#Tüm dünyayı kandıra sahte gerçekler

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı! 01:54

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı!

DARBE HİÇ BEKLEMEDİKLERİ YERDEN GELDİ,, GÜVENLİKÇİ EMANETE HIYANET ETTİ. SİVAS’TA BİR BANKANIN 15 YILLIK GÜVENLİK GÖREVLİSİ SAHTE İMZAYLA MÜŞTERİLERİN PARASINI ZİMMETİNE GEÇİRDİ, KENDİSİNDE OLAN ANAHTARLA KASAYI AÇIP ORA..

Dolandırıcıya kuryeden uçan tekme! 02:04

Dolandırıcıya kuryeden uçan tekme!

İSTANBUL PENDİK'TE FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN BİR OLAY YAŞANDI... KUYUMCUYA SAHTE ALTIN SATMAYA ÇALIŞAN DOLANDIRICI YAKAYI ELE VERDİ... BİR MOTO- KURYEYSE ACAYİP BİR REFLEKSLE KAÇAN DOLANDIRICIYI UÇAN TEKMEYLE DURDURMAY..

Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti! 01:29

Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti!

ÜNLÜ OYUNCU KIVANÇ TATLITUĞ BERAAT ETTİ... GEÇMİŞ YILLARDA, SAHTE FATURA KESTİĞİ VE VERGİ KAÇIRDIĞI İDDİASIYLA HAKKINDA 10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILMIŞTI... BUGÜN MAHKEMEDEN ÜNLÜ OYUNCUYA MÜJDE GELDİ.....

Türkiye'nin konuştuğu gelin! 04:03

Türkiye'nin konuştuğu gelin!

O, DAMAT ADAYLARINDAN ALDI... ESKİ EŞİ DE İDDİASINA GÖRE ONDAN ALDI... SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINA KONUŞAN SAHTE GELİN, CANLI YAYINDA DAMAT ADAYLARINI EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRDIĞINI ..

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!'' 02:05

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!''

30 YILLIK KOMŞULARI KUYUMCUYDU... GÜVENDİLER... ELLERİNDE, AVUÇLARINDA NE KADAR ALTIN VARSA ONA EMANET ETTİLER... AMA NE OLDUYSA, KUYUMCU DA ALTINLARI DA BUHAR OLUP UÇTU... NEREDEYSE BİR SERVETLE ORTADAN KAYBOLAN KUYUMCU..

Attığı imza pahalıya patladı! 02:07

Attığı imza pahalıya patladı!

İSMİNE GÖNDERİLEN O PAKETİ BEKLEMİYORDU AMA KARGO GÖREVLİSİ KAPISINA KADAR GETİRİNCE ALMAKTA DA SAKINCA GÖRMEDİ. O SIRADA ATTIĞI İMZANIN HAYATINI KARARTACAĞINI ÖĞRENDİĞİNDE İSE ARTIK İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ. SAHTE SENET MAĞDUR..

Evleneceklerin Yeni Kabusu- Suriye Altını 07:26

Evleneceklerin Yeni Kabusu- Suriye Altını

Son günlerde ayarı gerçek altına göre daha düşük olan Suriye altınları piyasada dolaşıyor. Peki, Suriye altını nasıl anlaşılır? Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli? Sorularımızın cevaplarını..

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü! 02:38

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü!

NURİ ALÇO HAYRANLARI DİKKAT! BİR BAHİS ÇETESİ, ÜNLÜ OYUNCUNUN İNSTAGRAM HESABINI HACK'LEDİ... NURİ ALÇO'NUN HESABINDAN PAYLAŞIM YAPAN DOLANDIRICILAR, TAKİPÇİLERİ BİR BİR TUZAĞA DÜŞÜRDÜ... SAHTE NURİ ALÇO'YA KANIP 1 GÜNDE..

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru 02:17

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru

PİYASA, SÖZDE ZAYIFLAMA ÇAYLARIYLA DOLU... YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE, SAHTE FOTOĞRAFLAR, VİDEOLARLA MÜŞTERİ AVLIYORLAR... BUNUN İÇİN DE KİLO VERMİŞ ÜNLÜLERİ KULLANIYORLAR... SON KURBAN, 142 KİLODAN 75'E DÜŞEN OYUNCU ÜMİT E..

Doktor kılığındaki umut tüccarı! 01:37

Doktor kılığındaki umut tüccarı!

VİCDANSIZ BİR SAHTEKAR İÇİN, UMUDA MUHTAÇ BİR AİLEDEN DAHA İYİ KURBAN OLAMAZDI... EPİLEPSİ HASTASI ÇOCUKLARININ İYİLEŞMESİ İÇİN KAPI KAPI GEZEN ÇARESİZ AİLE, SAHTE DOKTOR İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTANDI... UMUT TİCARETİ YAPAN O Ş..

İstanbul’da 5 ton alkol ele geçirildi 02:27

İstanbul’da 5 ton alkol ele geçirildi

İstanbul’un iki ilçesinde polis ekipleri tarafından sahte alkol imalathanelerine düzenlenen operasyonda 5 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi. Olayla bağlantılı 5’i yabancı uyruklu 7 şüpheli yakalandı...

Müstakbel damat evli çıktı! 02:44

Müstakbel damat evli çıktı!

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPTIĞI, KREDİ ÇEKİP 600 BİN LİRA PARA VERDİĞİ ADAMIN EVLİ VE 1 ÇOCUK BABASI OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ, HUKUK SAVAŞI BAŞLATMIŞTI... O DAVADAN ÇOK KONUŞULACAK BİR 'SAHTE DAMAT' KARARI ÇIKTI.....

Emlakçıdan kira tuzağı! 02:10

Emlakçıdan kira tuzağı!

EV KİRALARKEN AMAN DİKKAT! İSTANBUL'DA BİR EMLAKÇI, AYNI EVİ ONLARCA KİŞİYE GÖSTERİP, PARALARI PEŞİN ALDI. KONTRAT YAPMAK İÇİN OFİSE GİDENLER, ELLERİNDE SAHTE MAKBUZLA KALAKALDI.....

Tam kapanmayı anlayamadılar! 01:58

Tam kapanmayı anlayamadılar!

TAM KAPANMADA EKİPLER DENETİMLERİNİ, BAZI KİŞİLER DE BAHANELERİNİ SÜRDÜRÜYOR....KİMİSİ BASIN ÇALIŞANIYIM DİYEREK, SAHTE BASIN KARTINI GÖSTERDİ, KİMİSİ DE İZİN BELGESİ DİYE YAZARKASA FİŞİNİ....

Adalet savcısıyım- dedi, bulaşıkçı çıktı! 02:19

Adalet savcısıyım- dedi, bulaşıkçı çıktı!

“İNEK PARASIYLA OKUDU, BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİN EN GENÇ SAVCISI OLDU” DİYE BAŞLIKLAR ATTIRDI, YALAN HABERLER YAPTIRDI… TÜRKİYE’NİN GURUR DUYDUĞU BİR SAVCI İMAJI YARATTI AMA, SAHTE SAVCININ FOYASI, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARE..

Polis yelekli soygun! 01:45

Polis yelekli soygun!

SIRTLARINDA POLİS YELEĞİ, ELLERİNDE SAHTE ARAMA EMRİ... ALTIN TOPTANCISINA GİRDİLER... SOYGUNA KALKIŞTILAR... AMA İŞ YERİ ÇALIŞANLARI POLİSLERDEN OLUŞAN GASP ÇETESİNİN PLANINI ORTAYA ÇIKARTTI.....

Kuyumculardan Altın Açıklaması! Altının Ucuzu Olmaz! İşte Detaylar 01:55

Kuyumculardan Altın Açıklaması! Altının Ucuzu Olmaz! İşte Detaylar

SAHTE ALTIN ŞİKAYETİ ARTTI..

Aynı aracı üç kişiye sattılar! 01:23

Aynı aracı üç kişiye sattılar!

İNTERNETTEN OTOMOBİL ALMAYA KALKAN BİR ADAM, DOLANDIRICILARIN TUZAĞINA DÜŞTÜ... ŞİMDİ ELİNDEKİ SAHTE RUHSATLA, O ÇETENİN YAKALANMASINI BEKLİYOR..

4 BİN LİTRE ETİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ 00:43

4 BİN LİTRE ETİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ

SAHTE İÇKİ ÜRETİLEREK PİYASAYA SÜRÜLMEK İSTENEN ETİL ALKOLE EL KONULDU...

Kendisine Yapılan Şakayla Acayip Keyiflenen Teyze 00:32

Kendisine Yapılan Şakayla Acayip Keyiflenen Teyze

Bir mekanda yemek yiyen teyzeye sahte sos şakası yapılmış. Şaka teyzenin öyle hoşuna gitmiş ki çok keyiflenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Taksiyi müşterilere bırakıp kaçtı! 02:14

Taksiyi müşterilere bırakıp kaçtı!

TAKSİYE BİNEN 2 MISIRLI TURİST, ŞOFÖRÜN SAHTE PARA VERDİĞİNİ İDDİA ETTİ. TANSİYON YÜKSELDİ, TARTIŞMA ÇIKTI. AMA ASIL SÜRPRİZ ŞOFÖRÜN ARACINI BIRAKIP KAÇMASIYLA YAŞANDI...

İş Arkadaşına Örümce Şakası 00:18

İş Arkadaşına Örümce Şakası

İŞ ARKADAŞINA ŞAKA YAPMAK İSTEYEN KATIN AHŞAP KUTUNUN İÇİNE SAHTE ÖRÜMCEK KOYMUŞ VE İŞ ARKADAŞINA AÇMASI İÇİN VERMİŞ. KUTUYU AÇAN İŞ ARKADAŞI ŞAKA KARŞISINDA OLDUKÇA KORKMUŞ...

  • PengoTV tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Murat Yasin Bağcı - Siz Kimsiniz 04:19

Murat Yasin Bağcı - Siz Kimsiniz

Siz Kimsiniz şarkı sözleri ile Ben ölürken hayatın kıyısında, Gözlerimden kan damlarken oluk oluk, Nerdeydiniz? Nerelerdeydiniz? Pardon acaba siz kimsiniz? Siz kimsiniz? Kimin nesisiniz? Hangi cehennemde, Zebani ibliss..

Onur Demir - Yabancı 04:31

Onur Demir - Yabancı

Yabancı şarkı sözleri ile Gözlerin kederle kahırla dolu Kendine benzettin beni yabancı Belliki görmüşsün sende her yolu Feleğe kahrettim bende yabancı Omuzların düşmüş duygular harpte Çok mu aldatıldın söyle yabancı ..

2025'te Kontrolü Almak İstiyorlar! 1:04:08

2025'te Kontrolü Almak İstiyorlar!

İklim Savaşları Çağı! Güç O 2 Ülkeye Geçecek! 01:50 Orjinal bilgiler değiştiriliyor 02:39 ABD'nin çöküş süreci 09:57 Paraya hükmeden her şeye hükmeder 15:40 Gücü Çin'e kaydırmaya çalışıyor 22:41 Neden tek seferd..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 8 ay önce
İnsanlığın SONUNU Planladılar! 42:40

İnsanlığın SONUNU Planladılar!

SAHTE TANRI DOĞDU!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.648 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..