#Tüm dünyadaki toplam para ne kadardır

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Kusura Bakma Türkan Şoray 03:47

Kusura Bakma Türkan Şoray

Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık Eskisi Gibi Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık ..

O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben 00:54

O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Luis Fonsi - Daddy Yankee Feat. Justin Bieber - Despacito 03:48

Luis Fonsi - Daddy Yankee Feat. Justin Bieber - Despacito

Luis Fonsi - Daddy Yankee Feat. Justin Bieber - Despacito Şarkı Sözleri Justin Bieber] Come on over in my direction So thankful for that, it's such a blessin', yeah Turn every situation into Heaven, yeah Oh, you are My s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 01:15

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda 40 yıldır mağarada yaşayan 57 yaşındaki Kemal İnbaşı ..

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Dünyanın En Sağlam Parası Türklerin Eline Geçerse 04:59

Dünyanın En Sağlam Parası Türklerin Eline Geçerse

Plastikten üretildiği için su geçirmeyen ve yırtılmayan 5 Sterlin, İngiltere'de piyasaya sürüldü. Kağıt paralar konusunda şüphesiz hepimiz paraların kolay bir şekilde yıpranmasından ve yırtılarak ya da ıslanarak kullanıl..

  • JET TV tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Patron - GOAL (Official Video) 03:12

Patron - GOAL (Official Video)

Söz : Patron/ Müzik : Astral Mix & Master : Kupa A Director : Utku Kundakcı Director of Photography : Ömer Aslan Director of assistant : Eren Çukurova Production Manager : CMZ Post Production : The Post Brothers Art Dir..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı 02:45

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı

Kilis’te polis kent genelinde oluşturduğu uygulama noktalarında maske ve sosyal mesafe kuralları ile izolasyona uyulup uyulmadığını denetliyor. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan çeşitli şubelerden polis ekipleri, k..

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY 01:12

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY Emniyet, sokakta yaşayan inşaat işçisine kesilen 3 bin 150 lira ceza nedeniyle özür diledi Antalya'da kalacak yeri olmadığı için sokağa çıkm..

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Ezhel - Olay 04:26

Ezhel - Olay

Ezhel - Olay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bend..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Karantinadan kaçtı, drift yaparken yakalandı 00:41

Karantinadan kaçtı, drift yaparken yakalandı

Covid-19 sebebiyle evinde karantinada olması gerekirken sokağa çıkıp aracı drift yaparken yakalanan şahıs hakkında toplam 9 bin 291 lira idari para cezası uygulanmıştır...

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını 01:17

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını

Şişli’de korona virüs salgını tedbirlerine rağmen parti yapılan mekanda polis 61 kişiye 3 bin 180’er liradan toplam ceza yazılması için ceza tutanağı düzenledi. Yine aynı ortamda kapalı alanda sigara da içilen 4 şahsa 18..

Avcılar’da sanal tombala oynatan iş yerine ikinci baskın 00:26

Avcılar’da sanal tombala oynatan iş yerine ikinci baskın

Avcılar’da geçtiğimiz günlerde kısıtlama saatinde sanal tombala kumar oynatan iş yerine polis ikinci kez baskın düzenledi. Mührü kırıp iş yerine giren ve bilgisayar başında sanal kumar oynayan 11 şahsa bu kez kabahatler ..

Kartal’da yolu kapatıp drift yapan sürücüye 10 bin 71 TL ceza 02:01

Kartal’da yolu kapatıp drift yapan sürücüye 10 bin 71 TL ceza

Kartal sahil yolunda akan trafiği keserek drift yapan sürücü polis tarafından yakalandı. Sürücüye toplam 10 bin 71 TL idari para cezası uygulandı. Aracı trafikten men edilen şahsın sürücü belgesi de 60 gün süreyle geçici..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı 02:59

Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan İl Müftülüğü’nün karşısındaki Şehreküstü Camii önünde dilencilik yapan bir kişiden şüphelenenler polis ve zabıta ekiplerini aradı. Bölgeye giden pol..

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi 00:46

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi

Şahinci gençlerin toplanacağı bilgisine ulaşan polis ekipleri ve trafik polisleri, belirlenen bölgeye baskın yaptı. Çevik kuvvetin de desteğiyle otomobilli gençlerin bulunduğu caddeyi 2 ayrı noktadan kapatan polis, 200 a..

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Olur 01:48

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Ol

Havort Sansin Açık arttırmadan bir ev satın aldı,Satın almış olduğu ev tam tamına 35 yıllık eski ve harebe bir evdi,Evi 55 bin dolara satın alan hovart sansin, ortağıyla birlikte evin ilk defa içini görüceklerdi,Kapıyı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce