#Tüfeğin nasıl ateşleneceğini ve mermi sürüleceğini gösteren 4 yaşındaki Çocuk

Sigarayı bıraktı, kızına araba aldı 01:22

Sigarayı bıraktı, kızına araba aldı

14 YIL ÖNCE SİGARA İÇERKEN YANLIŞLIKLA 9 YAŞINDAKİ KIZININ ELİNİ YANLIŞLIKLA YAKTI... O GÜN ÖYLE VİCDAN AZABI ÇEKTİ Kİ, BİR DAHA ELİNE SİGARA ALMADI... İÇMEDİĞİ SİGARALARIN PARASINI DA BİRİKTİRİP KIZINA BÜYÜK BİR SÜRPRİZ..

Mide bulandıran olay! 01:29

Mide bulandıran olay!

BURSA TACİZ İDDİASIYLA ÇALKALANDI, 10 YAŞINDAKİ BİR KIZ ÇOCUĞUNU TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ADAM VATANDAŞLAR TARAFINDAN YAKALANDI... SONRASINDA YAŞANANLAR VATANDAŞ KAMERASINDA KAYITTAYDI...

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği 03:59

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği

Afyonkarahisar’da hafta içi zihinsel engelli öğrencilerini hayata bağlamak için mücadele eden 25 yaşındaki kadın öğretmen, hafta sonları ise çocukluğundan bu yana en sevdiği hobisi olan oto tamirciliğini sürdürüyor. Ojel..

Romanlara konu olacak bir yardım hikayesi 06:01

Romanlara konu olacak bir yardım hikayesi

Zenginlik içinde büyüyüp devlet memuru olan 94 yaşındaki Mehmet Tekerlek'in hayatı, görev için gittiği mahallede gördüğü yoksul insanlardan sonra değişti. Mehmet Tekerlek, 58 yıldır ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor..

Yalova’nın kadın çobanı 170 hayvanlık sürüye bakıyor 04:37

Yalova’nın kadın çobanı 170 hayvanlık sürüye bakıyor

Yalova'da 4 yıl önce eşini kaybeden 42 yaşındaki Şükriye Geçer, devlet desteğiyle başladığı besicilikle ailesinin geçimini sağlıyor...

Güvercin beslemek için çıktığı çatıdan düşen genç hayatını kaybetti 01:50

Güvercin beslemek için çıktığı çatıdan düşen genç hayatını kaybetti

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde güvercinleri beslemek için çıktığı 4 katlı evin çatı katından düşen 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti...

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor 00:27

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, 1 buçuk yaşındaki oğlunun motosiklet kullandığı anları sosyal medya hesabında paylaştı. Video, kısa sürede büyük beğe..

Yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adama otomobil çarptı 00:15

Yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adama otomobil çarptı

Arnavutköy’de yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adama otomobil çarptı. 78 yaşındaki adam hayatını kaybederken, o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Beşiktaş’ta yalnız yaşayan Cibutili tıp öğrencisi evinde ölü bulundu 02:36

Beşiktaş’ta yalnız yaşayan Cibutili tıp öğrencisi evinde ölü bulundu

Beşiktaş’ta 3 gün önce yurt dışından dönen 30 yaşındaki Cibuti uyruklu tıp öğrencisi, evinde ölü bulundu. Arkadaşlarının uzun süre haber alamaması üzerine itfaiye yardımıyla kapısı kırılarak evine giren polis, yaptığı in..

Babasından izinsiz kamyoneti aldı, gecekondunun çatısına uçtu 02:05

Babasından izinsiz kamyoneti aldı, gecekondunun çatısına uçtu

Sultangazi'de yaşayan 16 yaşındaki genç, babasından izinsiz kamyoneti alarak arkadaşları ile birlikte dolaşmaya çıktı. Gençler, kamyonetin hakimiyetini kaybederek bir gecekondunun çatısına uçtu...

“Misafir kabul etmeyin” uyarısı yapan polisi çaya davet etti 02:21

“Misafir kabul etmeyin” uyarısı yapan polisi çaya davet etti

Korona virüs vaka haritasında kırmızı renkteki Amasya’da polisler evleri dolaşıp rastgele ayakkabı sayısı fazla olanların ziline bastı. Vatandaşlardan önlem amacıyla misafir kabul etmemelerini istedi. 66 yaşındaki bir va..

Kanseri yendi, şimdi lösemili çocukların mutluluk sebebi oldu 03:14

Kanseri yendi, şimdi lösemili çocukların mutluluk sebebi oldu

Mersin’de yaşayan ve fotoğraf sanatıyla uğraşan 63 yaşındaki Sevdap İnal, 'iyilik bulaşıcıdır' sloganıyla başlattığı kampanya ile lösemili çocuklara mutluluk kaynağı oluyor. Geçen yıl kanseri yendikten sonra kanserli çoc..

Film gibi kovalamaca! 01:28

Film gibi kovalamaca!

YANINDA 14 YAŞINDAKİ OĞLU DA VARDI, KISITLAMADA DENETİME TAKILDI, AMA O GAZA BASIP KAÇMAYI SEÇTİ, O ÖNDE POLİS ARKADA 25 KİLOMETRE SÜREN KOVALAMACA SONUNDA YAKALANDI... ''NEDEN KAÇTINIZ?'' SORUSUNA İSE BAKIN NE YANIT VER..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

İnce bağırsak nakli bekliyor 02:06

İnce bağırsak nakli bekliyor

Bağırsak bağışlayan çok az Organ bağışıklığı farkındalığı ülkemizde giderek artıyor ancak bağırsak bağışı konusunda aynı şeyi söylemek mümkün değil. 44 yaşındaki hasta umutla bekliyor...

''Son kez görüşelim'' yalanına kandı! 01:13

''Son kez görüşelim'' yalanına kandı!

SEBEBİ DE SONUCU DA ŞAŞIRTMADI… 17 YAŞINDAKİ GİZEM CANBULUT, İDDİAYA GÖRE ERKEK ARKADAŞINDAN AYRILMAK İSTİYORDU... AYRILIĞI HAZMEDEMEYEN CANİ, GİZEM’İ ACIMASIZCA KATLETTİ..

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı! 01:57

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı!

İKİNCİ EL ARAÇ ALIM SATIMLARINDA EKSPERTİZ RAPORU VE GARANTİ ZORUNLULUĞU VAR AMA, BU BİLE ZAMAN ZAMAN MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇEMİYOR. SON ÖRNEĞİ ANKARA'DA YAŞANDI. 32 YAŞINDAKİ ONUR KARA, HATALI EKSPERTİZ RAPORU İDDİASI..

Genç kadın 3 ay önce evlendiği eşi tarafından ölü bulundu 01:56

Genç kadın 3 ay önce evlendiği eşi tarafından ölü bulundu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 22 yaşındaki kadın, 3 ay önce evlendiği kocası tarafından evinde ölü bulundu. Olayla ilgili genç kadının eşi gözaltına alınırken, kadının babasının verdiği ifadesinde kızının eşi tarafından öl..

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğradı 01:32

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğra

Trabzon'da 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi genç kız dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alınıp, tehdit ve hakarete uğradı. O anları sosyal medyadan paylaşan genç kız, Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu..

Denize düşen kızı bekçi kurtardı! 01:35

Denize düşen kızı bekçi kurtardı!

DEVRİYE GÖREVİNDEYDİ, 15 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNUN DENİZE DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRDÜ, HİÇ DÜŞÜNMEDİ, CANI PAHASINA DEV DALGALARIN ARASINA DALAN BEKÇİ HASAN KULAÇ, HEM BİR CANI KURTARDI, HEM DE GÖNÜLLERİ FETHETTİ..

Yaşadığını Kanıtlamaya Çalışırken Öldü 02:35

Yaşadığını Kanıtlamaya Çalışırken Öldü

Yaşıyordu ama aynı zamanda ölüydü de. Böyle şey olur mu demeyin çünkü oldu. İzmir'de yaşayan 87 yaşındaki İbrahim Dikici, yaşadığını ispat etmek için hukuk mücadelesi başlattıktan sonra “ikinci kez” vefat etti...

Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu 01:46

Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu

GEÇEN HAFTA ENGELLİ OĞLUNU OKUTABİLMEK İÇİN YAZ KIŞ DEMEDEN HER GÜN ONU SIRTINA ALARAK 1 KM YOL KAT EDEN BABAYI GETİRMİŞTİK EKRANLARINIZA..FEDAKAR BABA 10 YAŞINDAKİ OĞLU BATUHAN İÇİN BAŞKA BİR ÇARE ARIYORDU..O GÖRÜNTÜLER..

Demet Akalın isyan etti! 02:05

Demet Akalın isyan etti!

ANNE BABALAR DİKKAT! BU HABER SİZİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR!ŞARKICI DEMET AKALIN, KREDİ KARTINDAN 7 BİN TL ÇEKİLİNCE BÜYÜK ŞOK YAŞADI. GERÇEK KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKTI... 7 YAŞINDAKİ KIZI SOSYAL MEDYADA CANLI YAYINA KATILM..

Apple'nin reklam yüzü Trabzon'dan 03:18

Apple'nin reklam yüzü Trabzon'dan

Trabzon’da öğrenim gören 17 yaşındaki Mustafa Mert Topal, ABD merkezli teknoloji şirketi Apple’nin yeni reklam yüzü oldu. Topal, reklam çekimleri için 20 Nisan’da ABD’ye gidecek..

Otel çalışanı genç başından vurulmuş halde bulundu 02:33

Otel çalışanı genç başından vurulmuş halde bulundu

Antalya'da bir otelde çalışan 19 yaşındaki genç, ağabeyine mesaj atarak kendisini öldüreceğini söylemesinin ardından deniz kıyısında başından vurulmuş halde ölü bulundu...

Telefon dolandırıcılarına inandı, 100 kilometreyi ticari taksiyle gelip 350 bin TL kaptırdı 01:47

Telefon dolandırıcılarına inandı, 100 kilometreyi ticari taksiyle geli

Elazığ’da yalnız yaşayan 80 yaşındaki kadın, kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcıların ağına düştü. Yaşlı kadın ticari taksi ile geldiği Malatya’da dolandırıcılara 350 bin TL’sini kaptırırken, polis güvenlik kamera..

Zonguldak'taki vahşi cinayette üvey anne, baba ve öz kardeş tutuklandı 03:16

Zonguldak'taki vahşi cinayette üvey anne, baba ve öz kardeş tutuklandı

Zonguldak'ta 5 aydır kayıp olan 32 yaşındaki şahsın cesedinin ormanlık alanda bulunması ile ilgili gözaltına alınan üvey annesi, babası ve kardeşi tutuklanarak cezaevine gönderildi...

Büyük gelin dövdü, küçük gelin çekti! 18:41

Büyük gelin dövdü, küçük gelin çekti!

176 yıldır Türk Halkının hizmetinde. Polis haftası kutlu olsun. Polis haftasında Polisten yeni projeler. Narko Tır'da gençler bilgilendiriliyor... Televizyon dizilerinde figüranlık yapıyordu. İhsan Okşak'tan 7 gündür hab..

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor 03:40

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor

Sinop’ta uygunsuz yerlere dökülen hafriyatlar onların gelir kapısı oluyor. Emekliliğini yaşayan çift hem ekmeğini taştan çıkartıyor hem de doğayı temizliyor. Hafriyat betonlarını kırıp demir ve tahtaları toplayarak spor ..

Irak'ın Kuzeyinde şehit olan askerin acı haberi Ankara'daki ailesine ulaştı 00:38

Irak'ın Kuzeyinde şehit olan askerin acı haberi Ankara'daki ailesine u

Irak’ın kuzeyinde bulunan Başika üs bölgesine gerçekleştirilen roketli saldırı sonucu şehit olan 27 yaşındaki 58'nci Topçu Tugay Komutanlığı'nda görevli Topçu Uzm.Çvş. Hacı Halil Kızılay'ın acı haberi Ankara'nın Polatlı ..