#Tüm dünyanın bilmesi gereken 10 harika buluş

Robot Trenler - 10. Bölüm - Janne ile Kay 06:07

Robot Trenler - 10. Bölüm - Janne ile Kay

Tren Dünyasının en özel trenleri onlar. Kay, Alf, Duck, Selly ve Victor Tren Dünyasını kurtarmak için var güçleriyle çalışıyor. Ortaya çok heyecanlı ve eğlenceli bir macera çıkıyor. Yalnızca trenlerin yaşadığı Tren Dünya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tobot - 1. Sezon - 14. Bölüm 21:12

Tobot - 1. Sezon - 14. Bölüm

Tren Dünyasının en özel trenleri onlar. Kay, Alf, Duck, Selly ve Victor Tren Dünyasını kurtarmak için var güçleriyle çalışıyor. Ortaya çok heyecanlı ve eğlenceli bir macera çıkıyor. Yalnızca trenlerin yaşadığı Tren Dünya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 477 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı 00:20

İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı

İngiliz jetleri, Rusya Hava Kuvvetleri’ne ait 2 adet Tupolev TU-160 tipi bombardıman uçağının Britanya hava sahasına yaklaşması üzerine havalandı. İngiltere Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Typhoon tipi jetler..

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Özge Çelikırmak - Be Adam 04:30

Özge Çelikırmak - Be Adam

Soldu tüm çiçekler Sonbaharda olurya hep böyle şeyler Kırmayalım hiç acıtmayalım Bizi daha neler neler bekler Ne rüzgar ne fırtına Kanayan iki kalp var burada Solmuş kömür renginde Yapma be hayat Ne rüzgar ne fı..

Robot Trenler - 14. Bölüm - Şampiyon Duke 06:26

Robot Trenler - 14. Bölüm - Şampiyon Duke

Tren Dünyasının en özel trenleri onlar. Kay, Alf, Duck, Selly ve Victor Tren Dünyasını kurtarmak için var güçleriyle çalışıyor. Ortaya çok heyecanlı ve eğlenceli bir macera çıkıyor. Yalnızca trenlerin yaşadığı Tren Dünya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Irak Televizyonunun Korona Virüs ile Röportaj Yapması 01:55

Irak Televizyonunun Korona Virüs ile Röportaj Yapması

Yılın televizyonculuk yılın haber olayı Irak'tan geldi. Irak televizyonundan bir spiker gerçek Korona virüsü yakalayıp gündeme ait merak edilen tüm soruları sormuş. Spiker tam bir şeytan çıkarıcı gibi Korona virüse çaktı..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fatma Turgut - Yıllar Sonra 04:06

Fatma Turgut - Yıllar Sonra

Sarsam sarsam seni kollarımla Duysam yine nefesini Hatırla okul günlerimizi Ayrılmaz bir çifttik senle Şimdi ayrıldık ama hala seviyorum İstiyorum seni Yıllar sonra yıllar sonra yıllar sonra Yine eskisi gibi ..

Uğur Işılak - Evet Diyoruz 02:12

Uğur Işılak - Evet Diyoruz

Düşündük inceden ince Evet, biz evet diyoruz Vatan ve millet deyince Evet, biz evet diyoruz Artık bahar gelsin diye Bütün yüzler gülsün diye Kavga değil kardeşliğe Evet, biz evet diyoruz Bayrak bizim, millet biziz Vata..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.714 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

Aydın dağları alevlere teslim oldu 01:59

Aydın dağları alevlere teslim oldu

Aydın'da sabah saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan devam eden tüm çabalarına rağmen söndürülemedi. Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait tüm helikopterlerin su taşıdığı yangını köylüler endişeli gözler..

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Lila Ve Gri Saç Nasıl Yapılır 05:58

Lila Ve Gri Saç Nasıl Yapılır

Gri saç rengi ve küllü saç renklerini tercih etmek bir kaç yıl öncesine kadar düşünülemezdi bile. Ancak bir kaç yıl içerisinde saç renkleri içinde çok ciddi bir popülerliğe sahip olmayı başardı. Önceleri kadınlar tarafın..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaz Alışverişi (2017) 07:59

Yaz Alışverişi (2017)

Şortlar Özellikle Yaz Aylarında Mucizevi Bir Rahatlık Sunuyor. Şimdiden Söyleyelim; Kısa Şortlarınızı Kışın da Opak Çoraplarla Giyerek Değerlendirebilirsiniz.Gün Boyu Ayakkabıların İçinde Kalan Ayaklarımızın da En Az bi..

Güler Duman - Sazım 05:08

Güler Duman - Sazım

Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Sazımı asın duvara yalnız kalsın bah..

 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

Yüksek voltaj faturası 02:15

Yüksek voltaj faturası

Aynı mahalledeki 5 binada aniden yükselen voltaj yüzünden tüm dairelerdeki tüm elektronik eşyalar bozuldu...

Tabii ki Evet (Orjinal) 02:21

Tabii ki Evet (Orjinal)

Büyük bir millet güçlü bir devlet Son güne kadar biz varız elbet Haydi büyük ülkem haydi tam gayret Gelecek nesiller için tabii ki evet Tek millet tek vatan için toprağında yatan için Tüm ecdanın vatan için tabii ki..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nassif Zeytoun - Oummi 03:50

Nassif Zeytoun - Oummi

Adda W Edoud Bu gözyaşı gözlerinden çıkarın, çıkarın! Ve seni bir dahaki sefere ağlama, söyle bana ne ediyorsa Ne için olursa olsun... Tüm zor zamanlar, mevcut... Bu ve daha da başa çıkabilirim! Ve senin için seni çok..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kızını Dövmeyen Dizini Döver 01:29

Kızını Dövmeyen Dizini Döver

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle 1:59:29

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle

Evli çiftler Ben ve Leslie tüm çocuklarıyla beraber şehrin gürültüsünden uzak ormanlık bir alanda yaşamlarını sürdürmektedir. şehirlerden ve insanlıktan uzak, ormanlık bir bölgede yaşamaktadır. Ben, çocuklarının doğada y..

  • Tv Series tarafından
  • 5.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kubilay Karça - Sen Böyle Değildin (Full Albüm) 21:08

Kubilay Karça - Sen Böyle Değildin (Full Albüm)

Kubilay Karça'nın Sen Böyle Değildin albümü tek parça halinde yayında! Tüm söz ve müzikler: Kubilay Karça Tüm düzenlemeler: Abdurrahman Şimşek Video: Rona Say Yapım: Wovie Menajerlik: Berkay Bayralar..

SÖZLERİMİ TARİHE NOT DÜŞÜN! 18:16

SÖZLERİMİ TARİHE NOT DÜŞÜN!

2024'DE TÜM DÜNYADA MECBUR OLACAK!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Davaro  Ula Hortum Kıçıma Giriii! 08:04

Davaro Ula Hortum Kıçıma Giriii!

Sülo'nun köye dönmesiyle işler karışır. Töreye göre kan alınmadıkça evlenmek yasaktır, Lakin Memo katil olmak istememektedir. Kanlısı Sülo ile bir dümen çevirip Sülo'yu köy meydanında vurup kan temizlendi ayağına yatarla..

Cengiz Coşkuner  Hırçın Kız 05:40

Cengiz Coşkuner Hırçın Kız

O büyük sevgiyi o büyük aşkı Biliyorum deyip güldürme beni Senin aşk dediğin eski bir şarkı Seviyorum deyip güldürme beni Bu zamanda aşkın adı mı kaldı Sevip sevilmenin tadı mı kaldı Yoksa tüm yalanlar sana mı kal..

happened 7 minutes ago. Hamas troops emerge from the bushes destroying Israeli logistics trucks 10:40

happened 7 minutes ago. Hamas troops emerge from the bushes destroying

7 dakika önce oldu. Hamas askerleri çalıların arasından çıkıp İsrail lojistik kamyonlarını yok ediyor YASAL UYARI: Bu kanaldaki tüm videolar Arma 3 simülasyon oyununa aittir! Gerçeği yansıtmazlar ve yazarın hayal gücünü..

  • PengoTV tarafından
  • 231 görüntüleme
  • 10 ay önce
SON 20 YILDA TÜRKİYE’NİN VE BÖLGENİN BAŞINA NELER GELDİ? 1:14:58

SON 20 YILDA TÜRKİYE’NİN VE BÖLGENİN BAŞINA NELER GELDİ?

TÜM BUNLAR RASTLANTI MI?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 9 ay önce