#Türk askerine yönelik

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Vatan Yansa Ateşinde Isınacaklar 02:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Vatan Yansa Ateşinde Isınacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa Enerji Projeleri Toplu Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan Türkiye'ye yönelik provokatif hareketleri sert bir dille eleştirdi; ''Vatan yansa ateşinde ısınacak kadar gözü kar..

Nakliyecilerin Deprem Fırsatçılığına Valilik ‘Dur’ Dedi 05:16

Nakliyecilerin Deprem Fırsatçılığına Valilik ‘Dur’ Dedi

İzmir’de meydana gelen büyük depremin ardından evlerini taşımak isteyen vatandaşlara yüksek fiyatlar talep eden nakliyecilerle ilgili harekete geçen İzmir Valiliği, rayiç fiyat belirledi. Valilik tarafından rayiç fiyatla..

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi 03:36

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen, 4 gün boyunca korona virüs (Covid-19) denetimlerinin sıklaştırılmasına yönelik genelge sonrası Karabük Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ..

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi 03:38

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi

İstanbul genelinde gerçekleştirilen helikopter destekli 'Yeditepe Huzur' uygulamasının bilançosu açıklandı. Uygulama kapsamında, 149 bin 470 kişi sorgulanırken, toplamda 189 bin 369 TL para cezası kesildi. İstanbul İl Em..

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

Şırnak'ta güvenlik güçleri, zorlu kış şartlarında da teröristlere göz açtırmıyor 01:19

Şırnak'ta güvenlik güçleri, zorlu kış şartlarında da teröristlere göz

Şırnak’ta güvenlik güçlerin Bestler Dereler bölgesinde zorlu kış şartlarına rağmen terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarını sürdürüyor...

Gıdada Fahiş Fiyata Yeni Tedbirler Geliyor 02:34

Gıdada Fahiş Fiyata Yeni Tedbirler Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıda fiyatlarındaki artışa kalıcı çözüm bulunmasına yönelik talimat verdi. İşte bu kapsamda vatandaşın cebine göz diken, sebepsiz yere etiketleri şişiren fırsatçılara karşı yeni tedbir..

Bakan Çavuşoğlu- Dağlık Karabağ'da 3+3 Formülü Planlıyoruz 01:20

Bakan Çavuşoğlu- Dağlık Karabağ'da 3+3 Formülü Planlıyoruz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İranlı mevkiidaşı Cevad Zarif ile bir araya geldi. Çavuşoğlu Dağlık Karabağ'a yönelik 3+3 formatta işbirliği planlıyoruz dedi...

İçişlerinden Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu 01:21

İçişlerinden Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu

İçişleri Bakanlığı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında vali ve kaymakamlara yönelik sarf ettiği militan ifadesi nedeniyle suç duyurusunda bulundu...

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2020 Suç Filmleri 720P HD İZLE 1:50:41

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2020

YENİ KANALDA YENİ FİLMLER ( NETFLİX FİLMLERİ )YAYINDA LİKE ATIP ABONE OLUN BİLDİRİMLERİ AÇIN FİLMLERİ PAYLAŞIN DESTEK OLAN VE YANIMDA OLAN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM. FİLM İSMİ TÜRKÇE ➤ ADALET PEŞİNDE FİLM ..

Eren-7 Mercan-Munzur Operasyonu Başladı 02:00

Eren-7 Mercan-Munzur Operasyonu Başladı

İçişleri Bakanlığı, PKK'lı teröristlere son kışlarını yaşatmayı hedeflediklerini açıkladığından bu yana operasyonların ardı arkası kesilmiyor. Yurt içindeki PKK'lı teröristlere yönelik Eren operasyonlarına bir yenisi dah..

FETÖ'nün İlk Kalkışma Girişimi- MİT Kumpası 03:31

FETÖ'nün İlk Kalkışma Girişimi- MİT Kumpası

FETÖ'nün hükümeti yıkmaya yönelik ilk kalkışması olan MİT kumpasının üzerinden tam 9 yıl geçti. MİT Başkanı Hakan Fidan ve bazı MİT görevlileri ifadeye çağrılarak gözaltına alınmak istendi. Dava sürecinde 34 sanıktan 9’u..

Bakan Akar- Terörist Sığınaklarını Başlarına Yıktık 01:22

Bakan Akar- Terörist Sığınaklarını Başlarına Yıktık

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kars'taki ortak tatbikatta yaptığı açıklamada Irak'ın kuzeyinde başlatılan terör operasyonuna değindi. Bakan Akar, Yunanistan'dan gelen açıklamalara yönelik Yunanistan tehdit dilinden v..

Karabük’te organize suç örgütüne operasyon- 29 gözaltı 03:27

Karabük’te organize suç örgütüne operasyon- 29 gözaltı

Karabük'te aralarında komiser yardımcısının da bulunduğu organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 29 şüpheli gözaltına alındı...

