#Tüm dünyadaki toplam para ne kadardır

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam 03:40

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam Dinle Bir Gün Bir Adam şarkı sözleri ile Bir gün bir adam çıkar Kalbini yanına koyar Elindeyken tüm kartlar Oyunları açık oynar… Bir gün bir adam çıkar Kalbin çarpmaya başlar Simsi..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.331 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video) 02:56

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video)

Söz: Berk Coşkun, Kubilay Karça Müzik: Berk Coşkun Düzenleme: Ben Büdü Gitarlar: Abdurrahman Şimşek Mix & Mastering: Buğra Kunt Lyric Video: Furkan Kasap Fotoğraf: Doğuş Subaşılar Şarkı sözleri: Sakın sorma Çat kapı uğ..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler 03:50

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler

Kahverengi (Brown) kızkardeşler 1975'ten beri her yıl fotoğraflandı. Dizideki son görüntü ilk kez burada yayınlanıyor.Nicholas Nixon, “bir hevesle” dediğinde karısının ailesini ziyaret ediyordu ve ona ve üç kız kardeşine..

  • PengoTV tarafından
  • 214 görüntüleme
  • 4 yıl önce
THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 258 görüntüleme
  • 3 yıl önce
'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı 06:25

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı

Gaziantep'te bir araya gelen Şanlıurfalı ve Adanalı kebap ustaları, birbirlerine kebaplarını yedirdi. Uzun süredir devam eden 'en güzel kebap' tartışması, ustaların iki lezzetin de kendine has olduğunu kabul etmesiyle ta..

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı 01:56

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'deki Halep kentinin kuzeyindeki Maarrat Umm Hawsh bölgesine dün düzenlediği hava harekatında PYD/YPG terör örgütüne ait topla..

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da  Kralı 00:59

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı Gremio, PSG ve Barcelona başta olmak üzere toplam 8 kulüpte forma giydi. Bir yandan da Brezilya Milli Takımı’nın formasını terletti. Yeşil sahalarda sergilediği hünerl..

68 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:38

68 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

68 Terörist Etkisiz Hale Getirildi İçişleri Bakanlığı, son 1 hafta içinde toplam 68 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 14 terör eyleminin de engellendiğini açıkladı..

Milli Savunma Bakanlığına 4 Günde 54 Bin 957 Başvuru 00:43

Milli Savunma Bakanlığına 4 Günde 54 Bin 957 Başvuru

Milli Savunma Bakanlığına 4 Günde 54 Bin 957 Başvuru Milli Savunma Bakanlığı, ’Dış kaynaktan bin 122 subay ve 3 bin 47 astsubay alımı’ ilanına 4 günde 54 bin 957 adayın başvurduğunu açıkladı. Milli Savunma Bakanlığının ..

Adalet Bakanı Bozdağ Açıkladı... Fetö'den Kaç Kişi Tutuklu 11:38

Adalet Bakanı Bozdağ Açıkladı... Fetö'den Kaç Kişi Tutuklu

Adalet Bakanı Bozdağ Açıkladı... Fetö'den Kaç Kişi Tutuklu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ üyeliği ve darbe teşebbüsünden toplam olarak 39 bin 378 tutuklu var dedi. Cinsel istismar düzenlemesini de içeren torba tasa..

Dünya Kupası'nda oynayacak takım sayısı arttırıldı 01:05

Dünya Kupası'nda oynayacak takım sayısı arttırıldı

FIFA 2026 yılından itibaren Dünya Kupası finallerine 48 takımın katılmasını kararını onayladı. 37 üyeli FIFA Konseyi'nin oy birliğiyle kabul ettiği plana göre 3 takımdan oluşan 16 grupta mücadele edecek 48 takımın 32'si,..

TSK_ 'Fırat Kalkanı Harekatı’nda 2 Bin 156 Deaş'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi' - 00:52

TSK_ 'Fırat Kalkanı Harekatı’nda 2 Bin 156 Deaş'lı Terörist Etkisiz Ha

TSK_ 'Fırat Kalkanı Harekatı’nda 2 Bin 156 Deaş'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi' -..

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon 00:33

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon

Fransa’da iktidardaki Sosyalist Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Ön seçimlerin ikinci turunda eski Başbakan Manuel Valls’e karşı mücadele veren Benoit Hamon sandıktan ilk sırada çıktı. Yüksek katılım oranının sa..

Mardin'de Yola Tuzaklanan Patlayıcı İmha Edildi 00:23

Mardin'de Yola Tuzaklanan Patlayıcı İmha Edildi

Mardin’in Savur ilçesinde teröristlerce yola tuzaklanan ve bir evin bodrum katında bulunan toplam bin 850 kilogram patlayıcı imha edildi...

Bakan Müezzinoğlu_ FETÖ'den 94 Bin 867 Kamu Çalışanı İhraç Edildi 00:40

Bakan Müezzinoğlu_ FETÖ'den 94 Bin 867 Kamu Çalışanı İhraç Edildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, FETÖ'den toplam 125 bin 485 kamu çalışanı işlem görmüş. Bunun 18 bin 331'i göreve iade edilmiş, 94 bin 867'si ihraç edilmiş, 30 bin 618'i de şu anda açıkta. dedi...

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Daha Önce Böyle Bir Yük Tırı Gördünüz Mü ? 00:09

Daha Önce Böyle Bir Yük Tırı Gördünüz Mü ?

Çekici Toplam 10 Dorse Yük Kaldırıyor...

  • JokerS tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Tuba Büyüküstün'ün Peşine Bollywood Düştü! 02:46

Tuba Büyüküstün'ün Peşine Bollywood Düştü!

Berlin'deki 67.si düzenlenen film festivaline katılan Bollywood yapımcıları Tuba Büyüküstün'ün filmi olup olmadığını sordular.Eşi Onur Saylak'la çekilmiş Rüzgarın Hatırası filmi olduğunu öğrenince çok sevindiler ve o fil..

  • ANKA tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Athletics - Mens 100m - T44 Final - London 2012 Paralympic Games 08:38

Athletics - Mens 100m - T44 Final - London 2012 Paralympic Games

2012 Yaz Paralimp Çalışmaları Erkekler için 100m atletizm olayları, 31 Ağustos - 8 Eylül tarihleri ​​arasında Londra Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşti. Toplam 15 etkinlik, 15 ayrı sınıflandırma için bu mesafeden itiraz edi..

76 Bin Domino Taşı İle Rekor Kırdılar 03:24

76 Bin Domino Taşı İle Rekor Kırdılar

ABD'nin Michigan eyaletinde Incredible Science Machine isimli bir ekip, 76 bin domino kullanarak Guinness Rekorlar Kitabına girdi. Bu rekoru kırmak için Birleşik Devletler, Kanada, Almanya ve Avusturya'dan toplam 18 inşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy'dan İnanılmaz Hakaretler 01:50

Bülent Ersoy'dan İnanılmaz Hakaretler

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Bülent Ersoy'dan Sporculara Azar 03:01

Bülent Ersoy'dan Sporculara Azar

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..