#Türk askerine yönelik

Türk Malı 3. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Türk Malı 3. Bölüm 2. Fragmanı

Türk Malı 3. yeni bölüm fragmanı Star TV’de yayınlandı. Ekranlara yeniden dönen Türk Malı dizisi 2. bölümü pazar akşamına damgasını vurdu. Türk Malı dizisi reytinglerde pazar akşamının birinciliğine yerleşti. Türk Malı s..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar 17:32

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar

Mustafa Keser, Göktürk’te ev yemekleri lokantası açtı. Yıllarca çalıştığı Beylerbeyi’ndeki müzikholünden çıkıp Göktürk’e taşındığını söyleyen Mustafa Keser, kendisinden sonra Türk Sanat Müziği okuyacak kimsenin kalmadığı..

  • BETA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıcaktan Bunalanlara  3 Soğuk Kahve Tarifi 08:57

Sıcaktan Bunalanlara 3 Soğuk Kahve Tarifi

Bahar’ın Sert Kahvesi 18 küp donmuş filtre kahve 300 ml taze yapılmış filtre kahve 200 ml su Kalmış filtre kahveyi buz kalıplarına döküp dondurun. 18 küp donmuş filtre kahveyi büyük bir sürahi içine alın. Üzerine yaklaşı..

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Gaziantep'te Katliamın Eşiğinden Dönüldü 01:40

Gaziantep'te Katliamın Eşiğinden Dönüldü

Gaziantep'te Katliamın Eşiğinden Dönüldü TERÖR örgütü IŞİD üyelerine yönelik dün 2 ayrı noktada düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu operasyonlar ile kentte kaos ortamı oluşturmayı hedefleyen kanlı saldırılar önlendi...

Tel Madik Köyü Terör Örgütü Deaş'ten Kurtarıldı 01:04

Tel Madik Köyü Terör Örgütü Deaş'ten Kurtarıldı

Tel Madik Köyü Terör Örgütü Deaş'ten Kurtarıldı Fırat Kalkanı harekatı kapsamında Azez, Cerablus Mari hattında terör örgütü DEAŞ'e yönelik operasyon düzenlenleyen ÖSO, Mari ilçesinin güneydoğusundaki Tel Madik köyünü t..

Musul'a Hava Saldırısı 00:46

Musul'a Hava Saldırısı

Musul'a Hava Saldırısı Irak Savunma Bakanlığı, Musul çevresine yönelik hava saldırısının görüntülerini yayınladı. Irak Savunma Bakanlığı, Musul çevresinde bulunan DEAŞ noktalarına hava saldırısı düzenledi. Operasyon k..

İstanbul'da Fetö Operasyonu 01:22

İstanbul'da Fetö Operasyonu

İstanbul'da FETÖ operasyonu!.. Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar devam ediyor. Sabah saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Örgütsel toplantılarını yasal gösterebilmek adına kurduğu v..

AB Nereye Gidiyor 07:44

AB Nereye Gidiyor

The State of the Union programı Avrupa Birliği’nin haftalık gündemini ele alıyor. Avrupa Birliği ne durumda ? 2016 yılında Avrupa Birliği’nde en çok kullanılan kelime kriz oldu. Avrupa Birliği’ne yönelik güven bunalımı y..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Yenice Spor Salonu Hizmete Açılıyor 00:30

Yenice Spor Salonu Hizmete Açılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Eyyübiyeli gençlere yönelik hizmetlerinden biri olan Yenice Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile 6 Mayıs Cumartesi günü açılıyor. Tüm Şanlıurfa hal..

Teröristbaşı O Evi Neden Yaptırdı 01:08

Teröristbaşı O Evi Neden Yaptırdı

Akıncı iddianamesinde teröristbaşı Fetullah Gülen'in Akıncı Üssü'nde kendisine bir ev inşa ettirdiğine yönelik belgeler yer almıştı. Savcılık böyle bir evin ne için kullanılacağına yönelik soruşturmasını derinleştirdi ve..

Bursa'da Fuhuş Operasyonu 00:28

Bursa'da Fuhuş Operasyonu

Bursa’da kentin çeşitli yerlerinde fuhuş için müşteri bekleyen kadınlar ve travestilere yönelik polis dün gece operasyon yaptı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi İlçesi..

Bakanlık Çalışanlarına Büyük FETÖ Operasyonu 02:14

Bakanlık Çalışanlarına Büyük FETÖ Operasyonu

Maliye ve Çalışma bakanlıklarının çalışanlarına yönelik yönelik FETÖ operasyonu başlatıldı. Operasyon kapsamında 133 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının kamu kurumlarındaki FETÖ yapıl..

Erdoğan:Birileri İzin Verir Mi: Artık Yok Geçti O İşler! 00:42

Erdoğan:Birileri İzin Verir Mi: Artık Yok Geçti O İşler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye yönelik hiçbir tacizin karşılıksız kalmayacağını belirterek, Nerede bize yönelik taciz varsa, evet bir gece ansızın vurabiliriz dedi...

AB Komisyonu Glifosat Konusunda Tutumunu Yumuşattı 00:34

AB Komisyonu Glifosat Konusunda Tutumunu Yumuşattı

AP glifosatın tamamen yasaklanmasını talep etti. AB Komisyonu yeni öneride bulundu. Avrupa milletvekilleri sağlık açısından etkileri tartışılmaya devam edilen glifosatın aşamalı olarak 5 yıl içinde tamamen yasaklanmasın..

Eroin Bağımlılığı Nasıl Tedavi Edilir 03:22

Eroin Bağımlılığı Nasıl Tedavi Edilir

Eroin tedavisi doktor eşliğinde yapılmalıdır. Eroinin antidotu olan yani krizi önleyici ilaçlar kullanılmalı veya arındırma tedavisi uygulanmalıdır. Tedavi uygulanırken kısa vadede krizi önlemeye yönelik detoksifikasyon ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe 01:42

Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe

Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar gerçekleştiren, sivilleri, çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü PKK'ya yönelik 2017 yılının son ayında düzenlenen operasyonlarda 120 terörist etki..

Deniz Tekin Aramızda Çok Travma Yaşayan Var Susma Zamanı Değil 05:18

Deniz Tekin Aramızda Çok Travma Yaşayan Var Susma Zamanı Değil

Şov dünyası, son iki yıldır birbirinden ünlü erkeğin iş çevrelerindeki kadınlara yönelik taciz ve tecavüz davalarıyla sarsılıyor. Süreç, 2017 yılında Hollywood'un en ünlü yapımcılarından biri olan Harvey Weinstein'a yöne..

  • BETA tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 5 yıl önce
AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 18:17

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı?

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 10-11 Aralık Türkiye ve AB için önemli bir tarih. Zirvede Türkiye'ye yönelik yaptırımlar gündemde. Yapılacak Liderler Zirvesi'nden Türkiye'nin ekonomisine yönelik bir karar çıkacak mı?..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..