#Türk askerine yönelik

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 27 gözaltı 02:36

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 27 gözaltı

İstanbul’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik 15 ilçede eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 27 şüpheli gözaltına alındı...

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 02:40

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın vaka sayılarının yükseldiğine dikkat çektiği Gaziantep’te çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Polis ekipleri, cadde ve sokaklarda kurallara uymayıp, nizami maske takmayanlara cezai işlem uy..

İstanbul’da sokak uyuşturucu satıcılarına operasyon- 104 şüpheli tutuklandı 01:04

İstanbul’da sokak uyuşturucu satıcılarına operasyon- 104 şüpheli tutuk

İstanbul'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında son 8 günde sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda yakalanan 160 şüpheliden 104’ü tutuklandı...

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 03:14

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, vaka sayılarının yükseldiğine sıkça dikkat çektiği Gaziantep’te bulunan çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Kentte oturanların, günlük yaşamlarında sosyal mesafe kuralına gerekli özeni gös..

Polisi gören sürücüler emniyet kemerini taktı 02:09

Polisi gören sürücüler emniyet kemerini taktı

Adana’da trafik polisleri, emniyet kemeri takmayan sürücülere yönelik denetim gerçekleştirdi. Sürücülerin, polisleri görünce emniyet kemeri takması dikkat çekti. Bir sürücünün ceza yiyeceğini öğrenince sinirlendiği görül..

Dünya Türkiye'nin Müjdesini Konuşuyor 05:27

Dünya Türkiye'nin Müjdesini Konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Cuma günü müjde vereceğiz” açıklamasıyla Türkiye'yi heyecanlandırdı. Konuşmanın ardından döviz ve altın düşüşe geçti, borsa yükseldi. Müjdenin ne olacağına yönelik iddialar da gündeme ..

DEAŞ'ın Hedefinde Ayasofya Camii Vardı 02:08

DEAŞ'ın Hedefinde Ayasofya Camii Vardı

Terör örgütü DEAŞ’in Ayasofya Camii’ne yönelik kanlı eylem hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi. DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri eğer yakalanmasaydı, tarihi noktada kanlı saldır..

Selden Etkilenen KOBİ'lere Destek 01:15

Selden Etkilenen KOBİ'lere Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve selden etkilenen esnafa ve KOBİ’lere verilecek faizsiz kredinin detayları belli oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB tarafından sel bölgesine ..

Cinsel Tacizle Suçlanan Eski HDP Milletvekili Hesap Verecek 01:50

Cinsel Tacizle Suçlanan Eski HDP Milletvekili Hesap Verecek

Cinsel taciz ile suçlanan Eski HDP Milletvekili Tuma Çelik'in dokunulmazlığının kaldırılmasına yönelik süreç işliyor. Çelik ile ilgili gerekçeli rapor hazırlanarak Meclis Anayasa-Adalet Karma Komisyonu'na sunuldu.. Karma..

Adnan Oktar’ın kaçma anı görüntüleri ortaya çıktı 01:58

Adnan Oktar’ın kaçma anı görüntüleri ortaya çıktı

Adnan Oktar Suç Örgütü’ne yönelik düzenlen operasyon sırasında Oktar ve örgütün iki numaralı ismi Didem Ürer’in operasyon öncesi oturdukları villanın gizli geçidinden kaçtıkları anın görüntüler ortaya çıktı...

Marketçi kadını tekme tokat dövdü 01:33

Marketçi kadını tekme tokat dövdü

Muğla’nın Milas ilçesinde market işletmecisi kadına yönelik şiddet, marketin güvenlik kamerasına yansıdı...

Terör örgütü DEAŞ'a yeni bir operasyon 01:04

Terör örgütü DEAŞ'a yeni bir operasyon

Terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda, örgütün sözde ‘Türkiye Emiri’ Mahmut Özden ile bağlantılı 1 kişi daha yakalanarak gözaltına alındı...

Türkiye'de İlk Korona Test Aşısı Yapıldı 01:27

Türkiye'de İlk Korona Test Aşısı Yapıldı

Koronavirüs aşısının araştırmalarına yönelik heyecanlandıran süreç başladı. Türkiye’de ilk korona aşısı, sağlık çalışanlarına yapıldı. Test aşılarından beklenen sonuç alınması halinde, ölümcül virüsün tedavi süreci hızla..

