#Türk askerine yönelik

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu 00:42

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu Musul’un IŞİD’ten geri alınmasına yönelik askeri operasyonun başlamasının ardından, Türk Hava Yolları Erbil ve Bağdat’a yaptığı seferlerinin geçici olarak iptalinden s..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Nazende Sevgilim - Azerbaycan Türkçesi - (Türkiye Türkçesi Altyazılı HD) 08:02

Nazende Sevgilim - Azerbaycan Türkçesi - (Türkiye Türkçesi Altyazılı H

Nazende Sevgilim (Azerbaycan) - Birlik İçin Oku Türkiye Türkçesi Altyazılı Pantürkizm, Пантюркизм, Panturkism, Turanizmus, Panturquismo, Türk Tarihine Dair Kaynaklar, Yolların Sonu Video, Türkçü Belgesel, Türkçü Film, Tü..

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Çırpınırdın Karadeniz [Türkün Bayrağına] 02:20

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Çırpınırdın Karadeniz [Türkün Bayrağın

Çırpınırdın Karadeniz [Türk'ün Bayrağına] çırpınırdın karadeniz bakıp türk'ün bayrağına ah diyerdin, hiç ölmezdin düşebilsem ayağına! ayrı düşmüş dost elinden iller var ki çarpar sinem vefalıdır geldi giden yol ver türk..

  • ANKA tarafından
  • 2.634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkün Bayrağı  Anayurt Marşı 09:19

Türkün Bayrağı Anayurt Marşı

Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün bayrağına Ah ölmeden bir görseydim Düşe bilsem toprağına Sırmalar sarsam koluna inciler dizsem yoluna Fırtınalar dursun yana Yol ver Türk'ün bayrağına. Ayrı düştüm dost elinden Yıllar..

  • ANKA tarafından
  • 2.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahve Nasıl Yapılır 23:17

Kahve Nasıl Yapılır

3 taşımlık Türk Kahvesi, 1 fincan su 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesi · Cezveye bir finsan su ve 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesini koyup iyice karıştırın. · Kısık ateşte, cezveyi ateşin ortasına yerleştirerek, aynı yönd..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama 01:27

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik operasyonla ilgili Şu anda devam eden b..

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı 01:51

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı

Terör Örgütü PKK'ya Büyük Operasyon! 6 Tabur Asker Katıldı Muş-Bingöl-Diyarbakır üçgeninde bulunan Şenyayla bölgesinde, terör örgütü PKK'lılara yönelik 6 askeri taburun katılımıyla operasyon başlatıldı Alınan bilgiler..

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü 00:42

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda Halep’i görüştüler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bu akşam bir telefon görü..

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu 00:56

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul genelinde FETÖ/PDY'ye yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürl..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..

Juncker İngiltere İle Adil Anlaşma İstiyoruz 02:21

Juncker İngiltere İle Adil Anlaşma İstiyoruz

Brüksel’de yapılan Avrupa Birliği liderler zirvesi sona erdi. Avrupalı liderler Brexit müzakerelerinde ilerleme sağlanamamasına rağmen görüşmelerin ikinci aşamasına yönelik hazırlık çalışmalarını başlatma kararı aldı. Mü..

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor 01:34

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor

Avrupa’da aşırı sağ partilerin yükselişi sürüyor. Çek Cumhuriyeti’de yapılan genel seçimlerin galibi Avrupa Birliği’ne yönelik çıkışları ile tanınan milyarder iş adamı ve eski maliye bakanı Andrej Babiş oldu. Babiş yol..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Tayland Askerinin İğne Korkusu 01:18

Tayland Askerinin İğne Korkusu

Muayene olan Tayland askerine iğne yapılması gerekmiş ancak hiçte kolay olmamış. İşin içine iğne girince Tayland askerinin içindeki genç kız ortaya çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İğneden Ölümüne Korkan Tayland Askeri! 01:18

İğneden Ölümüne Korkan Tayland Askeri!

İğne fobisi olan Tayland askerine muayene sırasında iğne yapılması gerekince, asker gözyaşlarına boğuldu. Hemşireler iğne yapılan askeri sakinleştirmeye çalışırken ortaya bu görüntüler çıktı...

Bakan Akar- -Hafter Libya'dan Kaçtı 02:37

Bakan Akar- -Hafter Libya'dan Kaçtı

Hafter köşeye sıkıştı. Bir darbede ülkedeki aşiretlerden geldi. Türkiye Kahire bildirgesi için kararını verdi. Avrupa Birliği ateşkes çağrısı yaparken, Mehmetçik ise Yunan askerine ayar verdi. Çatışma bölgelerinden de sı..

Başbakan Yıldırım_ İki Ülke Yeni Bir Savaş Uçağı Geliştirme Projesi Üzerinde Çalışacak 01:03

Başbakan Yıldırım_ İki Ülke Yeni Bir Savaş Uçağı Geliştirme Projesi Üz

Başbakan Yıldırım, Milli Muharip Uçak Projesi'ni geliştirmeye yönelik Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. ile İngiliz savunma devi BAE Systems arasında çerçeve sözleşme imzalandığını bildirdi...

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu 01:22

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu

Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın 28. gününde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait uçaklar ve obüsler Şeyh Horoz Bölgesindeki PKK/YPG/PYD terör örgütüne ait hedefleri vurdu. Afrin'e yönelik düzenlenen Ze..

TSK, Kandil'de Adım Adım İlerliyor 00:50

TSK, Kandil'de Adım Adım İlerliyor

Kandil’e yönelik devam eden operasyon kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakurk bölgesinden içeriye doğru ilerliyor. PKK’ya yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır ötesindeki operasyonları aralıksız sürerken, örgütün ..

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..