#Tüm dünyayı kandıra sahte gerçekler

Ensest Ne Demek? 05:52

Ensest Ne Demek?

Ensest konusu bugünlerde her yerde. Magazinde, koca koca gazetelerde, televizyonda,tarihin tüm dönemlerindeki hanedanlarda,bayıla bayıla izlediğimiz dizilerde, hatta kimilerinin iddiasına göre halkın yüzde 40’ında. Enses..

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AFAD Tatbikatı Gerçeği Aratmadı 02:51

AFAD Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

Isparta'da Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından kentteki tüm kurumlar ile 15 araç ve 81 personelin katılımıyla gerçekleştirilen saha tatbikatı gerçeği aratmad..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi) 00:34

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi)

Hangimiz Sevmedik Dizisi Konusu Yıllarca birbirlerine olan nefretlerinin altında bir aşk besleyen Münir ve Adile artık hem bir dünür hemde ortakdır. Çocukları Tarık ve Itır gizli evliliklerini ebeveynlerine nasıl açıklay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı 01:00

Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı

Apple, iPhone 7 reklam kampanyasını tüm hızıyla sürdüyor. Apple, YouTube kanalında yeni bir iPhone 7 Plus reklamı paylaştı. Take Mine adını taşıyan reklamda genç bir kadın, büyükannesini ziyaret etmek için bir Yunan köyü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Çöpte PS4 Bulan Adam 01:11

Çöpte PS4 Bulan Adam

Çöp toplarken çektiği videolarla Twitch'de ünlenmeyi başaran adam bir canlı yayın sırasında çöplerin arasında tamamen çalışan PS4 buldu. Şanslı adam PS4'ü evinde test ettiğinde daha büyük bir sürprizle karşılaştı. Konsol..

Ataşehir’de Sıla Rüzgarı 01:56

Ataşehir’de Sıla Rüzgarı

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali, ünlü şarkıcı Sıla’nın verdiği konseriyle başladı. 26 Eylül’e kadar sürecek festival boyunca 7 mahallede 14 sanatçı konser verecek. Ataşehir Belediyesi..

  • ANKA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihan Atagül 'le Kadir Doğulu Hakkında Çok Özel Röportaj 10:47

Neslihan Atagül 'le Kadir Doğulu Hakkında Çok Özel Röportaj

Neslihan Atagül verdiği röportajda kadir Doğulunun tüm bilinmeyen yönlerini anlattı ..Boyundan kilosuna , ayyakkabı numarasına kadar anlattı...

  • ANKA tarafından
  • 1.500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Akıllı Ev Kontrolünü Sağlayan Drone  Aire 00:59

Akıllı Ev Kontrolünü Sağlayan Drone Aire

Akıllı ev ekosistemlerinin merkezindeki akıllı asistanlar evle ilgili tüm kontrolü cebinize getiriyor. Aevena'nın geliştirdiği Aire ev içinde otonom olarak uçabiliyor. Alexa ile entegre olabilen robot engelleri fark eder..

Sancaktepe'deki Kışla Arazinde Yangın Çıktı 00:34

Sancaktepe'deki Kışla Arazinde Yangın Çıktı

Nurettin Baransel Kışlası ormanlık alanında yangın çıktı. Yangın söndürme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

Transformers 5 Son Şövalye Film İzle 2:34:38

Transformers 5 Son Şövalye Film İzle

Transformers 5 Son Şövalye - Transformers The Last Knight Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle.Transformers 5 Son Şövalye filminin konusunu kısaca açıklamak gerekirse; Transformerların yaratıcısı olduğuna inanılan Quintess..

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

ATİLLA YILMAZ - 04:30

ATİLLA YILMAZ - "TANRI DAĞI" - " VURUN HA "

Altaylardan ateş kanlı börüler At üstünde doğup ölen çeriler Bir bilseniz deli gönül ne diler Tanrı dağın etrafını sarın sarın ha Rusçulara Çincilere vurun vurun ha Noyanlar nerede Tarkanlar hani Neyleyim Yurt için akm..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray-Seni Sevmiyorum artik 03:30

Buray-Seni Sevmiyorum artik

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Çoraptan Oyuncak Yapımı 07:14

Çoraptan Oyuncak Yapımı

Bu videoda sizlere evdeki eşi kaybolmuş ya da eskimiş çorapları değerlendirerek nasıl oyuncak haline getirebileceğimizi anlattım. Sizler için üç farklı oyuncak yaptım, umarım keyifle izlersiniz. Başka videolardan da habe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama 01:08

Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama

İngiltere Londra Tower Hill tren istasyonunda patlayan bir torba panikleyen tüm yolcular istasyonundan kaçmaya başladılar. Patlamadan sonra olay yerine gelen polis , olayı hatalı bir telefon bataryadan kaynaklandığını do..

Mikrofona Saldıran Gülben Ergen Organ Bağışı İçin Canlı Yayına Çıktı 06:19

Mikrofona Saldıran Gülben Ergen Organ Bağışı İçin Canlı Yayına Çıktı

Hatırlanacağı üzere Hakkında çıkan haberlerle Magazin gündeminin bir numarasına oturmuş olan Gülben Ergen bir gün önce magazin muhabirin mikrofonuna saldırmıştı. Aldatma ve yuva yıkma haberlerinin ardına sessizliğini kor..

  • ANKA tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 4. Bölüm 2.Fragmanı 00:59

Ver Elini Aşk 4. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 4. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Kiraz, tüm bildikleriyle sırları ifşa mı edecek? Emin Ağa'nın oyunu Kaan'ı kandırmaya devam edecek mi?..

Jest ve Mimiklere Abanarak Tartışan Çocuklar 00:33

Jest ve Mimiklere Abanarak Tartışan Çocuklar

Mahalle jargonuyla birbirine laf sallayan ufaklıklar ile bir doğrunun tüm yanlışları götürmesi yanı sıra adam olmayı da öğreniyoruz. Keyifli seyirler hani ayükün mü?..

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü 01:07

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü

İspanya’nın Bask Bölgesi’nde binlerce gösterici ETA ayrılıkçı terör örgütünün hapisteki üyelerine destek yürüyüşü yaptı. Bilbao’da sayıları 70 binin üzerindeki göstericiler tutukluların genel aftan faydalanmasını ve aile..

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma) 01:01

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj 00:59

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj

Hava Kuvvetleri Komutanlığının gösteri ekibi Solo Türk, hazırladığı klip ile anlamlı bir mesaj verdi Konya 3’üncü Ana Jet Üssü 132’nci Filo Komutanlığında faaliyetlerini sürdüren F-16 gösteri ekibi Solo Türk, Konya sema..

Pasta Ustasının Gülme Krizine Sokması 02:01

Pasta Ustasının Gülme Krizine Sokması

Yeni nesil bir fırın-barbekü olan Roccbox'ta yemek yapmak isteyen şef, fırını çok uzun süre içinde tutunca işler sarpa sarıyor ve tüm ekip gülme krizine girmiş. Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes'in Son Modeli Kaza Testinden Tam Not Aldı 00:52

Mercedes'in Son Modeli Kaza Testinden Tam Not Aldı

Mercedes'in son model otomobili, Insurance Institute for Highway Safety isimli şirket tarafından teste tabi tutuldu. 2018 model Mercedes-Benz GLC çarpışma testinin tüm aşamalarından tam not aldı...

Trabzonlu TIR Şoföründen Ay-Yıldız Operasyonu 01:05

Trabzonlu TIR Şoföründen Ay-Yıldız Operasyonu

Haziran ayında Tunceli-Pülümür'de direklere bayrak astığı sırada tepelerde mevzilenen teröristler tarafından kurşun yağmuruna tutulan Trabzonlu tır şoförü Abdullah Özer, bu kez Tunceli-Pülümür karayolundaki tüm direklere..

Acı Partinin Milli Günü Öğrencileri 03:14

Acı Partinin Milli Günü Öğrencileri

Tüm Tatil Ders Çalışarak Geçemez Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce