#Tükürdüm ateşe

Canlı Yayında Konuğunu Ateşe Verdi 01:00

Canlı Yayında Konuğunu Ateşe Verdi

uveytli ünlü program sunucusu Jassem Rajab, programın daha başında konuğuna 'Instagram'ın en yaygaracı kişisi' diyerek meydan okudu ve ardından canlı yayında üzerine benzin dökerek elindeki kibritle tutuşturdu. İşte o an..

İphone 7 Ateşe Dayanıklılık Testi 03:08

İphone 7 Ateşe Dayanıklılık Testi

Yeni çıkan kırmızı iPhone 7 üzerine ateş yakılarak dayanıklılığı test ediliyor. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davaro Tez Suyu Ateşe Koy Şener Şen & Ayşen Gruda 01:01

Davaro Tez Suyu Ateşe Koy Şener Şen & Ayşen Gruda

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Şener Şen ve Ayşen Gruda'nın en komik sahnelerinden biridir...

Ateşe Verdiği Atm'yi İşeyerek Söndürdü 00:39

Ateşe Verdiği Atm'yi İşeyerek Söndürdü

Şanghay'da çalıştığı fabrikadan kovulan 19 yaşındaki bir genç, hıncını bir bankanın ATM cihazından almaya kalktı. Ancak ortaya ilginç görüntüler çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stres Çarkının 1000 Kibrit Üzerinde Ateşe Bırakılması 02:54

Stres Çarkının 1000 Kibrit Üzerinde Ateşe Bırakılması

Yanyana dizilen 1000 tane kibrit üzerinde stres çarkı yakılırsa neler olur izliyoruz. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yangında Nadir Görülen Ateşe Rastlandı 01:02

Yangında Nadir Görülen Ateşe Rastlandı

Portekiz'de yaklaşık bin itfaiyecinin söndürmeye çalıştığı devasa orman yangınları sırasında, spiral bir forma sahip olan ve çok nadir görülen bir fenomen kameralara takıldı...

Ateşe Tiner Dökünce Hastanelik Oldular 00:45

Ateşe Tiner Dökünce Hastanelik Oldular

Edinilen bilgilere göre, emniyet binası inşaatında işçi olarak çalışan Ahmet Enez (27) ve İzzettin Ersin (26), ısınmak için odun üzerine tiner döktü. Tinerin aniden parlaması sonucu alevler içinde kalan 2 işçi, çevredeki..

Ellie Goulding - Burn 03:58

Ellie Goulding - Burn

Burn We, we don't have to worry 'bout nothing Cause we got the fire, and we're burning one hell of a something They, they gonna see us from outer space, outer space Light it up, like we're the stars of the human race, h..

  • PengoTV tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım 04:36

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım

yüreğinde isyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma gizli bir rüyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma kendinle kavgan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma imkansız bir sevdan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma ateşe ba..

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall) 03:58

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall)

Set Fire To The Rain I let it fall, my heart, And as it fell, you rose to claim it It was dark and I was over Until you kissed my lips and you saved me My hands, they're strong But my knees were far too weak To st..

  • PengoTV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Barış Manço - Sarıl Bana 04:10

Barış Manço - Sarıl Bana

Yıkılsın bütün duvarlar birer birer Açılsın bütün kapılar teker teker Yaklaş bana gel sokul bana Rüyama giriver bu gece helalim oluver bu gece Koptu fırtına dört bir yanımda Ateşe at beni sar kollarınla Çok yorgunu..

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı 00:16

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı

Samsun'un Bafra ilçesinde trafik polisine kızan sürücü motosikletini ateşe verdi. Bafra İlçesi'nde Mehmet Dülger yönetimindeki 55 JR 179 plakalı motosiklet, Atatürk Bulvarı yönünde denetim için trafik ekipleri tarafından..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen 02:46

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen

Aynen şarkı sözleri ile Gidenler sanmasın ki Kalanlar hergün ağlıyor Sen müziği kıstın diye Şarkılar yarım kalmıyor Aynen senin gibi yaptı hepsi Aynen koşa koşa gitti hepsi Aynen tükürdüm arkasından Ne su döktüm ne gö..

