#Tüm dünyanın bilmesi gereken 10 harika buluş

Hipnoz Etkili İzlemesi Anlamsızca Tatmin Edici Olan Siyah Nokta Temizleme İşlemi 07:25

Hipnoz Etkili İzlemesi Anlamsızca Tatmin Edici Olan Siyah Nokta Temizl

7,5 dakika boyunca siyah nokta temizleyen doktordan izlemeyi sevenlere hipnoz etkili harika bir video. İzlerken dakikaların nasıl geçtiğini anlamayacaksınız...

  • JET TV tarafından
  • 1.346 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oyun Parkı Kazaları 2018 04:01

Oyun Parkı Kazaları 2018

Bazı harika eğlence parklarda yaşanan olaylar . İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gamsız Teknik Direktör Akif 02:47

Gamsız Teknik Direktör Akif

Severek izlediğimiz Tahsin Hasoğlu'nun, Gamsız Teknik Direktör Akif Hoca tiplemesinin son serisi.Bu adam bir harika dostum...

  • JET TV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalburabastı Tarifi 05:50

Kalburabastı Tarifi

2 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket kabartmatozu Yaklasik 5 su bardagi un icine koymak icin 1 su bardagi ceviz Serbeti icin 3 su bardagi seker 3 su bardagi su Ince bir dilim limon Hazirlanisi Ilk önce serbeti..

Krep Tarifi  Kolay Krep Yapımı 01:59

Krep Tarifi Kolay Krep Yapımı

Kahvaltılık tariflerinin vazgeçilmezi krep tarifi! Harika tadı ve kolay yapılışı ile krep nasıl yapılır izleyin ve öğrenin. :)..

18 Gerçek Casusluk Fi̇kri̇ 09:03

18 Gerçek Casusluk Fi̇kri̇

Bu harika tüyolarla casusluk yeteneklerinizi geliştirin! Fark ettirmeden insanları kandırmanın ve ne olursa olsun ağzı sıkı tutmanın yöntemlerini öğrenin! Arkanıza yaslanın ve hiçbir şeyi kaçırmayın! :)..

3 Bayat Ekmek Değerlendirme Yöntemi 07:08

3 Bayat Ekmek Değerlendirme Yöntemi

Kevserin Mutfağından Doğa İçin Çal'ın harika müziği eşliğinde 3 farklı bayat ekmek değerlendirme yöntemi...

Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi 05:41

Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi

Geçen haftalarda paylaştığım şekersiz çilek reçeli çok sevilince Youtube takipçilerim için de anlatmak istedim. Bu arada ay çilek nasıl susuz pişiyor ki diye merak edenlerin de merakı gider diye düşündüm. Şekersiz çilek ..

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayva Reçeli 01:30

Ayva Reçeli

4 adet ayva 4 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su 1 yemek kaşığı limon suyu 3-4 adet karanfil Hazırlanışı; 1.4 adet ayvanın kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkartarak bir kenarda biriktirelim. 2. Ayvalarımızı küçük k..

El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler 09:10

El Sanatları İle Yapılan Pratik Kıyafetler

Çiçeği size küçük bir ile tamamlamak için eğlenceli zanaat ve DIY projeleri getiriyor. Eğlenceli ve kolay DIY eğitici koleksiyonumuzun tadını çıkarın! Takip edilmesi kolay, harika bir şekilde düzenlenmiş videolarımız, bu..

Hindistan Dondurma İş Budur 05:26

Hindistan Dondurma İş Budur

Merhabalar yeni bir videoyla karşınızdayım. bugün hindistan mallof india alışveriş merkezini gezdik. Kahraman maraştan dünyaya açılan maraş dondurmacısını ziyaret ettik. kahraman maraşlılar hindistanda. lezzetli dondurma..

Pratik Tuzlu Bisküvi Tarifi 02:58

Pratik Tuzlu Bisküvi Tarifi

Evde ekmek olmadığını farkettiğinizde yarım saate hazırlayıp pişirebileceğiniz, özellikle çorbalarınıza harika bir eşlikçi olacak lezzetli bir bisküvi tarifi..

Yeraltını Evinin Etrafına Yüzme Havuzu Yapmak 13:32

Yeraltını Evinin Etrafına Yüzme Havuzu Yapmak

Görüntüde yer altında yaşadıkları evinin altına harika bir havuz yapan ikili..

