#Türk akımı imzalandı

Çöpçüler Kralı  Apti Şakir ve Hacer 13:09

Çöpçüler Kralı Apti Şakir ve Hacer

Çöpçüler Kralı, yönetmenliğini Zeki Ökten'in üstlendiği, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Güldürü türündeki bu sinema filminin başrollerini Kemal Sunal, Şener Şen, İlyas Salman ve Ayşen Gruda paylaşmıştır...

İçkim Kumarım Yoktur Arada Bir Hırsızlık Yaparım 01:40

İçkim Kumarım Yoktur Arada Bir Hırsızlık Yaparım

Vaatse vaat, vizyonsa vizyon. Gırgıriye'de Büyük Seçim. Oylar Baryama'mı Bekire'mi gidecek? İzleyin ve kararınızı verin ey vatandaş. Gırgıriyede Büyük Seçim Temel Gürsu'nun yönetmenliğini yaptığı 1985 yılında çekilmiş v..

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Barış Manço - Gül Bebeğim 05:19

Barış Manço - Gül Bebeğim

sen cennete uçtun ama kokun sinmiş yatağıma odama derin derin soluyorum seni içime hapsediyorum seni alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim sensiz yaşamak ne kadar zor ayrılık acısını gel bana sor asıl kıydın ..

Barış Manço - Gibi Gibi 03:55

Barış Manço - Gibi Gibi

Ben yaralı kurt sen kınalı kuzu biraz cilve aşkın biberi tuzu Sanki biraz naz ediyorsun ama senin bana gönlün var gibi gibi Yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi Arpa buğday yan yana orak ist..

32. Gün-Litvanya'nın Bağımsızlık Mücadelesi İzle 05:25

32. Gün-Litvanya'nın Bağımsızlık Mücadelesi İzle

1990 yılında Litvanya’nın bağımsızlık kararı ile Moskova arasında yaşanan gerilim. Türk işadamlarının Sovyet pazarına girmeleri ve Şarık Tara ile konu hakkında yapılan röportaj...

Deniz Akkaya  2 Çocuğuma Bakamıyorum Nafakamı Arttırın Diye Mahkemeye Başvurdu 02:58

Deniz Akkaya 2 Çocuğuma Bakamıyorum Nafakamı Arttırın Diye Mahkemeye

Deniz Akkaya'nın ayrıldığı eşinin çocuğu için ödediği 6.000.00 Türk lirası olan nafakanın düşürülmesi için açtığı dava düşürüldü...

  • ANKA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Espriler Şakalar Fatma Girik & Göksel Arsoy 01:02

Espriler Şakalar Fatma Girik & Göksel Arsoy

Küçük Beyefendi, başrollerinde Fatma Girik ve Göksel Arsoy'un yer aldığı 1962 yapımı siyah beyaz Türk filmidir...

Kardeşin Senin O 03:04

Kardeşin Senin O

Küçük Beyefendi, başrollerinde Fatma Girik ve Göksel Arsoy'un yer aldığı 1962 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Küçük Beyefendi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Fatma Girik, Göksel Arsoy Yapım: Erler Fil..

Kızımı Postacı'ya Vermem 03:01

Kızımı Postacı'ya Vermem

Kemal Sunal ve Fatma Girik'in oynadığı Postacı Türk Filmi...

Anadolu'ya 3.Bölüm 50:12

Anadolu'ya 3.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Nimet Yalgın ile çocuk hastalıkları hakkında yapılan röportaj ve Türkiye Kalkınma Vakfı'nın Tarsus'ta yürüttüğü tavukçuluk çalışmaları ile ilgili bilgi, röport..

Barış Manço - Abbas Yolcu 03:14

Barış Manço - Abbas Yolcu

Denizlerde okyanuslarda Dalgaların koynunda bir ömür tükettikten sonra Su için boğulmak varsa Çöllerde kızgın kumlarda karlı buzlu dağlarda Bir ömür tükettikten sonra Çukurda kaybolmak varsa Korkunun ecele faydas..

