#Tüm dünyadaki toplam para ne kadardır

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı 00:31

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı

Türkiye'de işsizlik oranı, ekimde bir önceki aya göre 0,2 puan azalarak yüzde 11,2 seviyesinde gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekim 2021 dönemine ait işgücü rakamlarını açıkladı. Buna göre, Türkiye geneli..

Araç sahipleri dikkat! Motorine bir indirim daha 01:19

Araç sahipleri dikkat! Motorine bir indirim daha

Motorine bir indirim daha geliyor. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorine 2,50 lira indirim yapıldı. Dünkü kapanışta Brent tipi ham petrolün varil fiyatı, yüzde 1,40 yükselişle 112,72 dolardan işlem gördü. Petrol..

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da 04:24

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da

Memur ve emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Emekli ve memur maaş farkı ödemelerinde son durumun ne olduğu merak ediliyor. Memur ve emekli maaşlarına enflasyon oranı ve farkına ..

Dağ 2 Filminden Duygusal Paylaşım (Affet Sahnesi) 04:16

Dağ 2 Filminden Duygusal Paylaşım (Affet Sahnesi)

Haftalardır istediniz, sizleri kıramazdım, Affet sahnesi sizlerle. Bu şarkı bizim için çok özel, ama siz bunu zaten biliyorsunuz. Artık güzel salonların bizde olacağı son haftalara giriyoruz. Gitmeyen varsa gitsin sine..

  • PengoTV tarafından
  • 1.323 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kücük Emrah  Haram 05:49

Kücük Emrah Haram

HARAM HARAM HARAM ZALİMLERE KÖTÜLERE HARAM HARAM HARAM SEVMEK NEDİR BİLMEYENE SEVİLİPTE SEVMEYENE KIYMET NEDİR BİLMEYENE HARAM OLSUN HARAM OLSUN HARAM HARAM HARAM TÜM SÖYLENEN YALANLARA PARA DİYE TAPANLARA İNSA..

İzlersen Hayatını Değiştirmek Zorunda Kalırsın -Latif & Kesif- Mehmet Yıldız 21:13

İzlersen Hayatını Değiştirmek Zorunda Kalırsın -Latif & Kesif- Mehmet

İçinde bulunduğun bataklıktan çıkmak ister misin ? Yaşadığın hadiselerde bunalıma giriyor ve Allah ile bağında bir problem olduğunu mu düşünüyorsun.. İşte tüm dertlerine derman olacak ''LATİF'',''KESİF'' dersi... Dünya h..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Bozuk Paraları ATM'den Hesaba Yatırmak 08:04

Bozuk Paraları ATM'den Hesaba Yatırmak

Elindeki tüm bozuk paraları ATM yoluyla hesabına yatıran adam..

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilenmek için belediyeyi seçince yakayı ele verdi 02:27

Dilenmek için belediyeyi seçince yakayı ele verdi

Küçükçekmece Belediyesi’ne sıradan bir vatandaş olarak giren R.D. şüpheli hareketleriyle özel güvenlik görevlilerinin dikkatini çekti. Belediyenin tüm birimlerini tek tek gezerek dilenen R.D, zabıta ekiplerinin müdahales..

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi! 04:39

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi!

TÜRKİYE, CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK DOLANDIRICILIK SKANDALIYLA ÇALKALANIYOR... KRİPTO PARA ALIM SATIM ŞİRKETİNİN GENÇ SAHİBİ, 2 MİLYAR DOLAR,,, EVET YANLIŞ DUYMADINIZ, TAM 2 MİLYAR DOLARLA YURTDIŞINA KAÇTI... KRİZİN A..

Özer için çember daraldı! 02:11

Özer için çember daraldı!

EMNİYET , KRİPTO PARA VURGUNUNDA 391 BİN KİŞİYİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLEN FARUK FATİH ÖZER'İN PEŞİNDE.. ARNAVUTLUK'TA SAKLANDIĞI EV BASILDI, 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI. ÖZER'İ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRER..

Altın dediler bakır çıktı 02:17

Altın dediler bakır çıktı

YEDİĞİ DOST KAZIĞIYLA YIKIM YAŞAYAN BİR ADAMI GETİRECEĞİZ EKRANLARINIZA.. ÇOK GÜVENDİĞİ ARKADAŞININ TÜM ANLATTIKLARINA İNANDI... İDDİAYA GÖRE ETRAFTAN BORÇ PARA BULUP O ARKADAŞINDAN 1 KİLO ALTIN SATIN ALDI... AMA ALTINL..

KÜÇÜK ERMENİSTAN BÜYÜK HEDEFLER Age Of History 2 - Bölüm 1 25:21

KÜÇÜK ERMENİSTAN BÜYÜK HEDEFLER Age Of History 2 - Bölüm 1

KÜÇÜK ERMENİSTAN BÜYÜK HEDEFLER Age Of History 2 - Bölüm 1 Herkese merhaba arkadaşlar, bu videoda Age Of Civizilations 2 de Ermenistan olarak oynadık. Gürcistan ve Azerbaycanı fethettik. Orta Doğu da karışıklıklar başl..

  • Emrullah tarafından
  • 262 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:15

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar İki rakip büro, bu iki farklı büroda çalışan 2 ajan ve bunların başından geçenlerle ilgili bir aksiyon filmi 2 Guns. Birlikte çalışmak zorunda bırakılan bu iki ajan da, bir diğerinin gizli bir görevde ça..

  • Film İzle tarafından
  • 12.838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:06

Hızlı Ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom ve Brian'ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaç..

  • Tv Series tarafından
  • 25.365 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

İstanbul İltimasların Şehri 02:36

İstanbul İltimasların Şehri

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Yusuf Güney - Trabzonspor Marşı 03:37

Yusuf Güney - Trabzonspor Marşı

Yusuf Güney - Trabzonspor Marşı dinle Patlıyor Trabzon'un fırtına sessizliği, Kalplere yazılıyor bordo mavi renkleri, Oy deniz Karadeniz kolla kendini kolla, Bordo mavi şahlandı şampiyonluk yolunda. Aklım sensin Trabzon..

  • Candy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

Suç Çetesi Film İzle 1:52:54

Suç Çetesi Film İzle

Los Angeles, 1949... Brooklyn doğumlu acımasız mafya babası Mickey Cohen (Sean Penn) gösteriye Los Angeles’ta devam ediyor. Uyuşturucu, silah ve kadın ticareti yaparak para kazanan Cohen tüm bunları sadece çalıştırdığı a..

  • Tv Series tarafından
  • 4.782 görüntüleme
  • 7 yıl önce