#Türk akımı imzalandı

İstanbul'a Girerken Nüfusa 4 Ekleme 00:51

İstanbul'a Girerken Nüfusa 4 Ekleme

Taşı Toprağı Altın Şehir başrollerinde Levent Kırca ve Ayşegül Atik'in yer aldığı 1979 yapımı Türk filmidir...

Eski İstanbul Manzaraları ve Aşk 01:10

Eski İstanbul Manzaraları ve Aşk

Kardeş Kavgası, Fuat Özlüer'in senaryosunu yazdığı, Türker İnanoğlu'nun yapım ve yönetimini üstlendiği 1967 yapımı Türk filmidir. Filmin başrollerinde Hülya Koçyiğit ve İzzet Günay yer almaktadır...

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engin Yalvarırım Beni Dinle 01:44

Engin Yalvarırım Beni Dinle

Adını Anmayacağım başrollerini Hülya Koçyiğit ve Cüneyt Arkın'ın paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcılığını Türker İnanoğlu üstlenirken yönetmenliğini de Orhan Elmas yapmıştır...

Aldım Paramla Aldım Gücümle Aldım 00:48

Aldım Paramla Aldım Gücümle Aldım

Alev Alev başrollerini Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan, Cüneyt Arkın ve Çiğdem Tunç'un paylaştığı 1986 yapımı bir Türk filmidir. Türker İnanoğlu yapımcılığında çekilen filmin yönetmeni ise Halit Refiğ'dir...

Sen Sen Ol Alamandan Şaşma 00:31

Sen Sen Ol Alamandan Şaşma

Taşı Toprağı Altın Şehir başrollerinde Levent Kırca ve Ayşegül Atik'in yer aldığı 1979 yapımı Türk filmidir. Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. ..

Jale Görmüyorum Görmüyorum Jale 01:22

Jale Görmüyorum Görmüyorum Jale

Yarım Kalan Saadet başrollerini Cüneyt Arkın ve Filiz Akın'ın paylaştığı 1970 yapımı Türk filmidir...

Çalışkan Veznedardan Kasa Soygunu 01:23

Çalışkan Veznedardan Kasa Soygunu

Babanın Evlatları , Natuk Baytan'ın yönettiği 1977 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın yazdığı filmin başrollerinde Tarık Akan, Öztürk Serengil ve Robert Widmark oynamaktadır...

Başlık Parası Kuru 00:58

Başlık Parası Kuru

Renkli Dünya başrollerini Erol Evgin ve Gülşen Bubikoğlu'nun paylaştığı 1981 yapımı Türk filmidir. Orhan Aksoy'un yönetmenliğinde çekilen filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur...

Kara Murat Vs Cellad Papesko 03:01

Kara Murat Vs Cellad Papesko

Kara Murat: Fatih'in Fedaisi; 1972 yapımı Türk filmi. Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı Kara Murat: Fatih'ın Fedaisi, Kara Murat serilerinin ilk filmidir...

Sadri Alışık Hat Trick 01:54

Sadri Alışık Hat Trick

Gönlübol Arif, Sadri Alışık'ın unutulmaz repliklerinden biri. Efkârlıyım Abiler, Türker İnanoğlu'nun yönettiği Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın başrollerde oynadığı 1966 yılı yapımı siyah-beyaz Türk filmi...

Şener Şen 00:32

Şener Şen

Gölge Oyunu, 1992 yapımı bir Türk filmi. Yavuz Turgul'un senaryosunu yazıp yönettiği filmde Şener Şen ve Şevket Altuğ oynamıştır...

Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

Dandini Danalı Bebek Dinle 03:20

Dandini Danalı Bebek Dinle

Türk ninni bebeklere dinletin...

Barış Manço - Dağlar Dağlar 05:00

Barış Manço - Dağlar Dağlar

Ellerimle büyüttüğüm solarken dirilttiğim Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Dağlar dağlar Kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem sevdiğimi son bir ol..

Barış Manço- Tuti-i Mucize Guyem 03:31

Barış Manço- Tuti-i Mucize Guyem

Ah tuti-i mucize guyem , ne dersem laf değil Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli dost Ah çerh ile söyleşemem , ayinesi saf değil Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli..

Hava Kuvvetleri Komutanlığından  23 Nisan  Klibi 02:05

Hava Kuvvetleri Komutanlığından 23 Nisan Klibi

Hava Kuvvetleri Komutanlığınca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel video klip hazırlandı...

23 Nisan Nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Koltuğuna Geçen Çocuk 03:03

23 Nisan Nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Koltuğuna Geçen Çocuk

Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Külliye'de çocukları kabul etti. Cumhurbaşkanlığı makamını devralan Yiğit Türk, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nın dünyadaki tüm çocuklara armağan etti. ..

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 23 Nisan 12:57

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 23 Nisan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocukları kabul etti. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı koltuğunu, 10 yaşındaki Yiğit Türk'e bıraktı. Küçük Cumhurbaşkanı'na yöneltilen sorular arasında AK Parti'nin başına geçip geçmeyeceği de ..

Barış Manço - Nick The Chopper 04:33

Barış Manço - Nick The Chopper

Down in the forest near a village Lived the man called Nick The Chopper Chopping woods he's game And making money Caring nought for trees He blindly chops on Never to be married He never washes He never went to scho..

Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi 04:51

Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi

Usta terzi dar kumaştan bol gömlek diker Doğru tartan esnaf rahat huzurlu gezer Eğrinin ve doğrunun hesabı mahşerde Dünyada biraz huzur her şeye bedel Sağlığın nasıl gülüm sen ondan haber ver İlaç neye yarar vade ge..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Barış Manço - S.O.S Aman Hocam 06:14

Barış Manço - S.O.S Aman Hocam

ABCÇDEFGĞHIİJKLMNOÖPRSŞTUÜVYZ S.o.s. aman hocam S.o.s. canım hocam Yardım et hocam kurban olam S.o.s. hipotenüs S.o.s. maltotenüs S.o.s. malpighi boruları aristo mantığı diyojenüs sırları S.o.s. aminoasitler S.o.s. aldoa..

Aptal Değilim Ben Anlıyor Musun 01:30

Aptal Değilim Ben Anlıyor Musun

Beklenen Şarkı başrollerini Hülya Koçyiğit ve Kartal Tibet'in paylaştığı 1970 yapımı Türk filmidir...

Barış Manço Dört Kapı 05:01

Barış Manço Dört Kapı

Tuz ekmek hakkı bilerek Sofra kurmasan da olur Ilık bir tas çorba yeter Rızkım buymuş der içerim Kadir kıymet anlayana Sandık açmasan da olur Kırk yamalı hırka yeter İdris biçmiş der giyerim Bir çorbayla karnım doydu H..

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Barış Manço - Söyle Zalim Sultan 04:02

Barış Manço - Söyle Zalim Sultan

Sıra sıra dağlardan erişilmez yaylalardan Kuş uçmaz kervan geçmez bilinmez binbir yoldan Gel dedinde gelmedim mi söyle gelmedim mi söyle gelmedim mi Aman hele hele sultan zalım zalım sultan söyle söyle Söyle gelmedim mi ..

Barış Manço - Süleyman 05:19

Barış Manço - Süleyman

Bizim köyden bir deli oğlan Yıllar önce gurbete gitti Süleyman Birde duyduk öğrendik ki Büyük şehirde büyük adam olmuş Süleyman Vur davulcu eline üşenme hoppa Çal zurnacı diline üşenme hoppa Birgün sıladan mektub..

Barış Manço - Burası Muştur 05:11

Barış Manço - Burası Muştur

Barış Manço - Burası Muştur Dinle..

Barış Manço Güle Güle Oğlum 03:03

Barış Manço Güle Güle Oğlum

Bariş Manco dinle..