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana 04:46

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana

Yine sensiz geçen bir gecenin Buz gibi sabahında Bu korkunç yalnızlığımda Seni bekliyorum yanıyor yüreğim Yine gözyaşlarım yağmur gibi Yaşıyorum anılarla Birşeyler kopuyor sanki Taa şuramda yanıyor yüreğim Alla..

Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa 03:59

Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa

Yaz dostum güzel sevmeyene adam denir mi Yaz dostum selam almayana yiğit denir mi Yaz dostum altı üstü beş metrelik bez için Yaz dostum boşa geçmiş ömre yaşam denir mi Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı ç..

Barış Manço - Ben Bilirim 03:41

Barış Manço - Ben Bilirim

Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yumuk yumuk elleri var kömür kömü..

Barış Manço - Yol 04:26

Barış Manço - Yol

Uçsuz bucaksız bir yolda Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana B..

Şanlı Polis Özel Harekat 02:26

Şanlı Polis Özel Harekat

Selam olsun polis harekatin sanli erlerine Selam olsun yuce Turk milletine..

  • PoH tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Canim Annem Bu Güzel İlahi̇ Bütün Annelere Gelsi̇n 05:58

Canim Annem Bu Güzel İlahi̇ Bütün Annelere Gelsi̇n

DAMAR ARABEST FANTASİ TÜRK HALK MİZİGİ FUL DAMAR BİZİM İŞİMİZ... dinle 24 saat yayında hep damar ful damar,..

  • PengoTV tarafından
  • 2.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 KW'tan TRT'ye 3.Bölüm İzle 33:17

5 KW'tan TRT'ye 3.Bölüm İzle

Programın 3. bölümünde; 1930'lu yıllarda ekonomik gelişmeler, Türkiye'de radyonun ilk yılları ve Türk müziğinin gelişimi konu edilmektedir. Programda ayrıca Atatürk'ün ekonomik gelişmeler ile ilgili konuşması yer almakta..

Barış Manço - Unutamadım 04:22

Barış Manço - Unutamadım

Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen ..

Barış Manço - Bugün Bayram 02:34

Barış Manço - Bugün Bayram

Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta cennette meleklerle bizi düşler ağlarsın Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri ..

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla 04:37

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla

Dağlar aştım hazar eyledim Her gördüğüm güzele nazar eyledim Hakikat sofrası kurulunca Bir salkım üzüme pazar eyledim Söylemeye varmıyor dilim Sazım çalmaz oldu tutmuyor elim Ben ettim sen eyleme gülüm Ne olur af..

Barış Manço - Düriye 05:26

Barış Manço - Düriye

dü dü dü düriye komşu kızı düriye az etme gel beriye mahsun durma öyle dü dü dü düriye komşu kızı düriye hele hele gel beriye dargın mısın söyle inci boncuk tanesi boynunu süsleyen yedi köyün hanesi feda sana düriye..

Barış Manço - Gel 04:28

Barış Manço - Gel

Yine dün gece Sabaha kadar düşündüm seni İçimde bir umut Sanki her an gelecekmişsin gibi Hiç düşündün mü Ardında kalan bu divaneyi Ama bil ki ben Sonsuza dek bekliyorum seni Bir sabah erkenden seherle gel Kims..

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 7.Bölüm 25:30

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 7.Bölüm

Taylan Çamdoruk’un sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Çağdaş Türk Devleti'nin kuruluş ve gelişiminde Mustafa Kemal'in önder kişiliği, ilkeleri ve inkılapları konu edilmektedir...

Barış Manço - İşte Hendek İşte Deve 04:40

Barış Manço - İşte Hendek İşte Deve

Kuyu başına vardım Zeynebi görem diye Nasıl haberin almışsa dayı emmi hep orda Dediler ne ararsın kızı almak mı istersin Sana bir çift sözümüz var hele buysa niyetin İşte hendek işte deve ya atlarsın ya düşersin Ba..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..