#Tüm dünyadaki toplam para ne kadardır

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:02

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Barutun icadından sonra asyadan barutu alan komutan avrupaya barutu götürme yolunda uğradığı saldırı sonucunda çinliler tarafından barut ellerinden alınır. Komutan tüm askerlerini kaybeder sadece 3 kişi kalırlar. Birde r..

Kıskançlık  Cinayeti Kamerada 01:00

Kıskançlık Cinayeti Kamerada

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir fırıncı eşiyle birlikte gördüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Foça Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bu..

Araçtan inmeden Paraları Çalan Hırsız 00:23

Araçtan inmeden Paraları Çalan Hırsız

Arabaya servis yapan kasiyer bir anlık dalgınlıkla camı açık bırakınca fırsatı yakalayan hırsız aracından inmeden tüm kasayı boşaltmış...

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En güzel 23 Nisan Oyunu 02:20

En güzel 23 Nisan Oyunu

Türkiye çocuklar için düzenlenen şenliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı kutladı. Bu seneki bayramın adresi de yine Mustafa Kemal Atatürk’ün istirahatgahı Anıtkabir oldu. Ancak Diyarbakır’da çekilen görüntüler 2..

  • JET TV tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fındık Veresiye Fragman 01:51

Fındık Veresiye Fragman

Ordu’da bir köyde yaşayan Hacer ve Mehmet, yıllardır birbirine sevdalı olan iki gençtir. Köyün fındık ağası olan Pala İsmail, kızı Hacer’i fakir olduğu için Mehmet’e vermek istemez. İki aşık evlenmek için çeşitli planlar..

Şaşkınlar Çetesi Fragman 02:04

Şaşkınlar Çetesi Fragman

Nedim azılı bir hırsızdır. Yakalanıp hapishaneye gönderilen Nedim, burada hırsızlığa tövbe eder. Yaptıklarından pişman olan Nedim hapishanede müthiş bir icat keşfeder. Tahliye olan Nedim bir an önce icadını seri üretime ..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Chp'li Aykut Erdoğdu Şaşırdı Allah'ın Oğlu Gelse Alamaz 00:22

Chp'li Aykut Erdoğdu Şaşırdı Allah'ın Oğlu Gelse Alamaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, katıldığı bir televizyon programında skandal ifadeler kullandı. Erdoğdu, sandık güvenliği ile ilgili konuşurken bir anda 'Biz o sandığı alalım Allah'ın oğlu gelip bizden onu ala..

Alkışlarla Yaşıyorum Manyağı İlen Pizza 03:18

Alkışlarla Yaşıyorum Manyağı İlen Pizza

Malzemeler: 250 gram un. 50 gram mısır unu. 150 ml su (oda sıcaklığında) ... Sos: 4-5 orta boy domates rendesi veya domates suyu. 1/2 kaşık biber, 1/2 kaşık domates salçası 3-4 diş sarımsak. ... Yapılışı: Şeker ve mayayı..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Migren Nedir Belirtileri Nelerdir 05:19

Migren Nedir Belirtileri Nelerdir

Migren nasıl anlaşılır, genetik midir? İşte tüm yönüyle migren hastalığı...

  • NABIZ tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle 1:41:27

Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle

Konusu : Amerika'da eğitim alıp köyü Tınne'ye dönen İbrahim'in iki kültür arasında yaşadıklarını neşeli ve kendine has bir üslupla sinemaya taşıyan Midyat, ikinci hikayede de bu farklılıklardan besleniyor. Tınne Köyü'ne..

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle 1:50:07

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle

The Mummy filmini izledik yani Brendan Fraser versiyonu olan Mumya 1 filmini izledik ve bu filmin ilk yapıtından farkı ne olabilir ki diyorsanız işte siz yanıtı.… ‘’Acımasız çöllerin derinliklerinde, bir mezarın içinde g..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama 03:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının istendiği iddialarıyla ilgili olarak, “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan A..

İbrahim Tatlıses - Tek Tek 04:37

İbrahim Tatlıses - Tek Tek

Tek tek ağardı bak saçlarım tek tek Tek tek damlıyor göz yaşlarım tek tek Tek tek bıraktılar beni tek Birde yarimin hasreti yüreğime oldu ek Şu bitmeyen dertlerim ile tek başımayım ben tek Birde yavrumun hasreti yü..

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Kutlandı 02:10

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Kutlandı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlandı...

Kolbastı Oyununda Level Atlayan Dayı 01:30

Kolbastı Oyununda Level Atlayan Dayı

Trabzon'da bir düğünde dayı tüm düğün alayını coştururken sonradan katılan gençler olayı daha ilginç bir hale getiriyor...

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çılgın Yumurta Çiftlik Hayvanı - Bebekler İçin Şarkı - Çocuklar İçin Şarkı - Çocuklar İçin Anaokulu Çocuk Tekerlemeleri 47:43

Çılgın Yumurta Çiftlik Hayvanı - Bebekler İçin Şarkı - Çocuklar İçin Ş

Çocuklar TV tarafından Çılgın Yumurta ile Renkler ve tüm Çiftlik Hayvanları öğrenin - kreş anaokulu yaşlı çocuklar için kanal teker teker. Bu çocuk şarkıları alfabeyi, sayıları, şekilleri, renkleri ve daha fazlasını öğre..

Harun Kolçak  Sensiz Olmam 03:37

Harun Kolçak Sensiz Olmam

Aldın götürdün beni başka yerlere O an şaşırdım böyle düştüğüm hallere Her günüm her gecem düşlerim hep seninle Sensiz olmam sensiz olmam Giriverdin günlerime günler değişti Duygular düşünceler birden gelişti Birş..

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde Firar Girişimi 00:38

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde Firar Girişimi

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların yer aldığı koğuşta tünel kazılarak firar girişiminde bulunuldu. Edinilen bilgilere..

Mansur Ark   Maalesef 04:10

Mansur Ark Maalesef

İnadı bırak yanıma yanaşıver artık Batacağımız kadar aşkın içine battık Aşk denilen buymuş Çok ciddi bir duyguymuş Ona inanların hali maalesef buymuş Kapattım penceremi kapılarımı Sürgülerini bir bir çektim Sana ..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Bay By Down - Çocuk Şarkıları Ve Çocuklar İçin Kreş Tekerlemeleri - Bebek Şarkıları - Çocuk Tv Karikatürler 39:53

Bay By Down - Çocuk Şarkıları Ve Çocuklar İçin Kreş Tekerlemeleri - Be

Karpuzların büyüdüğü körfezin aşağısında, eğlenceli bir yer, evinize geri dönmeye cesaret edemezsiniz, burada eğlenceli şarkılar ve tekerlemeler yoktur. Çünkü tüm eğlenceli oyun zamanı burada, körfezde! Burada bir balık ..

 Polis Gibi Giyilen Beş Küçük Bebek - Zool Bebekler Eğlenceli Şarkılar - Kreş Ritim Koleksiyonu 49:04

Polis Gibi Giyilen Beş Küçük Bebek - Zool Bebekler Eğlenceli Şarkılar

Çocuk tekerlemeleri ve çocuk şarkıları, çocukların kelime anlama, okuma ve yazma becerilerini geliştirerek fonetik farkındalığı hızlandırır. Çocuklar için bu tekerlemeler, temel becerileri öğretmeye ve yönleri anlama ve ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum 04:43

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum

Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir..

Gökhan Güney  Meleğimsin Sen 06:26

Gökhan Güney Meleğimsin Sen

seni sevdi seni diledi gönlüm seninle geçecek inan tüm ömrüm kim ne derse desin boşuna gülüm kabul ettim seni meleğimsin sen önceki mazini varsın bilsinler aldırma sevgilim kötü desinler utanma halinden ister güls..