#Tüm dünyadaki toplam para ne kadardır

Masum 224. Bölüm Fragmanı - 1 Kasım Pazar 01:15

Masum 224. Bölüm Fragmanı - 1 Kasım Pazar

BİR GARİP AŞK izisinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayın; https://www.izle7.com/kanal7/kategori/bir-garip-ask MASUM dizisinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayın; https://www.izle7.com/kanal7/kategori/masum-saath..

  • Dizi Tv tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması 03:44

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması

Merkez Bağlar ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Özel Harekat, Narkotik, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince il gen..

13 BÜYÜK AİLE 1:31:50

13 BÜYÜK AİLE

DÜNYADAKİ TÜM HANEDANLIK VE PARAYA YÖN VEREN ÖRGÜTSEL AİLELER - ILLUMINATI, ROTHSCHILD, ROCKEFELLER, MORGAN, DUPONT VE DİĞER AİLELER - KİM NEREYE HÜKMEDİYOR? - PARA, SİYASET VE MEDYA KİMDE?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Milyonluk Lüks Otomobiller Gümrüğe Takıldı 00:44

Milyonluk Lüks Otomobiller Gümrüğe Takıldı

Gümrük muhafaza ekipleri, geçen yıl düzenlenen operasyonlarda, aralarında Porsche, Mercedes ve BMW gibi lüks otomobillerin de yer aldığı, toplam piyasa değeri yaklaşık 240 milyon liralık 11 bin kaçak araca el koydu...

5 ton zayıfladılar, farkındalık için 5 milyon adım attılar 11:15

5 ton zayıfladılar, farkındalık için 5 milyon adım attılar

Cerrahi operasyon olmadan toplam 5 ton kilo verme başarısını gösteren 100 kişi, obezite tehlikesine dikkat çekmek için 24 saatte toplam 5 milyon adım attı. Merkezde 9 ay geçirerek 100 kilo veren 24 yaşındaki Hakan Demire..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Son Dakika! ABD'nin Yeni Başkanı Donald Trump 02:14

Son Dakika! ABD'nin Yeni Başkanı Donald Trump

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) halk 45. başkanını seçti. Cumhuriyetçi Parti adayı iş adamı Donald Trump ve Demokrat Parti adayı eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton arasında gerçekleştirilen 2016 ABD Başkanlı..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu 01:11

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu

Konya merkezli 34 ilde ve Antalya merkezli 24 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında toplam 135 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon düzenlendi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşt..

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı 04:25

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 53'üncü tabliye bloğunun montajı yapıldı. Her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındak..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Her Çocuk Özeldir 00:57

Her Çocuk Özeldir

Bugün günlerden Müzik ! ???????? Her Cumartesi Zeynep Alin’le müzik dersine gidiyoruz. ???? Müziğin özel eğitime katkısı inanılmaz boyutlarda. Zeynep Alin müzik eğitimine gelmeye başladıktan sonra konuşması çok hızlı b..

  • PengoTV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Yetenek Dediğin Böyle.. 00:53

Yetenek Dediğin Böyle..

Yetenek Dediğinde Biryere Kadardır Ama,BU KADARIDA FAZLA :)..

Grönland Balinası 1080p 26:58

Grönland Balinası 1080p

gröndland balinaları yaklaşık yüz ton kadardır.buzullarda yaşarlar..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sonsuz Aşk - I Hate You Then I Love You 04:43

Sonsuz Aşk - I Hate You Then I Love You

Aşk Sevebildiğin Kadar Değil, Yaşabildiğindin Kadardır... I Hate You Then I Love You dinle..