AB'den Yunanistan'ı Hayal Kırıklığına Uğratacak Açıklama Geldi 01:29

AB'den Yunanistan'ı Hayal Kırıklığına Uğratacak Açıklama Geldi

Brüksel'deki kritik zirve öncesi, Avrupa Birliği'nden Yunanistan'ı hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama geldi. Almanya'nın AB Dış İlişkiler Konsey Direktörü kritik değerlendirmelerde bulundu. Daniela Schwarzer, Türk..

Esenyurt'ta maskeyi koluna takan minibüs şoförüne 900 tl ceza 04:42

Esenyurt'ta maskeyi koluna takan minibüs şoförüne 900 tl ceza

Esenyurt'ta polis ekiplerince yapılan minibüs denetimlerinde maske, dezenfektan ve yolcu sayısı kuralına uymayan şoförlere ceza kesildi. Maskeyi koluna takan bir minibüs şoförü de ceza yemekten kurtulamadı. Esenyurt İlç..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Ankara’da sağlık çalışanlarına saldırı girişimiyle ilgili 5 şüpheli adliyede 00:13

Ankara’da sağlık çalışanlarına saldırı girişimiyle ilgili 5 şüpheli ad

Ankara’daki Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişimi olayının güvenlik kamerası kaydından elde edilen fotoğraf kareleri ortaya çıktı...

Uyuşturucu satıcılarına şafak vakti helikopter destekli operasyon 03:08

Uyuşturucu satıcılarına şafak vakti helikopter destekli operasyon

Adana’da torbacı tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti helikopter destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı...

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..

Enerji Casuslarına Kritik Operasyon 01:43

Enerji Casuslarına Kritik Operasyon

Dünyanın gözü Türkiye’nin doğalgaz çalışmalarına kilitlendiği süreçte casuslara yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Ülkenin enerji ithalatına ilişkin kozmik bilgileri yabancı bir enerji devrine sızdıran 6 kişilik hüc..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a Tebrik Mesajı 01:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a Tebrik Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD başkanı seçilen Joe Biden'a tebrik mesajı gönderdi. Erdoğan, kutlama mesajında iki ülke ilişkilerine yönelik önemli değerlendirmelerde de bulundu. Erdoğan ayrıca seçimi kaybeden AB..

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor 02:46

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor

Gaziantep’in tarihi yerleri, sokaklarda bulunan duvarlara resmediliyor. Tarihi ve kültürüyle ön plana çıkan Güneydoğunun kadim kenti Gaziantep’te sokak duvarlarına tarihi yerler resmediliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediy..

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor 06:03

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan 5 itfaiye aracıyla 17 kişilik arama kurtarma timi, enkazda gece boyunca arama çalışmalarını sü..

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı 03:05

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı

Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret ve tehdit içeren mektubu siyaset arenasında tartışılmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı mektup olayına b..

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu 02:11

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu

Başkan Erdoğan Birleşmiş Milletler Kovid-19 özel oturumuna özel video mesaj yayınladı. Türkiye'nin 156 ülkeye yardım gönderdiğini dile getiren Başkan Erdoğan, Prof. Uğur Şahin'i ve Dr. Özlem Türeci'ye de aşı çalışmaları ..

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Tarifler 03:04

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Ta

Karadeniz mutfağının geleneksel tariflerini özel reçeteleriyle yorumlayan ünlü Karadeniz restoranında, çölyak hastalığı olan veya glutene alerjisi olan kişiler rahatlıkla yemek yiyebilecek. Gluten intoleransı olanlar ve ..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi, yollarda hareketlilik başladı! 03:06

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi, yollarda hareketlilik

İstanbul'da yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısmi sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi. Gece saatlerinde trafik ekipleri kısıtlamaya yönelik denetimlerini sürdürürken kısıtlamanın sona ermesiyle birli..

Washington DC’de Biden’ın yemin törenine sayılı günler kala çalışmalar devam ediyor 01:12

Washington DC’de Biden’ın yemin törenine sayılı günler kala çalışmalar

ABD’nin başkenti Washington DC’de seçilmiş Başkanı Joe Biden’ın 20 Ocak’taki yemin törenine sayılı günler kala güvenlik önlemlerine yönelik çalışmalar devam ediyor...