  • BETA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı 01:12

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı

Maltalı gazeteci Daphne Caruana Galizia’nın öldürüldüğü suikasta ilişkin soruşturmanın ayrıntıları kamuoyuyla paylaşıldı. Polis, gazetecinin aracına yerleştirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığı kanısında. 53 ..

Osmanlıspor   Kardemir Karabükspor 3-0 Özet 02:25

Osmanlıspor Kardemir Karabükspor 3-0 Özet

Süper Lig'in 9. haftasındaki Osmanlıspor, sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ederek Süper Lig'deki ikinci galibiyeti elde etti. Maçın 10. dakikada Maxsö'den dönen topu ceza alanı sağ çaprazında önün..

Macron'un Köpeği Bakanlar Toplantısında Kahkahaya Boğdu 00:21

Macron'un Köpeği Bakanlar Toplantısında Kahkahaya Boğdu

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Elysee Sarayı'nda kameralar önünde bakanlarla bir görüşme yaptı. Bu sırada Macron'un 2 yaşındaki köpeği Nemo, şömineye tuvaletini yapınca bakanlar kendilerini gülmekten alamadı...

Endonezyalı Golcünün İnanılmaz Deparı Akılları Aldı 00:44

Endonezyalı Golcünün İnanılmaz Deparı Akılları Aldı

Endonezya 1. Ligi'nde Borneo'nun Mitra Kukar'ı 4-0 yendiği maçta inanılmaz bir an yaşandı. 21 yaşındaki Terens Puhiri'nin uçarcasına attığı depar, şık bir golle son buldu...

Bisiklet Sürerek Çay Dağıtmak 04:08

Bisiklet Sürerek Çay Dağıtmak

Samsun’da çay ocağı işleten 52 yaşındaki İsmail Kasap, bir eliyle bisiklet sürüp, diğer eliyle de çay servisi yapıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce