#Tüm dünyadaki toplam para ne kadardır

Şakşuka Tarifi - Meze Tarifleri 03:14

Şakşuka Tarifi - Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere özel şakşuka tarifi videosu hazırladık. Özel günlerinizde ve yemeklerinizin yanında nefis patlıcanlı meze evde kolayca yapabilirisiniz. Şakşuka nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri tüm ayrınt..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı 01:01

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:14:42

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Subaru XV Test Sürüşü 16:17

Subaru XV Test Sürüşü

Subaru’nun kompak sınıfta yer alan crossover modeli olan XV yenilendi. Ben de bu yeni Subaru XV’yi detaylı bir şekilde test ettim. Sınıfının en çok satan modeli olan Nissan Qashqai’nin yanı sıra VW Tiguan, Peugeot 3008 ..

  • BETA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi 06:44

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Bülbül Yuvası Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta (biri hamura tam giriyor ikinci yumurtanın beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayıralım) 2 yemek kaşığı hindistancevizi (yoksa koymayın) 125 gr. oda ısısında yum..

GiyenBayan Zayıf ve Uzun Görünmek için 5 Giyim Hilesi Giyen Bayan 02:53

GiyenBayan Zayıf ve Uzun Görünmek için 5 Giyim Hilesi Giyen Bayan

1. Yüksek bel pantolonlar sizi olduğunuzdan uzun gösterir. 2. Monokromatik yani tek renk giyinin. Kombininizin tüm parçaları aynı renk olsun. 3. Enine yerine boyuna çizgili kıyafetler giyin. 4. V yakalı giysiler sizi ol..

Giyen Bayan Hamilelik Çatlakları ile Nasıl Başa Çıktım Doğumdan Sonra Karın 10:47

Giyen Bayan Hamilelik Çatlakları ile Nasıl Başa Çıktım Doğumdan Sonra

Bugünkü videomda hamilelik çatlakları ile nasıl başa çıktım? Hamilelik çatlaklarına ne iyi gelir, çatlak neden olur ve doğumdan sonra karın bölgem nasıl toparladı? tüm bunlarla ilgili deneyimlerimi paylaşıyorum...

Fırında Kızartma Tarifi 03:20

Fırında Kızartma Tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez yemek tarifleri listesinden en üst sırada yer alan şüphesiz kızartma dır. Yağda biraz ağır olan kızartmayı bir de fırında denemenizi tavsiye ediyoruz ve size fırında kızartma tarifi videosu hazı..

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:55

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri

Hamur ve şerbetli tatlı tarifleri sevenler için gazozlu tatlı tarifi videosu hazırladık. İçinde ceviz ve tam kıvamında şerbeti ile nefis bir tatlı mutlaka denemelisiniz. Gazoz tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme..

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri 04:13

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri

Tavuk eti ile yapılan kağıt kebabı tarifi videosu etli yemek tarifleri sevenler için nefis bir seçim olabilir. Yapımı da oldukça pratik ve fazla bulaşık çıkmadan hızlıca yapabilirsiniz. Kağıt kebabı nasıl yapılır ve tam..

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri 05:36

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri

Kayseri yağlama tarifi nefis bir lezzet. Kat kat hamur arasında kıymalı harcı ile et ve hamuru bir arada yemek tarifleri sevenler için nefis bir tercih olacaktır. Mutlaka denemelisiniz, yapımı da oldukça kolay dır. Kays..

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 02:37

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Pilavlı yemek tarifleri sevenlere özel mantarlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Az malzeme ile hızlı bir şekilde yapılabilen bu nefis yemeğimizin lezzeti inanılmaz, mutlaka yapmanızı tavsiye ediyoruz. Mantarlı ..

Kayıp Prenses Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:03

Kayıp Prenses Türkçe Dublajlı Fragmanı

Cesur şövalyelerin, güzel prenseslerin ve savaşan büyücülerin zamanında geçen hikayede Ruslan, şövalye olmanın hayalini kuran bir sanatçıdır. Güzeller güzeli Mila ile tanışır ve ona aşık olur. Onun kralın kızı olduğu akl..

