#Türk askerine yönelik

Türkiye Hava Savunmasını Güçlendiriyor 05:00

Türkiye Hava Savunmasını Güçlendiriyor

Türkiye'nin katmanlı hava ve füze savunma yeteneğinin yurt içi imkanların azami seviyede kullanılarak geliştirilmesine yönelik çabalar tüm hızıyla sürüyor...

Deralıların Ürdün Sınırına Göçü Devam Ediyor 00:56

Deralıların Ürdün Sınırına Göçü Devam Ediyor

Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin ülkenin güneybatısındaki Dera iline yönelik şiddetli saldırılarından kaçan binlerce sivilin Ürdün sınırına göçü sürüyor...

Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti 02:47

Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda, gözaltına alınanların sayısı 182'ye yükseldi. Mali Şube ekiplerinin araştırmalarında, Adnan Oktar ve grubunun aylık 1 milyon doların üzer..

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FETÖ'nün Firarileri 05:13

FETÖ'nün Firarileri

FETÖ'nün firarileri FETÖ'ye yönelik soruşturmalar ve davalar kapsamında örgütün elebaşı Fetullah Gülen başta olmak üzere, Abdullah Aymaz, Mustafa Özcan, İsmail Büyükçelebi, Adil Öksüz ve iş adamı Hamdi İpek Akın'ın yanı ..

Kerimcan Durmaz'ın Kulağını Çekin Dediği Kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı 04:25

Kerimcan Durmaz'ın Kulağını Çekin Dediği Kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 Temmuz 2018 günü, elebaşılığını Savaş S’nin yaptığı organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. İzmir’de düzenlenen başka bir operasyon kapsamında cezaevinde ..

  • BETA tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul'daki Organize Suç Örgütlerine Operasyon 01:46

İstanbul'daki Organize Suç Örgütlerine Operasyon

İstanbul'daki organize suç örgütlerine operasyon İstanbul'da iki ayrı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 25 kişiden 23'ü adliyeye sevk edildi...

Adanan Oktar'ın Villası'ndan Çıkanlar Dikkat Çekti 00:57

Adanan Oktar'ın Villası'ndan Çıkanlar Dikkat Çekti

Adnan Oktar ve grubuna yönelik gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında Çengelköy'deki A9 TV'nin de bulunduğu villaya yapılan baskının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde evde bulunan haç kolyesi ve dövizler dikk..

Ahu Tuğba Adnan Oktar'la Olan Fotoğrafının Hikayesini Anlattı 03:06

Ahu Tuğba Adnan Oktar'la Olan Fotoğrafının Hikayesini Anlattı

Adnan Oktar grubuna yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye getirilen Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 168 şüpheli tutuklandı. tutuklanan Adnan Oktar, otobüsle Metris Cezaevi'ne gönderildi...

  • BETA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ece Erken'den Adnan Oktar Açıklaması 03:04

Ece Erken'den Adnan Oktar Açıklaması

dnan Oktar, çocuk istismarından alıkoymaya, devlet sırlarını başka ülkelere vermekten tehdit ve şantaja kadar sayısız suçlama ile gözaltına alınmıştı. Oktar, tutuklandı ve Silivri Cezaevi'ne götürüldü. Ünlü sunucu Ece E..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi 01:24

İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi

Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Uzunyayla köyünde huzursuzluk çıkardığı iddia edilen iki ailenin bireylerine yönelik linç girişimini, jandarma güçlükle önledi. 'Dişe diş, kana kan intikam' sloganları atarak ellerinde ..

Türkiye Elektromanyetik Fırlatma Sistemleri 05:18

Türkiye Elektromanyetik Fırlatma Sistemleri

Savunma Sanayii Başkanlığı Ar-Ge Çalışmaları ,Elektromanyetik Fırlatma sistemlerine yönelik çalışmalarımız ve hedeflerimiz...Savunma Sanayisindeki gelişmeler. Şahi 209 elektromanyetik fırlatma sistemi,sapan,tufan..

  • PengoTV tarafından
  • 17.190 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FETÖ'nün inkar stratejisi- Memduh Hakbilen 03:25

FETÖ'nün inkar stratejisi- Memduh Hakbilen

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında sözde yurtta sulh konseyi nce Manisa ve İzmir'de sıkıyönetim komutanı ilan edilen eski Ege Ordusu Komutanlığı Kurmay Başkanı tümgeneral Memduh Hakbilen, Ege ..

Sarıyer'de AVM'de Silahlı Saldırı 00:30

Sarıyer'de AVM'de Silahlı Saldırı

Sarıyer'de bir alışveriş merkezinin kafesinde oturan 1'i kadın 2 kişiye yönelik saldırı düzenlendi. Motosikletli 2 kişi tarafından gerçekleşen saldırıda 2 kişi yaralanırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı...

PKK'lı Teröristlerin Kullandığı 3 Kış Sığınağı İmha Edildi 01:23

PKK'lı Teröristlerin Kullandığı 3 Kış Sığınağı İmha Edildi

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, 3 kış sığınağı kullanılamaz hale getirildi, 14 kilogram amonyum nitrat, 100 gram C-4 patlayıcı madde, 3 ruhsatsız av tüfeği, 550 kilogram esrar ele geçiri..

Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar 02:09

Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar

Finlandiya'nın aşırı sağcı lideri Marco De Wit, AP seçimlerine yönelik çalışmaları sırasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yere attı. Son bir haftadır seçim çadırı kuran ve oy toplamaya çalışan Wit, konuşması esnasında defalar..

Terör Yuvaları Füzelerle Böyle Vuruldu 00:28

Terör Yuvaları Füzelerle Böyle Vuruldu

Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarına yönelik düzenlenen Pençe Harekâtı devam ediyor. İşte Hakurk'taki terör hedeflerinin füzelerle imha edildiği o anlar...

Irak’ta Protestoculara Müdahale 02:09

Irak’ta Protestoculara Müdahale

Irak güvenlik güçleri Pazar günü düzenlenen protesto gösterilerini dağıtmak için gözyaşartıcı gaz ve gerçek mermi kullandı. Olaylarda yaralananlar oldu. Göstericiler iktidardakilerin yönetimi bırakmasını ve ülkeye yöneli..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Krizin Anahtarı İslam İktisadı'dır- 01:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Krizin Anahtarı İslam İktisadı'dır-

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da gerçekleştirilen İslam Ekonomisi Konferansı'na video konferans yöntemiyle katıldı. Erdoğan dünyanın içinden geçtiği ekonomik dar boğaza yönelik açıklamalarda bulundu; ''Krizden çıkışın a..

Beştepe'de Cumhur İttifakı Zirvesi 02:03

Beştepe'de Cumhur İttifakı Zirvesi

Sayın seyirciler Ankara’da Cumhur İttifakı zirvesi vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye’de MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Görüşmede terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen pençe-kaplan hareka..

Yasağa rağmen minibüste 25 yolcu 03:34

Yasağa rağmen minibüste 25 yolcu

Esenyurt’ta minibüslere yönelik denetimlerini arttıran Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, 25 yolcu fazlası olan minibüs şoförüne idari para cezası uyguladı. Denetimler sırasında ayakta aldıkları yolculuların gözükm..

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye... 06:08

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye...

Türkiye, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamayla sert tepki gösterdi. Açıklamada; Ermeni silahlı unsurlarının Azerbaycan’ın Tovuz bölgesine gerçekleştirdiği saldırıyı ş..

Söz | 37.Bölüm 2:20:37

Söz | 37.Bölüm

Söz’ün 37. Bölümünde;nAvcı ile Eylem, hayatlarının en büyük acısı ile karşı karşıya…nnAvcı (Burak Sevinç) ve Eylem (Meriç Aral) düştükleri pusuyla baş etmeye çalışsalar da Selim’in kurduğu tuzak ikisini de dönülmez bir ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teröristlerin telefonundan kan donduran görüntüler çıktı 01:23

Teröristlerin telefonundan kan donduran görüntüler çıktı

Ankara'da yakalanan DEAŞ'lı teröristleri cep telefonundan kan donduran görüntüler çıktı .Suriye'deki çatışma bölgesinde çekildiği belirlenen görüntülerde DEAŞ'ın küçük yaştaki çocuklara bile silah eğitimi verdiği ortaya ..

Kamapp Messenger Tanıtım By Nihat Cindioğlu 01:25

Kamapp Messenger Tanıtım By Nihat Cindioğlu

Kamapp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlararası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Android, iPhone ve Windows Phone (yakında) telefonlarıyla uyumlu olan uygulama, 2G, ..

TBMM'den Azerbaycan'a Destek- Uluslararası Toplumu Ermenistan'ı Kınamaya Çağırıyoruz 08:35

TBMM'den Azerbaycan'a Destek- Uluslararası Toplumu Ermenistan'ı Kınama

TBMM'den Azerbaycan'a Destek: Uluslararası Toplumu Ermenistan'ı Kınamaya Çağırıyoruz. TBMM Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Şamil Ayrım, yaptığı açıklamada Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılar..

Rus devriyesine gerçekleştirilen saldırının yeni görüntüsü ortaya çıktı 00:51

Rus devriyesine gerçekleştirilen saldırının yeni görüntüsü ortaya çıkt

Suriye’de bulunan M-4 karayolunda Rus devriyesine yönelik bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırının yeni görüntüsü ortaya çıktı...

Bakan Akar- -Ermenistan Bu İşin Hesabını Ödeyecek- 02:09

Bakan Akar- -Ermenistan Bu İşin Hesabını Ödeyecek-

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik provokatif saldırılarının sürdüğü bir dönemde Bakü'den Ankara'ya kritik bir ziyaret gerçekleşti. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı Ramiz Tahirov ile b..

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu 04:26

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu

1 Haziran'da başlayan normalleşme süresiyle birlikte kurallara uyulmaması nedeniyle Türkiye genelinde vaka sayılarda artış başladı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde de yaşanan artışla birlikte polis vatandaşları uyarıyor. Öz..

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce