#Tüm dünyadaki toplam para ne kadardır

Tokmakla Vurarak Arkadaşının Aklını Başından Aldı 00:46

Tokmakla Vurarak Arkadaşının Aklını Başından Aldı

Tüm dikkatini yaptığı işe veren kaynakçı arkadaşını kaynak yaptığı yere tokmak ile vurup ölümüne korkutan adamın o görüntüleri.....

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Direniş Karatay Teaser 00:34

Direniş Karatay Teaser

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle 1:26:42

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Yoksulluğun pençesinde sıkışmış bir sanatçının hayatı anlatılır. Bir zamanların meşhur tiyatrocusu Kemal, işsiz kalmıştır. Yoksulluğu eşini ve oğlunu kaybetmesine sebep olur. Sağlığı da bozulunca, hokkabazlığa ..

Poğaça Tarifi 10:16

Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi maden suyu(mineralwasser) Yarim paket eritilmis tereyagi 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 3 tane yumurta(1 tanesini hamura tüm kirin diger ikisin..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri 03:30

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri

Makarna tarifleri sevenler için nefis bir patatesli makarna tarifi videosu hazırladık. Çok besleyici ve bir o kadar da lezzetli olan patatesli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm ayrıntılarıyla ..

Sebzeli Makarna Tarifi - Yemek Tarifleri 02:48

Sebzeli Makarna Tarifi - Yemek Tarifleri

Makarna tarifleri olmadan yaşayamam diyenlere :) sebzeli makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve hızlı bir yemek tarifi dir. Sebzeli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir tüm ayrıntıları göste..

İşte Demirören Medya Center'ın 'Can Dostları' 02:17

İşte Demirören Medya Center'ın 'Can Dostları'

Demirören Medya Center'da tüm çalışanlar kedi, köpek, kaplumbağa, kirpi gibi birçok hayvanı sahipleniyor. Peki burada nasıl zaman geçiriyorlar? Çalışanlar onlarla nasıl ilgileniyor? Zeynep Timurlenk ve kameraman Halil Ka..

  • JET TV tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rakamlardan Şekiller Çizen Ressam 00:27

Rakamlardan Şekiller Çizen Ressam

Biz 62'den tavşan çizmekte zorlanırken 1'den 10'a tüm rakamlarla çeşitli şekiller çizen amatör ressam izleyenleri kendine hayran bıraktı...

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şule Karaok Manikür Rutinim 14:27

Şule Karaok Manikür Rutinim

Uzun zamandır kullandığım ürünler ve yöntemlerle evde kendim yaptığım manikür rutinim için iyi seyirler! :) Aşağıda manikür rutinim için kullandığım tüm ürünler ve bulabildiklerimin linkleri bulunmakta, göz atmayı unutm..

Cevizli Tuzlu Kurabiye Tarifi 06:10

Cevizli Tuzlu Kurabiye Tarifi

Malzemeler : 250 gr oda ısısında yumuşak tereyağı (ya da margarin) 2 tane yumurta (birini tüm hamura kıralım diğerinin sarısı hamura beyazı dışına kullanıyoruz) 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 çay kaşığı mahlep (olmasa da olur..

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı 00:50

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'yu girdiği zor durumdan kurtarabilecek mi? Yaşanan olaylardan dolayı Sumru'nun psikolojisinin bozulduğunu düşünen Yaşar, kızının yanlış şeyler yapmasını engelle..

Krep Nasıl Yapılır 01:34

Krep Nasıl Yapılır

Krep İçin Gerekli Malzemeler; 2 yumurta 2 su bardağı süt 1 çay kaşığı tuz 2 su bardağından biraz az un sıvıyağ Hazırlanışı; 1.2 su bardağından biraz az un ve 2 su bardağı sütü derince bir kapta çırpalım. 2.Daha sonra ..

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle 1:21:02

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle

Konusu: Türkistan'ın ücra bir köyünde bir bebek dünyaya gelir ve ismini Tegin koyarlar. Türklerin gelecekteki hakanı olan Tegin ile yine Türkistan'ın ücra bir yerinde doğan kahraman çocuk Olcayto'nun yolları kesişecektir..

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar 00:55

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunus, uygulanan suni teneffüse rağmen hayata döndürülemedi. Çınarcık'ın Taşliman sahilinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunusu gören vatandaşlar, Çınarc..

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi 02:25

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için çok hızlı yapılabilecek bir bisküvili pratik tavuk göğsü tatlısı tarifi videosu hazırladık. Sütlü tatlılardan en sevilenlerden olan bisküvili tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır ve malzemeleri..

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler 06:10

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler listemize bizim mutfağımıza ait olmayan ama çok sevdiğimiz bir lezzeti, kruvasan tarifi videosunu ekliyoruz. Ev yapımı kruvasan nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tüm detayları ile bu video da me..

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:55

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Pastane tadında poğaça tarifleri yapmamız yönünde aldığımız mesajlar neticesinde sizlere nefis bir bol susamlı simit poğaça tarifi videosu hazırladık. Susamlı poğaça nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir diye merak eden..

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye 02:54

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye

Yemek tarifleri içinde bazıları vardır ki bizi çocukluğumuza götürür. Adını anımsamakta zorluk çekeriz bazılarının. Taze fasulye diblesi tarifi de bunlardan biridir. Çoğumuz taze fasulyeli pilav diye biliriz, şimdi hatıl..

 Tavuklu Cevizli Rulo Börek Tarifim 07:48

Tavuklu Cevizli Rulo Börek Tarifim

Yıllar önce arkadaşımdan aldığım tarif, tüm zamanlarda en sevdiğim börek tariflerinden bir tanesi. Mutlaka deneyin arkadaşlar...

Ay Lav Yu Tuu - Aç Koynunu Ben Geldim 10:08

Ay Lav Yu Tuu - Aç Koynunu Ben Geldim

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..

Step Sister İzle 1:48:19

Step Sister İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Rock Yıldızının Ölüm Nedeni Aşırı Dozda İlaçlar 00:54

Rock Yıldızının Ölüm Nedeni Aşırı Dozda İlaçlar

Amerikalı müzisyen Tom Petty'nin ölüm nedeninin ağrılarını dindirmek için kullandığı afyon içeren ilaçlar olduğu belirlendi. Rock müzik dünyasını yasa boğan Amerikalı şarkıcı Tom Petty'nin ölüm nedeni belli oldu. Geçtiğ..

Deniz Akkaya'dan Ayrılığı Hakkında Bomba Sözler 02:30

Deniz Akkaya'dan Ayrılığı Hakkında Bomba Sözler

Deniz Akkaya, aşk hayatında mutluluğu bir türlü bulamadı. Akkaya ile Gökmen Şeynova’nın 7 aylık aşkı önceki gün sona erdi. Deniz Akkaya'nın yüzü yine gülmedi. Geçtiğimiz yaz Gökmen Şeynova ile aşk yaşamaya başlayan Akka..

  • BETA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, çok büyük yara alıyor! Selin, ceza evine giderken; Mesut onu takip ediyor! Mahkeme tarafından Selin, suçlu bulunur ve tutuklanmaktan kurtulamaz. Tüm ekip, Selin için kara..

Ay Lav Yu Tuu - Manyak Manyak Aşerme 10:08

Ay Lav Yu Tuu - Manyak Manyak Aşerme

‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıklarını anlatılıyor. Filmde neredeyse tüm Amerika’nın kalkıp Tinne..