#Tüm dünyadaki toplam para ne kadardır

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar 00:44

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar Esenyurt'ta bir imalathanede çöplerden toplanan ekmeklerin kurutularak un haline getirildiği ve pasta, ekmek gibi unlu mamuller yapılmak üzere pastahanelere satıldığı tes..

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor 01:13

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor elçika ve Alman mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakmasının ardındaki hesap ortaya çıktı. Buna göre, Avrupa Adalet Divanı, PKK'yı terör örgütü listes..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

Barış Akarsu - Kimdir O 03:50

Barış Akarsu - Kimdir O

Herşeyi bilir sinsice susar Sen yaparsın o gelir bozar Son günü bekler nefreti kusar Kalbi bataklık yarını yutar Görmezsin duymazsın hep vardır Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi ..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama 03:19

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama

Adana'da bölücü terör örgütü yandaşları tarafından sık sık korsan gösteri yapılan mahallelere 600 polisle uygulama yapıldı. Adana Emniyet Müdürlü Osman Ak, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri ya..

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..

Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri 07:50

Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri

Vücut tipine göre giyinmek, vücudumuzun kusurlu bölgelerini kapatmak ve daha güzel görünmek için çok önemli. Peki ya siz hangi vücut tipisiniz? 1. Kum Saati Vücut Tipi 2. Armut Vücut Tipi 3. Elma Vücut Tipi 4. Dikdörtge..

  • PengoTV tarafından
  • 1.535 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında 01:07

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında

İngiltere Başbakan Theresa May’in üst düzey diplomatlar önünde yapacağı Brexit konuşmasına kilitlendi. Sızan bilgiler May’in, yumuşak geçiş beklentilerinin aksine kapsamlı bir hamleye hazırlandığı yönünde. Göreve geldiği..

El Amante - Nicky Jam 04:36

El Amante - Nicky Jam

Dime Ma' Si te calientas conmigo Yo hago que la presión te suba, De que vale que estas con el Si siempre vives en duda, Si cuando te beso en el cuello Empiezas a sudar, así que decídete ya Ven Vámonos, y sal ya de esa ..

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475 01:01

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475

Venezuela’da hükümetin tanıttığı 500 ve 20 bin bolivarlık banknotlar dolaşıma sokuldu. Ekonomideki kötü gidişin önüne geçmek için en çok kullanılan banknotlardan 500’lük bolivarlar tedavülden kaldırılmıştı. Yeni bankno..

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.932 görüntüleme
  • 8 yıl önce
50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam 05:59

50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam

İnsan Ken Bebek lakaplı Rodrigo Alves, katıldığı televizyon programında yüzüne yaptırdığı 50. operasyonu ve geçirdiği aşamaları anlattı. Ameliyatları geçirme sebebi olarak ‘Bedenim ve ruhum uyuşmuyordu’ şeklinde bir açık..

  • PITIRCIK tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Don Omar, Zion & Lennox - Te Quiero Pa´Mi 03:46

Don Omar, Zion & Lennox - Te Quiero Pa´Mi

[Don Omar] Ya no aguanto las ganas de tocarte pero en realidad somos amigos y cada vez que trato de esquivarte siempre apareces en mi camino [Coro] Hagamos esto realidad Confieso que me gustas El tiempo nuestr..

Simple - Ozuna, Cosculluela, Ñengo Flow, Baby Rasta & Gringo ( Video Oficial ) 04:58

Simple - Ozuna, Cosculluela, Ñengo Flow, Baby Rasta & Gringo ( Video O

(Baby Rasta) Nadie la pone en su lugar En cuestión de relación es complicada Y eso que lo que ella pide es normal Quiere que le sean real La gente la ve diferente Pero la baby es inteligente Nunca se le va un pret..

Daddy Yankee - Natti Natasha - Otra Cosa 03:51

Daddy Yankee - Natti Natasha - Otra Cosa

No juegues con mis emociones Ni provoques que me enamore Por eres peligroso Para mis sentimientos Por qué lo que yo siento por ti amor Es otra Cosa Es otra Cosa Lo que yo tengo es amor solo ven pa aquí ven, ven Es otra ..

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı 01:14

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı

Ekonomik, siyasi ve sosyal gündemi oldukça çalkantılı olan Brezilya’da 2016 olimpiyatlarının mirası tartışılıyor. Oyunların hemen öncesindeki günlere kadar itirazlarını sürdürenler “olimpiyatların ülkeye sadece yük getir..

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi 03:02

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Sınır Kapısı’nda konsolosluk aracı kullanarak FETÖ/PDY üyeleri ve ailelerini yurt dışına çıkışlarını sağlayan araları..

Heijan feat Muti - Yansın Geceler 02:48

Heijan feat Muti - Yansın Geceler

Gece paralısı son model arabası bitmiyor merhabası Taş gibi manitası akıyorlar aleme janti kankası Bize gene kerban tribide cabası Viskisi votkası cappucuno tayfası şekiller dubai Sabah otel odası ve batmıyor baba bank b..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..