Jungle Sığınmacı Kampında Yangın Çıktı 00:38

Jungle Sığınmacı Kampında Yangın Çıktı

Jungle Sığınmacı Kampında Yangın Çıktı Fransa'nın Calais kentindeki Jungle sığınmacı kampının tahliyesine devam ediliyor. Sığınmacı kampında onlarca çadır dün gece ateşe verildİ...

Zabıtalar Tarafından Tezgahına El Konulan Adam İsyan Etti 00:44

Zabıtalar Tarafından Tezgahına El Konulan Adam İsyan Etti

Esenyurt'ta bir adam zabıtalar tarafından tezgahına el konulmak istenince sinirlerine hakim olamayıp isyan etti. Ürünlerini zabıtaya vermek yerine ateşe vermeyi tercih eden adamın o anları böyle kaydedildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı 00:53

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı Sultanbeyli’de bir okula molotof kokteyli atıp bir parkı da ateşe veren 17 şüpheli, polisin güvenlik kameralarını incelemesinin ardından 24 saat geçmeden yakalandı. Sulta..

Brezilya Sokakları Savaş Alanına Döndü 01:48

Brezilya Sokakları Savaş Alanına Döndü

Brezilya halkı 20 yıldan uzun bir sürenin ardından genel greve gitti. Ülke genelinde düzenlenen grev, sokak eylemlerine dönüştü. Sokaklar savaş alanına döndü, onlarca iş yeri yağmalandı. Araçlar ateşe verildi....

Müslüm Gürses - Tanri istemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanri istemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş 03:42

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç Hayatın anlamsızlığını En güzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan geçmezdi Senmis..

  • Candy tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burhan Berken - Keçe 04:13

Burhan Berken - Keçe

Kürtçe Sözleri Keçê gulîyen te sê ne Berxêm gulîyen te sê ne Her sê bi hev re radizênê Dilê min xem jê têne Keçê xulamê te me Evdalê ez kolê te me Hay lo dilo hay lo dilo dilka min Agir berda mala min, Şewitand goştê ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatih Erkoç  Ellerim BomBoş 03:41

Fatih Erkoç Ellerim BomBoş

Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç Hayatın anlamsızlığını En güzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan geçmezdi Senmisin bu hallerde olmama sebep İnanmak gelmiyor içimden Oysaki durmaksızın süren kavga..

Ebru Yaşar Zehir Oluyor Geceler 03:59

Ebru Yaşar Zehir Oluyor Geceler

Aklımda her halin seni çok özlüyorum Silinmez silinmeyecek izlerin derin Ateşe atma yanlız bırakma Seninle dolu bu kalbi unutma (x2) Zehir oluyor geceler inan uyuyamıyorum Sabahlar ışık saçmıyor şuan inan ağlıyorum S..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Kuzu Kuzu 04:01

Tarkan Kuzu Kuzu

Bak! Kırıldı kolum kanadım Olmadı, tutunamadım Zor! Yokluğun çok zor Alışamadım Vur, vur bu akılsız başı Duvarlara Taşlara vur sevabına Sonra affet, gel bas bağrına Süzüldüm, eridim Sensiz olamadım İşte kuzu ..

Barış Durmaz - Küçüktüm 04:35

Barış Durmaz - Küçüktüm

Küçüktüm Benim de sizin gibi güzel hayallerim vardı. 18 oldum büyüdüm sandım ve bu yalana inandım. Ellerimi tutan serseriyi sevgilim sandım. Seven insan böyle yapar mı, Sevdiğini ateşe atar mı, Çiçeklerden güzel yarini..

Ebru Yasar  Zehir oluyor geceler 03:59

Ebru Yasar Zehir oluyor geceler

Aklımda her halin seni çok özlüyorum Silinmez silinmeyecek izlerin derin Ateşe atma yanlız bırakma Seninle dolu bu kalbi unutma(2) Zehir oluyor geceler inan uyuyamıyorum Sabahlar ışık saçmıyor şuan inan ağlıyorum ..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 03:44

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..