#Tüm dünyadaki toplam para ne kadardır

Brokoli Mücver Tarifi 02:34

Brokoli Mücver Tarifi

MALZEMELER 500 g kalın sapları ayıklanmış brokoli çiçeği, 1 büyük yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tepeleme yemek kaşığı parmesan veya kaşar rendesi (ince rendelenmiş), Tuz, Karabiber, Kızartmak için 4 yemek kaşığ..

Bize bu etleri yedirdiler! 01:27

Bize bu etleri yedirdiler!

İstanbul Kağıthane'de hem kasap hem de restoran olarak çalışan bir işletmeye et taşındığı sırada mide bulandıran görüntüler ortaya çıktı. Sevkiyatı yapan işçiler, tüm hijyen koşullarını hiçe sayarak çamurlu ayakkabılarıy..

14 Yaşındaki Mouaz Dakkouri 4 gündür kayıp 04:20

14 Yaşındaki Mouaz Dakkouri 4 gündür kayıp

Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını..

Buğday ekili tarlayı traktörle ezdiler! 01:22

Buğday ekili tarlayı traktörle ezdiler!

HATAY'DA ÇİFTÇİLİK YAPAN ASLI EMİNE GÜLER, TARLASINA EKTİĞİ BUĞDAYI KONTROLE GİTTİ, AMA GÖRDÜĞÜ MANZARA DÜNYASINI BAŞINA YIKTI! ÇÜNKÜ KİMLİĞİ BELİRSİZ VİCDANSIZLAR TÜM EMEĞİNİ BİR GECEDE YIKIP GEÇMİŞTİ...

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Türkiye Rıdvan ustayı konuşuyor! Firma zamları geri çekince müşterilerine ücret iadesi yaptı 04:38

Türkiye Rıdvan ustayı konuşuyor! Firma zamları geri çekince müşteriler

Kocaeli'de akü bayiliği yapan Rıdvan Bayazıt, firmanın yüzde 20 zamlı fiyat listesini geri çekmesi üzerine, güncel fiyattan sattığı tüm aküler için fiyat farkını müşterilere geri iade etti. ‘Böyle esnaf kaldı mı?' dedirt..

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı 02:09

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Enes Kara, aile baskısıyla kaldığı cemaat yurdunda intihar etti. Kara, canına kıymadan önce yurtta yaşadığ..

Gençler Enes Kara için sokağa çıktı 02:09

Gençler Enes Kara için sokağa çıktı

Sol Parti Sol Genç üyeleri, Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara’nın intiharını protesto etti. Yapılan açıklamada, “Tarikat yurtları kapatılmalı, tarikatların tüm varlıkları kamulaştırılmalıdır. Buralara aktarılan her kuruş..

Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü Tehlikeye Girdi 01:02

Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü

Uyuşturucu davasında hapse mahkum edilen Çağatay Ulusoy hakkında verilen karar; çekimleri devam eden Netfilix dizisindeki rolünü de tehlikeye attı. Çağatay Ulusoy yargılandığı uyuşturucu davasında uyuşturucu madde ticar..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi  Ev Yemeği Tarifleri 01:39

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi Ev Yemeği Tarifleri

Bugün yine sizlere normalde dışarıdan satın almak zorunda kaldığınız çikolata sosunun tarifini vereceğiz. Her tatlınızda kullanabileceğiniz bu lezzetli sosu yapmak hiç zor değil. İster dondurmanızın üzerine ister kekiniz..

İstanbul'daki otogarlardan şehirler arası otobüs seferleri durduruldu 01:00

İstanbul'daki otogarlardan şehirler arası otobüs seferleri durduruldu

İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle Esenler, Harem ve tüm cep otogarlarından şehirler arası otobüs seferleri durduruldu...

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle 1:46:42

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle

Dünya Uzaydan gelen bilinmeyen bir uzaylı formunun saldırısına uğrayacaktır. Los Angeles'da geçen olaylarda tüm halk uzaylı istilası sonrasında ortadan kaybolacaktır. Hayatta kalan dedektif Mark Corley çok sevdiği oğlunu..

Milli Savunma Bakanı Akar Türkiye NATO'nun Aktif Ve Yapıcı Bir Üyesi Olmaya Devam Edecektir 07:05

Milli Savunma Bakanı Akar Türkiye NATO'nun Aktif Ve Yapıcı Bir Üyesi O

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin NATO'ya, müttefiklere, dostlarına ve ortaklarına karşı üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirdiğini belirterek, Türkiye, Balkanlar'dan Orta Doğu'ya, Afganistan'a ve K..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Seda İnan Bi Çare 03:16

Seda İnan Bi Çare

Bi Çare şarkı sözleri ile Tüm yaşananlar yine kalbimi terk ediyor, beni zorluyor Anlamam, hiç anlamam Tutmayalım hiç içimizde biçare zaman akıyor Bize sormadan, hiç sormadan Sabrım kalmadı dayanmaya İçimde yok olanlar ..

TikTok Uğruna Şekilden Şekile Giren Teyze 00:09

TikTok Uğruna Şekilden Şekile Giren Teyze

TikTok uygulaması tüm dünyayı etkisi altına almışken bu teyzede kendini TikTok2un kollarına bırakıvermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Dünya Liderlerinin Yürüyüşlerini Taklit Eden Komedyen 00:41

Dünya Liderlerinin Yürüyüşlerini Taklit Eden Komedyen

Hemen hemen tüm liderlerin yürüyüşlerini taklit eden dünyaca ünlü komedyen Stefan Leonhardsberger, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:43

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary yakında kucağına alacağı ikizleri için oldukça heyecanlıdır. O büyük gün geldiğinde ise sevinci yarım kalır, çünkü doğum sırasında bebeklerden biri hayatını kaybeder. Aile, acılarını içine gömüp tüm ilgilerini doğan..

Dört Köşeli Üçgen Teaser 01:31

Dört Köşeli Üçgen Teaser

Bir tütün deposunda bekçilik yapan bir adam etrafındakiler tarafından “Gözlemci” olarak adlandırılır. Ona bu ismin verilmesinin nedeni hemen hemen herkesi ve her şeyi görüş izlemesi, tüm ayrıntılarını öğrenmeye çalışması..

BÜYÜK ORTADOĞU SAVAŞI - Age Of History 2 - Bölüm 2 30:33

BÜYÜK ORTADOĞU SAVAŞI - Age Of History 2 - Bölüm 2

BÜYÜK ORTADOĞU SAVAŞI - Age Of History 2 - Bölüm 2 Herkese merhaba arkadaşlar, bu videoda Age Of Civizilations 2 de Ermenistan olarak oynadık. Orta Doğuda büyük bir savaş başladı. Türkiye'de bu savaşa katıldı. Bakalım ..

  • Emrullah tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kehribar İle Boncuk Desenli Koridor Trt Çocuk 12:27

Kehribar İle Boncuk Desenli Koridor Trt Çocuk

Kehribar ve Boncuk önceki gün çok oyun oynadıklarından tüm günü uyuyarak geçirmiş ve postacının staj mektubunu kaçırmışlardır. Vakurvrak bunu öğrenince çok sinirlenir ve keçilere bir ceza verir...

  • ÇocukTV tarafından
  • 296 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yüzsüz Kadın Hırsızlar 00:41

Yüzsüz Kadın Hırsızlar

Bir marketten ürün çalarken yakalanan kadınlar tüm uyarılara rağmen durmaları gereken yerde yüzsüzlüğü daha da ele alıp marketi yağmalamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 2 yıl önce
MEF - Yoksun Hikayemde 02:30

MEF - Yoksun Hikayemde

Yoksun Hikayemde şarkı sözleri ile Geliyorsun arada aklıma sana bunlar son sözlerim olsun Kolay değil biliyorum ama umarım zamanla unutursun Sarıyor içimi bu dertler bırakın dolsun bu gece kadehler Sür kaptan gidelim b..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Arzu Ay - Kurtarın Beni 02:48

Arzu Ay - Kurtarın Beni

Kurtarın Beni şarkı sözleri ile Kaybettim ben kendimi bulsamda faydasız. Her adım mutluluğa atıyor imkansız. Karanlığa bulanan tüm sabahların, Yerini dolduruyor anılarım. Kurtarın beni kurtarın beni Yanar gecelerim ,d..