#Tüm dünyadaki toplam para ne kadardır

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey bir silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor...

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte 23:01

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte

2017'nin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, sinemaseverler gözlerini gelecek yıl çıkacak olan filmlere dikti. Gelecek yıl Amerika'da vizyona girecek olan filmlerin IMDb sayfalarının görüntüleme sayılarına göre oluşturu..

Portakallı Revani Tarifi 03:20

Portakallı Revani Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için nefis bir portakallı revani tarifi videosu hazırladık. Portakalın verdiği nefis aroma ile mis gibi bir tatlı. Portakallı revani nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir merak e..

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi  Meze Tarifleri 03:42

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere nefis bir yumurtalı mercimek köftesi tarifi videosu hazırladık. Evde kısa sürede hazırlayabilirsiniz ve limon ile misafirlerinize servis edebilirsiniz. Gün mezesi için çok güzel bir tarif. Yumur..

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum 14:19

Celil Nalçakan- Hale Sürel'i İzlemeyi Çok Seviyorum

Celil Nalçakan, “Poyraz Karayel”de üstlendiği sıra dışı rol ve replikleriyle fenomen oldu... Ünlü oyuncu, Zülfikar’ın bu kadar sevilme nedenini ve rol arkadaşı Hare Sürel’le yakaladıkları uyumu anlattı. “Poyraz Karayel”d..

  • BETA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi 04:56

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi ve Malzemeler : 125 gr. Oda ısısında tereyağı ya da margarin 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı nişasta 1 su bardağı pudra şekeri 2 tane yumurta (birini tüm kırın diğer ikinci yumurta..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı 01:13

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı

Tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen Çocuktan Al Haberi'nin minikleri ve ünlülerle yeni yıla girmeye hazır mısınız? Evrim Akın'ın sunduğu Çocuktan Al Haberi Ünlüler” yılbaşı özel bölümüyle herkesi kahkaha krizine sokm..

  • BETA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebile Ölmez En Kapatıcı Fondötenin Türk Versiyonu Gerçekten İşe Yarıyor Mu  New Well İnceleme 09:43

Sebile Ölmez En Kapatıcı Fondötenin Türk Versiyonu Gerçekten İşe Yarıy

Sürekli Facebook veya instagramda karşımıza reklamları çıkan New well markasının fondötenini denedim. Gerçekten işe yarıyor mu? Ben de nasıl durdu? Tüm yorumlarımla sizlerle...

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın 16:24

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın

Çok yakın bir arkadaşımın düğününe benimle birlikte hazırlanmaya var mısınız? Saçım, makyajım, elbisem, aksesuarlarım hepsini seçerken çok heyecanlıydım. Harika elbisem ve tüm hazırlık sürecimi gösterdiğim benimle hazırl..

Nusret Game Of Thrones'un Dağ'ına Özendi 00:42

Nusret Game Of Thrones'un Dağ'ına Özendi

Saltbae hareketiyle tüm dünyada fenomenleşen Nusret Gökçe, Game of Thrones dizisinde Dağ olarak tanınan Sör Gregor Clegane karakterini canlandıran Thor Björnnson'a özendi...

  • JET TV tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi 00:57

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi

19 Ocak'ta Sinemalarda! Size çok eğlenceli efsane bir film hazırladık.Hepinizi bekliyoruz. Paylaşmayı unutmayın. Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman g..

 Açma Tarifi 02:04

Açma Tarifi

Kolay Açma Poğaça (Yumuşacık, Mayalı) Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2,5 yemek kaşığı şeker 3 su bardağı ılık süt 2 adet yumurta (birinin sarısını ayırt edelim) 1 su bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 10 su bard..

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, tüm yaşananlardan sonra uzaklaşmaya mı karar verecek? Namık'ın elinde büyük bir koz vardır. Namık'ın elindeki bilgi, Aslı'nın unutmak istediği büyük bir gü..

Hizmetçi Film İzle 2:19:05

Hizmetçi Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Merve Özkaynak Meryem Can ile Yiyeceklerle Makyaj 25:35

Merve Özkaynak Meryem Can ile Yiyeceklerle Makyaj

Bugüne kadar izlediğiniz tüm makyaj videolarını unutun. Çünkü sizin de en az benim kadar sevdiğinizi bildiğim sevgili Meryem Can ile çok ilginç bir o kadar da eğlenceli bir video çektik. Umarım keyifle izlersiniz...

Hayvanlara Yapılan Eziyetin Altında Yatan Nedenlere Dikkat 06:47

Hayvanlara Yapılan Eziyetin Altında Yatan Nedenlere Dikkat

Hayvanlara zarar verme psikolojisinin, genellikle ebeveynlerin yanlış davranış ve yaklaşımlarından ve çocukluk döneminde yaşanılan bir travmadan kaynaklandığını belirten, Dr. Öğretim Üyesi Filiz Şükrü Gürbüz, “Tüm duygu ..

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri 02:32

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için çok kolay ve pratik bir kuskus salatası tarifi videosunu hazırladık. Yapımı hızlı ve lezzeti yerinde müthiş bir tad. Yemeklerin yanında renkli bir salata olan kuskus salatası nasıl yapılır ve..

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 05:43

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir midye poğaça tarifi videosu hazırladık. Lezzeti de görüntüsü kadar mükemmel içi peynirli bir hamur işi dir. Peynirli midye poğaça nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedi..

Gelin Pastası Tarifi 10:27

Gelin Pastası Tarifi

Gelin Pastası Tarifi ve Malzemeler : Keki için gerekenler 4 tane oda ısısında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 1 buçuk su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için yarım litre sü..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 22. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay'ın annesi, Meryem'i ölümle tehdit ediyor! Nurten, oğlu Oktay'a olanların tek sorumlusu olarak Meryem'i sebep görür. Meryem'i getirdiği uçurum kenarında ölümle tehdit eder. Me..

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 04:03

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir sirkeli ve susamlı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan poğaça tarifi evde hızlıca yapılabilecek pastane kıvamında bir hamur işi dir. Sirkeli susamlı po..

Dünya Kupası Maçına Dürbünün İçinde Alkol Sokan Taraftarlar 00:28

Dünya Kupası Maçına Dürbünün İçinde Alkol Sokan Taraftarlar

Rusya'da tüm heyecanı ile devam eden Dünya Kupası'nda taraftarlar trübünlere alkol sokmak için olmadık fikirleri uyguluyorlar. Burdaki taraftarlar da içeri alkol sokabilmek için dürbünden yararlanmışlar..

  • JET TV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayranlarının Şarkı Söyleme Becerilerinden Çok Etkilenen 5 Şarkıcı 03:19

Hayranlarının Şarkı Söyleme Becerilerinden Çok Etkilenen 5 Şarkıcı

Hayranı olduğunuz şarkıcıyla birlikte şarkı söylemek ister miydiniz? Herkesin hayallerini süsleyen bu şey maalesef herkesin başına gelmemektedir. Dünyada sadece çok az kişinin yaşadığı bu şanslı anlar ise tüm dünyanın il..

  • JET TV tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri 04:05

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis lokumlu mini açma tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru ve içinde rengarenk kuş lokumları ile çay ve kahve yanında enfes bir lezzet. Lokumlu mini açma nasıl yapılır ve tam ölçü..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Pamuk Gibi Simit Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:30

Pamuk Gibi Simit Tarifi - Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler bu nefis pamuk gibi simit tarifi videosuna bayılacaklar. Yapımı da oldukça basit olan yumuşacık simiti evde kolayca yapabilirsiniz. Pamuk simit nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir..

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 01:57

Sandviç Bisküvili Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Yapımı pratik ve hızlı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir sandviç bisküvili pasta tarifi videosu hazırladık. Evde hızlıca yapılabilecek bir pasta tarifi olan bu tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Sandviç bisküvili p..

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri 03:30

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenler için yapımı kolay, hızlı olan kaşarlı ve sucuklu pizza tarifi videosu hazırladık. Evde pratik ve lezzetli pizza yapmak isteyenler bu tarifimizi mutlaka izlesin. Sucuklu pizza nasıl yapılır ve ta..