  • JET TV tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 5 Dakikada Dondurma Tadında Parfe Tarifi 06:54

5 Dakikada Dondurma Tadında Parfe Tarifi

Hazırlaması çok kolay,lezzeti harika parfe tarifi sıcak yaz günlerinin kurtarıcısı tariflerden birisi. Hazırlayıp dondurucuya atın,ne zaman isterseniz çıkarıp servis yapın...

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması 07:47

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması

1 greyfurt 1 portakal 1 turunç 1 mandalina Birer greyfut, portakal, mandalina ve turuncu ince ince dilimleyin. Aslında hangisini seviyorsanız veya evde hangisi varsa onları da kesebilirsiniz. Keserken küçük tırtıklı bi..

Evde Pul Biber Yapımı 03:05

Evde Pul Biber Yapımı

1 kolye kuru acı kırmızı biber 1,5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz 1 kolye kuru acı ve kırmızı biberi ipinden ayırıp mutfak doğrayıcısına koyun. Eğer ben pul biberimde tohum istemiyorum derseniz robota koymada..

Nutellalı Kek Tarifi 06:15

Nutellalı Kek Tarifi

MALZEMELER Su bardagi ölcüm 250 ml 3 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi süt 1 su bardagi seker Yarim su bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao 3 yemek kasigi nutella Yaklasik 2 su bar..

Kuzu Kol  Bayram Yemekleri 07:49

Kuzu Kol Bayram Yemekleri

Malzeme Listesi: 1 kuzu kol Yarım litre kefir 1 avuç kuru kekik 12 diş sarımsak 2 büyük tutam karabiber 1 büyük tutam tuz yarım tutam pul biber 2 çorba kaşığı tereyağı Yarım litre kefirin içine, 1 avuç kuru kekik, 2 d..

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu 04:54

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu

Cildiniz çok yağlı ise hindistan cevizi yağını yarıya indirin! Bu Maske değerlenir söyleyeyim :) Herkesin evinde olduğunu tahmin ettiğim mısır unuyla neler yapabiliriz bi düşünelim ? Mesela balık ? çok iyi giderd..

Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız 08:00

Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız

Merhaba benim tatlı izleyicilerim :) Bu videom da size harika bir karışım hazırladım. Kaşları seyrek olanlar, kirpiği istediği uzunlukta olmayanlar, kirpiği uzun olup dolgun olmayanlar vs vs sayarım da sayarım. . . ..

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Dondurma Yapımı  Meyveden Dondurmalar 10:45

Evde Dondurma Yapımı Meyveden Dondurmalar

Kavunlu 1 kg kavun 5 çorba kaşığı şeker 1 kg kavunu blenderda iyice pürüzsüz bir hal alana kadar çekin. Ardından büyük bir kâseye alın ve üzerine 5 çorba kaşığı şeker ekleyip bu şekilde derin dondurucuya koyun. Yarı..

Tuğçe Ay Bu Maskeye Bayılacaksınız 01:45

Tuğçe Ay Bu Maskeye Bayılacaksınız

Herkese meraba yine bir saç bakım videosuyla karşınızdayım. Saç maşaları, düzleştiriciler, Fön makinelerinin yoğun ilgisinden sıkılan saçlarımız zamanla kırılıyor, inceliyor ve o doğuştan gelen yoğun parlaklığını kaybe..

Ayısına Sarılıp Yatan Adam 01:09

Ayısına Sarılıp Yatan Adam

Başlığı okuyunca hepinizin aklına oyuncak ayı gelebilir fakat videoda bahsi geçen ayı gerçek ve kocaman pençeleri olan bir ayı. Fakat muhtemelen bakıcısı olan kişiyle aralarında harika bir bağ olduğu kesin..

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Simit Pizza Tarifi 05:57

Simit Pizza Tarifi

1 paket yaş maya (yoksa 1 paket kuru mayada olur) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 7 su bardağı un (herkeste ..

Kremalı Patates Tarifi 04:09

Kremalı Patates Tarifi

2 orta boy patates 6 çorba kaşığı krema 4 çorba kaşığı süt ¾ su bardağı su 1 dal biberiye 3 diş sarımsak 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Servis için; 2 dal li..

Kızına Düşük Bütçeli Hızlı Tren Keyfi Yaşatan Koca Yürekli Baba 02:21

Kızına Düşük Bütçeli Hızlı Tren Keyfi Yaşatan Koca Yürekli Baba

Televizyon karşısında kızına elindeki imkanlarla harika bir hızlı tren keyfi yaşatan baba gibi babadan içinizi ısıtacak görüntü...

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 6 yıl önce