#Tüm dünyadaki toplam para ne kadardır

Kabadayı Filminin Unutulmaz Racon Sahneleri - Kabadayı Türk Filmi 24:04

Kabadayı Filminin Unutulmaz Racon Sahneleri - Kabadayı Türk Filmi

Filmin Konusu: Ali Osman, yılların tecrübesiyle gayrı-meşru bir meslek olan kabadayılıkta, kendi etik çerçevesiyle ayrıksı bir yerde durmaktadır. Tüm camiasında iyi tanınan bir adam olan Ali Osman, ezilenleri korumaya yö..

Samsung Galaxy S20 02:10

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 ailesi gerçekten her açıdan çok iddialı geliyor. Tüm ailenin çok önemli bir özelliği de kısa süre önce netleşmiş durumda. 11 Şubat 2020 tarihinde Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra..

  • PengoTV tarafından
  • 285 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Oğuzhan Koç - Bitmedi Elem (Akustik) 02:19

Oğuzhan Koç - Bitmedi Elem (Akustik)

Bitmedi Elem; Bitmedi elem, hep aklımda sabah akşam Yakındayken hep uzaklaşan Bu mu hikayem, sen yanımda olmayınca Tadım mıydı sadece kaçan İnanmam, bir sağa döndüm, solu unuttum Görmeyince gül yüzünü o yanda Sorarsan ..

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) 03:26

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba)

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) Music video by Ayla Çelik & Beyazıt Öztürk performing Parti (Şiki Şiki Baba). (C) 2020 Sony Music Entertainment Türkiye Tic. A.Ş. Söz: Ayla Çelik (Editör: FLOOM Music..

Mağusa Limanı ( Kalimba ) 02:07

Mağusa Limanı ( Kalimba )

Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı ve diğer tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Unutmadık, unutmayacağız... ---------------------------..

Ben Ellis 00:58

Ben Ellis

Ben Ellis... Nashville'de latin dili öğretmenliği yapan Ellis kanserle girdiği mücadeleye yenik düşüyor. Hayata gözlerini yumduğu son aya kadar tam zamanlı çalışmaya devam ediyor. Ölümünden bir kaç gün evvel tüm öğrenci..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kamapp Messenger Tanıtım By Nihat Cindioğlu 01:25

Kamapp Messenger Tanıtım By Nihat Cindioğlu

Kamapp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlararası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Android, iPhone ve Windows Phone (yakında) telefonlarıyla uyumlu olan uygulama, 2G, ..

Videodaki gibi üstü kapalı ifadeler barındıran ve herkesin farklı yorumlayabileceği 00:37

Videodaki gibi üstü kapalı ifadeler barındıran ve herkesin farklı yoru

Görev ve iş tanımları: Videodaki gibi üstü kapalı ifadeler barındıran ve herkesin farklı yorumlayabileceği (yoruma açık) iş tanımları yüzünden gün içerisinde tonlarca iş aksar. Bir yönetici, yeni işe başlamış bir şoför..

  • PengoTV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ... 01:28

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ve hükümetleri bunu önlemek için “agresif” önlemler almaya çağırdı.“Her ülke ilk vakasına, ilk kümesine, toplumun bulaşma..

Özgürlük İnsanlar özgürlük istediklerine inanırlar 05:55

Özgürlük İnsanlar özgürlük istediklerine inanırlar

Gerçekte bundan çok korkuyorlar. Neden? Çünkü özgürlük onları karar vermeye zorlar ve kararlar risk ler içerir. (Erich Fromm) Özgürlük, siyah ve beyaz arasında seçim yapmak değil, bu öngörülen seçimden kaçınmakta yatmıyo..

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok 03:06

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok

Adaleti Yok şarkı sözleri ile Vursunlar canımı ciğerimi kurşunlar Kazsınlar kalbimi o çukura koysunlar İhaneti yaktı merhametin eli kolu bağlı Adaleti yok Dünyanın masumun elleri kanlı Bir sabah ki doğmayan Güneş v..

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur ) 01:23

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur )

Herkese Merhaba ben Edit Reyiz, Bugün size Enes Batur'un şarkısı Dolunay'a parodi bir montaj videosu yaptım. Video'da Cumhurbaşkanımıza ve diğer siyasi liderlerimize hakaret amacı güdülmemiştir. Gülmenize, eğlenmenize ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla göstericileri vurmaya çalıştı! 00:36

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla gösterici

ABD'nin Minneapolis eyaletinde siyahi George Floyd’un polis tarafından boğularak öldürülmesine tepkiler tüm eyaletlere yayılıyor. ABD'de bir adamın göstericilere ok ve yayla saldırmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada..

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım 03:39

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki'nin Cornetto için hazırladığı, DMC etiketiyle yayınlanan Bu Benim Masalım isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. (Klip çekimleri pandemi dönemi öncesinde gerçekleştirilmiştir.)nnSöz - Müzik:..

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım 03:39

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki'nin Cornetto için hazırladığı, DMC etiketiyle yayınlanan Bu Benim Masalım isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. (Klip çekimleri pandemi dönemi öncesinde gerçekleştirilmiştir.)nnSöz - Müzik:..

Yarına Tek Bilet l Resmi Fragman l Sadece Netflix'te 02:07

Yarına Tek Bilet l Resmi Fragman l Sadece Netflix'te

Bir yol var; düne ya da yarına. Seç birini. #YarınaTekBilet 19 Haziran'da ilk defa sadece Netflix'te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix Hakkında:nNetflix, 190'dan fazla ülkede 183 milyon ücretli kullanıcının far..

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda 02:21

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz'ın, Mod Records etiketiyle yayınlanan Veda isimli tekli çalışması, Veda şarkı sözleri ile Sen geldin doldu defterim Öyle sustu dilim Kağıda ağladı ellerim Seni bana veren Allaha yalv..

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm 2:21:55

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çe..

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video) 03:52

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video)

#AşkınNurYengi'nin #Baba single'ı tüm dijital platformlarda!nnApple Music: https://apple.co/2YLij0snSpotify: https://spoti.fi/2NcdTdCnDeezer: https://bit.ly/2ARPU0uniTunes: https://apple.co/2YLigSknnBABA (2020 / DOKUZ SE..

Dark 3. Sezon | Üçleme Fragmanı | Netflix 02:44

Dark 3. Sezon | Üçleme Fragmanı | Netflix

Zihnin sınırlarını zorlayan öykü sona eriyor. Kafanızı kurcalayan en büyük sorulara cevap bulmaya hazır mısınız? DARK 3. Sezon, 27 Haziran'da sadece Netflix'te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix HakkındanNetflix..

Hakan: Muhafız: 4. Sezon | Resmi Fragman | Netflix 01:41

Hakan: Muhafız: 4. Sezon | Resmi Fragman | Netflix

Her şey sona erdiğinde kim kazanacak? Bunu öğrenmenin tek yolu hikâyenin en başına dönmek!nHakan: Muhafız'ın 4. sezonu 9 Temmuz'da sadece Netflix’te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix HakkındanNetflix, 190'dan f..

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Music Produced by: Ramiks & Roselilah Mixed by: Chopz Mastering Engineer: Chopz Vocals: Murda / Ezhel Video Director: Neldrick Martis Co-director: Nidal Lakrouz Producer: Daisy Hardenbol & 5ive Brothers Co-Producer: Rob..

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4  bir ölü 01:21

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4 bir ölü

Meksika'nın güneyindeki Huatulco spa yakınındaki bir merkez üssü ile güçlü bir deprem, binlerce kişinin sokaklara çıktığı Meksika başkentinde binalar salladı. Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Huatulco'da bir bi..

Maşa İle Koca Ayı -  Sıkılma! Çizgi - Film İzle! 4:00:00

Maşa İle Koca Ayı - Sıkılma! Çizgi - Film İzle!

Maşa İle Koca Ayı tüm Rus çocukları tarafından bilinen Rus folkloründe kahramanlardir. Sadece dizilerde modern dünyada yaşamakta ve farklıdırlar; bu da Animaccord Animasyon Stüdyosu’na etkileşimlerde yeni olasılıklar get..

  • ÇocukTV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 4 yıl önce