#Tüm dünyayı kandıra sahte gerçekler

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar! 28:02

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar!

Koronavirüs vakalarının Türkiye'de düşüşe geçmesiyle birlikte normalleşme adımlarının da atılacağı kulislerden öğrenilen bilgiler arasında. Gerek hükümet yetkilileri gerek bilim kurulu üyelerinin saklamadığı bir gerçek o..

Sefo - Tutsak (Sözleri_Lyrics) - Tüm Şarkilar - One Little Lyrics 11:41

Sefo - Tutsak (Sözleri_Lyrics) - Tüm Şarkilar - One Little Lyrics

Şarkı Al Sevgilim Sanatçı Semicenk, Funda Arar Albüm Al Sevgilim YouTube'a lisanslayanlar Netd Müzik Video Dijital Platform Ve Ticaret A.Ş (EVA RECORDS adına) ve 2 Müzik Hakları Topluluğu Şarkı Leylim Yar Sanatçı Canbay ..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı 04:13

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı

Kızgının Şarkısı şarkı sözleri ile Gözden ıraksınız diye gönlüm hiç hicranlarla dolmadı. Attınız tuttunuz ihanet ettiniz yine bu alem size kalmadı. Aklımdan hiç çıkmadı yalan dolandı ettikleriniz. Kaktınız e ittiniz iha..

Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü 02:15

Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü

Sultanahmet Cami ve Rumeli Hisarı başta olmak üzere bir çok Osmanlı eserinde kullanılan ‘Pembe Kayalar’ ilginç jeolojik yapısıyla her yıl binlerce turisti ağırlıyor. Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken mahallesinde..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Altan Civelek - Karayel 03:44

Altan Civelek - Karayel

y yureğum derindedur yerindedur yerinde O yerlerun altında karanlığun içinde Yıldızlarun ardında oy Karadeniz içinde Söyleyin yarume de ben varamam yanina Derindeyim derinde yaralarum derinde Of yarum gelsun ben gelemem..

Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Doğan Duru - Başka Gezegen 03:57

Doğan Duru - Başka Gezegen

Söz & Müzik: Doğan Duru Düzenleme: Doğan Duru Mix: Doğan Duru Mastering: Turgay Poyraz Yıkılmaz Yönetmen: Pınar Öğün Başka Gezegen şarkı sözleri ile Kapat gözlerini bitsin bu oyun Ne perde ne sahne ne ışık hepsi bozgu..

Doğan Duru - Başka Gezegen 03:57

Doğan Duru - Başka Gezegen

Başka Gezegen şarkı sözleri ile Kapat gözlerini bitsin bu oyun Ne perde ne sahne ne ışık hepsi bozgun Her gece dalıp durduğum beton bir duvar Ne rolüm ne makyajım ne de kostümüm var İltihaplı yaralı kanayan cümleler ..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Taylor Swift - Shake It Off 04:01

Taylor Swift - Shake It Off

I stay up too late -Çok geç kalıyormuşum Got nothing in my brain -Beynimde hiçbir şey yokmuş That's what people say -İnsanların söylediği bu That's what people say -İnsanların söylediği bu I go on too many dates ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.693 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

Mor ve Ötesi Deli 04:14

Mor ve Ötesi Deli

Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm? Direniyor faili tutkunun Kızmış ve küçülmüş Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm? Direniyor, direniyor, direniyor.. Beni büyütün Ağlatmayın Sevginiz nerde?..

Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video] 03:54

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video]

Same day but it feels just Aynı gün ama bu sadece A little bit bigger now Şimdi az biraz daha büyük hissettiriyor Our song on the radio Bizim şarkımız radyoda But it dont sound the same Ama aynı ses değil When ou..

  • PengoTV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Phir Bhi Tumko Chaahunga (Cover) 03:45

Phir Bhi Tumko Chaahunga (Cover)

Phir Bhi Tumko Chahunga Lyrics Tum mere ho iss pal mere ho Kal shayad yeh aalam na rahe Kuch aisa ho tum tum na raho Kuch aisa ho hum, hum na rahein… Yeh raaste alag ho jaaye Chalte chalte hum kho jaayein… Main phir bh..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Best of Arijit Singh 2020 | 80 Hit Songs Jukebox | 5.8 hours non stop 5:53:28

Best of Arijit Singh 2020 | 80 Hit Songs Jukebox | 5.8 hours non stop

???????? SUBSCRIBE to Zee Music Company - https://bit.ly/2yPcBkS nnWhat is a love song without an #ArijitSingh song isn’t it? We have compiled some of his best gems to help you sail through each day with love in this aud..