Gen 2006 Türk Filmi İzle 1:38:13

Gen 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Psikolojik gerilim unsurlarının had safhada kullanıldığı bu yerli yapım korku filmi Gen'de, Psikiyatr Doktor Deniz'in yeni görev yeri olan, dağlık ve tenha bir bölgedeki akıl hastanesinde geçen tuhaf olaylar akta..

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı 00:42

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı yayında! Kenan ve Engin karşı karşıya kalıyor! Hıçkırık, merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 15.00'da Kanal D'de! Kenan, tüm konağa kesin olarak gideceğini açıklar. Kutsi il..

MindGamers Orijinal Fragmanı 02:21

MindGamers Orijinal Fragmanı

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Evlilik Yakın Bengü Sevgilisiyle Ön Balayına Mı Çıkıyor 09:53

Evlilik Yakın Bengü Sevgilisiyle Ön Balayına Mı Çıkıyor

Önceki gece Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde konser veren Bengü, konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tüm Türkiye’ye güzel bir yıl dileyerek sözlerine başlayan Bengü, “Bu akşam, 2017’nin son g..

  • BETA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yere Düşen Cüzdanı Çaktırmadan Alan Kadın 01:00

Yere Düşen Cüzdanı Çaktırmadan Alan Kadın

İzmir'de gerçekleşen olayda, bir markette kasaya yakın bir mesafede cüzdanını düşüren kadını fark eden başka bir kadın, tüm soğukkanlılığı ile yere düşen cüzdanı alması güvenlik kamerasına böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yolun Ortasında Kaşık Oyunu Oynayan Dayı 00:55

Yolun Ortasında Kaşık Oyunu Oynayan Dayı

Yurdun dört bir tarafı birbirinden renkli insanlarla dolu. Buradaki dayımız da yolun ortasına çıkarak tüm hünerlerini sergilediği bir kaşık oyunu oynadı...

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
O Teröristlere Yönelik Operasyonlardan Sıcak Görüntüler 00:29

O Teröristlere Yönelik Operasyonlardan Sıcak Görüntüler

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Yanyurt köyünde bakkal Mevlüt Bengi’nin AK Parti’yi desteklediği için terör örgütü tarafından infaz edilmesinin ardından bölgede başlatılan operasyon tüm hızıyla sürüyor...

Biber Kızartması Tarifi 01:23

Biber Kızartması Tarifi

Yaz mevsiminin vazgeçilmez yemek tarifleri listesinde en üstte yer alan biber kızartması tarifi videosu hazırladık sizlere. Özellikle yoğurt ile çok lezzetli olmaktadır, yapımı da oldukça kolay ve lezzetlidir. Biber kız..

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Doğukan Tazegül (11. Bölüm) 07:48

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Doğukan Tazegül (11. Bölüm)

Benim burada neden olduğumu unutmayın. Allah yolunda cihad, vatan ve Türk milleti bütünlüğü içindir. 'Tabuta Sığmayanlar' programının bu haftaki bölümünde cep telefonundan çıkan vasiyetiyle tüm Türkiye'yi gözyaşlarına b..

İrem Derici'ye Barış Murat Yağcı Sorulunca Ne Dedi 05:07

İrem Derici'ye Barış Murat Yağcı Sorulunca Ne Dedi

Bir mekan çıkışında görüntülenen İrem Derici muhabirlerin sorularını yanıtladı. Nişantaşı’nda bir mekan çıkışı görüntülenen İren Derici, muhabirlerin sorularını ayak üstü de olsa yanıtladı. Yeni yılla ilgili beklentileri..

  • BETA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

Türkiye Hava Savunmasını Güçlendiriyor 05:00

Türkiye Hava Savunmasını Güçlendiriyor

Türkiye'nin katmanlı hava ve füze savunma yeteneğinin yurt içi imkanların azami seviyede kullanılarak geliştirilmesine yönelik çabalar tüm hızıyla sürüyor...

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi 03:45

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapılabilen cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu hazırladık. Çok az malzeme ile yapılabilen tavada cevizli kadayıf tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri ne..

İşte Survivor 2018'in Şampiyonu 113. Bölüm Survivor 2018 05:54

İşte Survivor 2018'in Şampiyonu 113. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'in şampiyonu belli oldu. Tüm sezonların en zorlu Survivor'ında izleyenlerin verdiği oylarla şampiyon olan ismi Acun Ilıcalı açıkladı izle..

  • BETA tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 6 yıl önce