#Tüm dünyanın bilmesi gereken 10 harika buluş

Tuna İpek - VOLE ( Official Video ) 02:51

Tuna İpek - VOLE ( Official Video )

Tuna İpek’in yeni şarkısı VOLE, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek, Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix & Mastering : Can Paşa Beat : Die Rich Beat VOLE Sözleri ; yine yağsın yağmurlar kaçam..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Lolipop Şeker 01:31

Lolipop Şeker

evde cocuklariniza kendi sekerinizi yapmaya ne dersiniz? incedeki tüm katkilari bilirsiniz, icinizde süphe kalmaz. coz az malzemeden kendi sekerinizi temin edebilirsiniz. tüm malzemeler hemen hemen elinizin altinda bulun..

  • PengoTV tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karpal Tünel Sendromu Nasıl Bir Hastalıktır 01:51

Karpal Tünel Sendromu Nasıl Bir Hastalıktır

Sinirler beyinden parmak ucuna kadar uzanıyor. Beyin, sinirler sayesinde tüm vücudu kontrol edip komutların vücutta gereken yere ulaşmasını sağlıyor. Vücudun tüm bölgelerinde etin altından geçen sinirler yalnız el bileği..

  • NABIZ tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi i Fragman 02:17

Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi i Fragman

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin konusu, Abraha’nın fil ordusuyla Mekke’ye yönelişi, Efendimiz’in dedesi ve Kâbe’nin anahtarının sahibi Abdulmuttalib başta olmak üzere, tüm Mekke halkını tedirgin eder. Hem oğlunun ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz Muhammed Sav , Allah'ın Elçisi Film İzle 2:42:51

Hz Muhammed Sav , Allah'ın Elçisi Film İzle

filmin Konusu Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin konusu, Abraha’nın fil ordusuyla Mekke’ye yönelişi, Efendimiz’in dedesi ve Kâbe’nin anahtarının sahibi Abdulmuttalib başta olmak üzere, tüm Mekke halkını tedirgin eder..

  • PengoTV tarafından
  • 9.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı 01:58

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı

Aynı eve yaşayan Toprak, Cüneyt, Semir ve Uğur’un karşı dairelerinde de kız arkadaşları Pınar, Tuğçe ve Melek kalır. Ekip daha rahat görüşebilmek için aynı apartmanda yaşayan ev sahipleri Süheyla’ya çaktırmadan iki daire..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fındıklı Brownie Tarifi 03:53

Fındıklı Brownie Tarifi

Malzemeler: 200 gr tereyağ, 200 gr bitter çikolata, 1/2 su bardağı kakao, 3/4 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı krema (yoksa süt), 4 adet büyük boy veya 5 adet küçük boy yumurta, 1 su bardağı Fındık, 1 su..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Kopmalık Hint Müziği 04:29

Kopmalık Hint Müziği

Maşaallah Maşallah Masallah masallah Oooooooooo Masallah masallah Güzel çehrene maşallah Senin gözlerin beni Benden aldı maşallah Seni elde edince benim oldu tüm cihan.... Ho..heyy. Ho. Heyyyyy. Masallah masallah Güze..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Klasik Güllaç Tarifi 08:33

Klasik Güllaç Tarifi

3 litre süt 750 gr toz şeker- 3+3/4 bardak 5-6 çorba kaşığı gül suyu 7 çorba kaşığı toz boziç 12 yaprak güllaç Süsleme için; 2-3 gülün yaprakları 3 litre süte, 750 gr toz şeker ekleyin ve iyice karıştırın. Serçe parm..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Çok İşinize Yarayacak 10 İpucu 04:39

Çok İşinize Yarayacak 10 İpucu

Evde güzellik adına bilmeniz gereken kolay ve pratik 10 farklı ipucu ve öneri..

  • Kadınca tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitim Nasıl Olmalı Sorusunun Cevabını Veren Japon Öğrenciler 00:55

Eğitim Nasıl Olmalı Sorusunun Cevabını Veren Japon Öğrenciler

Örnek alınması gereken ülkelerin belki de en başında gelmesi gereken ülke Japonya'dır. Okyanusun ortasında adalardan oluşan bir ülke olan Japonya, yaşadığı doğal afetlerle de ayakta kalmasını en iyi bilen ülkelerden biri..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güzellik Tüyoları 04:16

Güzellik Tüyoları

Bakımlı Kadınların mutlaka izlememsi gereken bir video.Özellikle ipek kirpik hakkında bilinmesi gereken önemli detaylar sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce