#Türk akımı imzalandı

Zap Bölgesine Hava Harekatı 01:05

Zap Bölgesine Hava Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine dün düzenlenen hava harekatında, terör örgütünce kullanılan silah mevzisi, barınak ile silah ve mühimmat depoları imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince, ..

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti 03:46

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15’inci gününde devam ediyor. TSK’nın, Irak sınırındaki Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yak..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Türkiye'nin Kamikaze Drone'ları Göreve Hazır! 03:29

Türkiye'nin Kamikaze Drone'ları Göreve Hazır!

Türk savunma sanayisinin son dönemde en dikkat çeken ürünlerinden olan ve Türkiye'nin gökyüzündeki yeni askerleri olarak nitelendirilen kamikaze drone lar sahaya çıkmaya hazırlanıyor...

Trabzonspor'dan İki Gollü  Prova 04:18

Trabzonspor'dan İki Gollü Prova

Trabzonspor, Süper Lig’e verilen milli arada El Sadd ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Katar'ın başkenti Doha'da oynanan ve beIN SPORTS'tan naklen yayınlanan karşılaşmada Fırtına'nın gollerini 34. dakikada Fabian..

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

TSK Tatbikat Gereği Kritik  Tesisleri Ele Geçirdi 01:32

TSK Tatbikat Gereği Kritik Tesisleri Ele Geçirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Şırnak'ın Silopi İlçesi ile Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki TIR parkı karşısında 18 Eylül'de başlattığı tatbikat devam ediyor. Askerler bugünkü tatbikatta, temsili kritik düşman tesisl..

Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler 02:53

Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler

Halk darbecilerin tankını üzerine örtü örterek durdurmaya çalışmış. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Darbe girişimini ..

Ah Müjgan Ah Sadri Alışık Film İzle 1:14:15

Ah Müjgan Ah Sadri Alışık Film İzle

Ah Müjgan Ah, Mehmet Dinler'in yönettiği, Safa Önal'ın senaryosunu yazdığı 1970 yapımı Türk flmidir. Filmin yapımcısı Berker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Sadri Alışık, Esen Püsküllü ve Salih Güney'dir...

  • PengoTV tarafından
  • 8.603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanları Seveceksin (1978) Cüneyt Arkın Film İzle 1:19:16

İnsanları Seveceksin (1978) Cüneyt Arkın Film İzle

insanları seveceksin 1978 Cüneyt Arkın, Sevda Karaca, Şükriye Atav - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi Filmde, yıllardır görüşmeyen iki kardeşin yollarının kesişmesi anlatılır. Hamallık yapan Halil’in baba..

  • PengoTV tarafından
  • 8.645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Banker Bilo İlyas Salman Film İzle 1:18:34

Banker Bilo İlyas Salman Film İzle

Banker Bilo - 1980 Banker Bilo, 1980 yılında Ertem Eğilmez tarafından çekilen İlyas Salman ve Şener Şen'in başrollerinde olduğu Türk filmidir. Maho (Şener Şen), Köylüsü Bilo'yu (İlyas Salman) ve yöreden birçok kişiyi Alm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İftarlık Gazoz Cem Yılmaz Film İzle 1:45:50

İftarlık Gazoz Cem Yılmaz Film İzle

İftarlık Gazoz izle, İftarlık Gazoz full izle, İftarlık Gazoz hd izle, Dondurmam Gaymak filmi ile oldukça dikkat çekici başarıları elde eden Yüksek Aksu, üçüncü filmi İftarlık Gazoz 2016 ile hem güldürüp, hem de ağlatmay..

  • PengoTV tarafından
  • 16.215 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Japon İşi Kemal Sunal Film İzle 1:28:39

Japon İşi Kemal Sunal Film İzle

Veysel (Kemal Sunal) bir gazinoda garson olarak çalışır. Gazinonun solisti Başak Billurses'e (Fatma Girik) aşıktır. Başak'tan umduğu ilgiyi göremeyince, ona acıyan japon bir müşteri, Başak'a tıpatıp benzeyen bir robot yo..

  • PengoTV tarafından
  • 5.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatar Ramazan (1990) Kadir İnanır Film İzle 1:29:49

Tatar Ramazan (1990) Kadir İnanır Film İzle

Tatar Ramazan 1990 Kadir inanır Full HD Tek Parça Sansürsüz - Yeşilçam Türk Filmi Film, haksızlıklar karşısında mücadele eden Tatar Ramazan’ın hikâyesini anlatır. Abidin Ağa’nın oğlunu öldürüp hapse giren Ramazan tahliy..

  • PengoTV tarafından
  • 22.399 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarık Akan Ah Nerede Film İzle 1:29:47

Tarık Akan Ah Nerede Film İzle

Ah Nerede hd izle, 3 kardeşi babaları okumaları için İstanbul'a gönderir. Ama okullarını ihmal eden kardeşler biri kumar oynar, biri siyasi olaylara karışır, diğeri ise çapkınlık peşinde koşar. Ferit, kızlarla gününü gün..

  • Tv Series tarafından
  • 14.876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Dündar'ı Yerin Dibine Sokan Gurbetçi 00:49

Can Dündar'ı Yerin Dibine Sokan Gurbetçi

Firari Can Dündar, Fransa'nın Strasbourg kentinde bir cafede oturduğu sırada Türk vatandaşlarının tepkisi ile karşılaştı. Türk vatandaşlarından biri firari Dündar'a seslenerek “Bakar mısınız? Siz vatan haini Can Dündar d..

Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle 1:26:08

Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle

Tatar Ramazan Sürgünde 1992 Full Tek Parça Sansürsüz - Kadir İnanır, Hayati Hamzaoğlu - Yeşilçam Türk Filmi Filmde, kaldığı hapishanedeki haksızlıklara karşı çıkan bir mahkûmun yaşadıkları anlatılır. Tatar Ramazan bulun..

  • KAPALI SET tarafından
  • 16.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Issız Adam İzle 1:50:48

Issız Adam İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Susuzluktan Ölmek Üzere Olan Bebeğin Suya Kavuşma Anı 01:00

Susuzluktan Ölmek Üzere Olan Bebeğin Suya Kavuşma Anı

Afrika'ya giden bir grup gönüllü Türk doktor, Nijer'deki bir çadır hastanesine kabızlık şüphesiyle getirilen bebeğin susuz kaldığını anlıyor ve su içiriyor. Susuz kalan bebeğin suya kavuştuktan sonraki hali Türk doktoru ..

Kezban Nedir 01:24

Kezban Nedir

Hayatındaki nadide amaçlarından biri evlenmek olan, aynada kendini Victoria Secret modeli gibi görüp, bütün hem cinslerini eleştiren, whatsapp'taki mavi tikten sonra 2 dakika sevgilisinden cevap alamayınca Yıldız Tilbe ş..

Instagram'a Türkiye Yazınca Küfür Çıkıyor 06:45

Instagram'a Türkiye Yazınca Küfür Çıkıyor

Söylemzsem Olmaz yorumcusu Nihat Doğan, Almanya'da Türk vatandaşlara yönelik yapılan insanlığa aykırı davranışlara tepki gösterdi.Türk yetkililere seslenen Nihat Doğan ayrıca Almanya'da 'Instagram'a 'Türkiye' yazınca kü..

  • BETA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep İvedik 1 İzle 1:41:40

Recep İvedik 1 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Recep İvedik 3 İzle 1:33:03

Recep İvedik 3 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Dolar Neden Yükselir 03:39

Dolar Neden Yükselir

Dolar yükseliyor! Öyle bir yükseliyor ki hem de, biz Dolar'ı hiç böyle görmedik! 3,50 TL'yi aşan Dolar olur mu hiç? Oldu! Dolar önünü alamadığımız hızda yükseliyor. Peki Dolar neden yükseliyor? Ekonomi nasıl? Türk Lirası..

Camiye Atılan Rokete Böyle Karşılık Verildi 01:32

Camiye Atılan Rokete Böyle Karşılık Verildi

Kilis'te atılan roket sonrasında TSK saldırıya misli ile karşılık verdi. Camiye isabet eden ve 8 kişinin yaralandığı olay sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Öncü Pınar Sınır kapısında bulunan birliğinden çok namlulu s..

Belçika'da Yaşayan Türklerden Zeytin Dalı Operasyonuna Destek 01:30

Belçika'da Yaşayan Türklerden Zeytin Dalı Operasyonuna Destek

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Zeytin Dalı operasyonuna destek için toplanan yaklaşık 200 Türk vatandaşı, İstiklal marşı okudu ve meydanda dev Türk bayrağı açtı...