#Tüm dünyanın bilmesi gereken 10 harika buluş

Meryem 17. Bölüm Fragmanı 00:38

Meryem 17. Bölüm Fragmanı

Meryem 17. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ın yakınlaşması, Oktay ile Derin'i çılgına döndürüyor! Yaşadıkları tüm acıları bırakıp, birbirlerine kalplerini açmaya karar veren Savaş ile Meryem, aralarındaki tüm en..

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz 02:52

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz

Neden sunucusu Hilal Şefkatli, bu eğlenceli ve komik bölümde neden dış görünüşe önem verdiğimizi sorguluyor. Onca güzellik önerileri, güzellik tüyoları, günlük bakım rutinleri, kozmetik ürünleri, moda, kıyafetler, nede..

FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sofra Sırları Fragman 02:01

Sofra Sırları Fragman

Hayatını kocası ve eşine adamış Neslihan, dışarıdan bakıldığında sevimli ve utangaç bir ev hanımıdır. Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır ve tüm çevresi onun yem..

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor 01:17

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor

Avrupa Parlamentosu, yaz saati uygulamasının gözden geçirilmesini içeren karar tasarısının kabul etti. Mevcut sistemi eleştirenler, saatlerin altı ayda bir ileri veya geri alınmasının uzun vadede sağlık sorunları yaratt..

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi 09:15

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi

450 gr beyaz un - 1 dolu kavanoz + kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 50 gr siyez unu - 2 dolu çorba kaşığı 350 gr su - dolu kavanozdan 3 parmak eksik 200 gr ekşi maya - 1/3 kavanoz 1 tatlı kaşığı tuz 2 avuç ceviz 1 avuç k..

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:30

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..

Öğrenci İşi Kolay Mozaik Pasta Tarifi 10:55

Öğrenci İşi Kolay Mozaik Pasta Tarifi

½ bardak şeker ½ bardak süt 2 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çorba kaşığı kakao 1,5 paket sade pötibör bisküvi ½ yumurta 2 çorba kaşığı tereyağını, 1,5 çorba kaşığı kakaoyu bir tencereye koyun ve ocağın üzerine alın...

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..

Kurutmadan! Evde Sucuk Nasıl Yapılır 01:29

Kurutmadan! Evde Sucuk Nasıl Yapılır

Sucuk Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2 kg orta yağlı çift çekilmiş kıyma 140 g sucuk baharatı 2 yemek kaşığı tuz (baharatın içinde varsa kullanmayın) Hazırlanışı; 1. Tüm malzemeyi yoğurma kabına alarak hamur kıvamına g..

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi 10:38

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi

1 adet bayat ramazan pidesi 400 ml domates püresi (hazır alacaksanız 2 kutu) 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 dolu tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay k..

Roxanne Roxanne Türkçe Dublaj İzle 1:40:12

Roxanne Roxanne Türkçe Dublaj İzle

Film 1980'li yılarda geçmektedir genel olarak ırkçılığın çok yapıldığı bir zaman diyebiliriz o zamankü kültür ve müzik anlayışı ise sürekli değişkenlik gösterme eyliminde New York'da yaşayan bir kadın için ise rap türünd..

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi 05:11

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi

2 parça kemiksiz tavuk but 2 su bardağı pirinç 10 diş sarımsak 2 avuç fındık 2 su bardağı su 1 küp tavuk suyu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dolu çorba kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 1 ça..

Taksim Hold'em Fragman 01:02

Taksim Hold'em Fragman

Alper'in nişanlısı cumartesi akşamı evlerinin yakınındalki protestoya katılmak ister ve bunun için Alper'e baskı yapar. Ama o tüm ısrarlara rağmen protestoya katılmayı reddeder. Her hafta yaptıkları gibi evde lise arkada..

Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı

Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi? İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de! Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeç..

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi 06:06

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek için gerekli Malzemeler: Kıymalı Harç İçin: 300gr. kadar kıyma (tercihen biraz yağlı) 1 adet soğan 4-5 adet çarliston biberi 1 adet kapya kırmızı biber 1-2 çay kaşığı tuz 1er çay kaşı..

Secret Superstar Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:50

Secret Superstar Türkçe Altyazılı Hd İzle

Konusu : Genç bir kız olan Insu'nun tek hayali şarkıcı olmaktır. Fakat bir gün katı bir adam olan babası Insu’nun gitarını bulunca ve bulduğu gibi o gitari kırıp şarkı söylemesini yasaklayınca genç kızın tüm hayalleri s..

Altı Kat Poğaça Tarifi 02:59

Altı Kat Poğaça Tarifi

Altı kat poğaçası nasıl yapılır? şimdi tarife geçelim. 1.1 paket yaş maya, 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 su bardağı süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 2.1 adet yumurta akı, 2 çay kaşığı tuz ve 1 su bardağı sıvı..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL) 01:02

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL)

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Final Fragmanı yayında! Cemal, Suna'ya olan aşkını itiraf ediyor; tüm aile bu ilişkiye karşı çıkıyor! Cemal, tüm Gökdemir ailesini karşısına alarak Suna'ya olan aşkını ve birbirini sevdiklerini sö..

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:04:39

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir animasyon filminde oyunculuk yaptıktan sonra Erkekler ne söyler, Kadınlar ne anlar ” filminde oyunculuk yapan ve size sunduğumuz bu filmde’de yerini alan güzel oyuncu Scarlett Johansson Mayıs ayında vizyona giricek o..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..