Dünyanın en büyük donanması artık Çin'e ait 01:25

Dünyanın en büyük donanması artık Çin'e ait

Çin'in deniz gücünü artırmaya yönelik hamleleri ABD'yi tedirgin edecek cinsten. Çünkü ABD'de yayınlanan rapora göre, 2020 yıl sonu itibariyle Çin dünyanın en büyük donanma sahibi ülke oldu...

Genç kadın kurtarılamadı! 01:41

Genç kadın kurtarılamadı!

BU SON OLSUN DİYORUZ AMA DAHA CÜMLEMİZ BİTMEDEN BİR YENİSİ EKLENİYOR..KADINA YÖNELİK ŞİDDET HABERLERİNİN BİRİ DE ANKARA'DAN GELDİ. CANİ KOCA EŞİNİ ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLAYIP, KATLETTİ...

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu- Çok sayıda gözaltı 02:18

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu- Çok sayıda gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik geniş çaplı operasyon başlattı. Önceden belirlenen 23 adrese giren ekipler çok sayıda kişiyi gözaltına aldı...

Demirtaş’tan 3. ittifak çıkışı 02:54

Demirtaş’tan 3. ittifak çıkışı

Millet ittifakı yerine Demokrasi ittifakı mı geliyor? Soruyu akıllara getiren Demirtaş’ın son çıkışı. Cezaevinden gelen üstü kapalı mesajlar CHP ve İYİ Parti’ye yönelik tehdit olarak yorumlandı...

Sedat Peker ve Adamlarına Operasyon 01:41

Sedat Peker ve Adamlarına Operasyon

İstanbul merkezli 7 ilde Sedat Peker ve suç örgütüne yönelik operasyon yapıldı. 63 kişi hakkında yakalama kararı verilen soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı...

Athena Gökhan'dan vaka eleştirisi 01:49

Athena Gökhan'dan vaka eleştirisi

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'NIN VAKA ARTIŞLARINA YÖNELİK SORUMLU 84 MİLYON AÇIKLAMASINA ATHENA GRUBUNUN SOLİSTİ GÖKHAN ÖZOĞUZ'DAN TEPKİ GELDİ.. SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ' BEN NEDEN SORUMLUYUM DİYE SORAN MÜZİSYENE, BAK..

Maske Takmayan Bisikletlilere Ördek Yürüyüşü Yaptıran Hindistan Polisi 01:37

Maske Takmayan Bisikletlilere Ördek Yürüyüşü Yaptıran Hindistan Polisi

Corona virüsü salgını tüm dünyada etkisini devam ettirirken, birçok ülkede maske takmayanlara yönelik ilginç cezalar uygulanmaya devam ediyor...

  • PengoTV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 3 yıl önce
MİT ve Emniyetin gerçekleştirdiği operasyonda DEAŞ’ın 3 kilit ismi daha yakalandı 01:04

MİT ve Emniyetin gerçekleştirdiği operasyonda DEAŞ’ın 3 kilit ismi dah

İstanbul’da, DEAŞ’a yönelik Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve emniyet ekiplerince düzenlenen ortak operasyonda, örgütün 3 kilit isminin daha yakalandığı belirtildi. Dün 8 şüphelinin yakalandığı operasyonda ele geçirile..

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı 04:21

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı

Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerinin bombardımanı sonucu evi yıkılan 10 yaşındaki kız çocuğu Nadeen Abdul Latif, uluslararası topluma İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının durması için çağrıda bulunarak, Sadece güve..

Konya’dan Filistin’e destek konvoyu 03:15

Konya’dan Filistin’e destek konvoyu

Konya'da, İsrail'in Mescid-i Aksa ve Filistin’de sivillere sürdürdüğü yönelik saldırıları protesto etmek amacıyla açıklama yapılarak konvoy oluşturuldu...

Skandal açıklamaya sert tepki! 02:17

Skandal açıklamaya sert tepki!

WASHİNGTON'TAN GELEN YAHUDİ KARŞITI SUÇLAMASINA ANKARA'DAN SERT TEPKİ GELDİ. BU ÇİRKİN SUÇLAYAMA YANIT VEREN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN; İSRAİL'İN FİLİSTİN'E YÖNELİK ZULMÜ KARŞISINDA TÜRKİYE'NİN SUSKUN KALMAYACAĞINI VURGULAD..

Balon Balığı Avlayana Ödül Var! 01:11

Balon Balığı Avlayana Ödül Var!

İstilacı balık türlerinden Balon balığının avlanmasına yönelik teşvik verilmeye başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Balon balığının Lagocephalus Sceleratus tü..

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi 06:24

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi

Türkiye yangınlarla mücadele ediyor. Şimdiye kadar 17 ilde çıkan yangınlarda Manavgat'ta 3, Marmaris'te bir kişi hayatını kaybetti. Antalya'nın Manavgat, Adana'nın Kozan, Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçeleri ile Osm..

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı 02:28

Antalya Gündoğmuş ilçe merkezi, orman yangınları nedeniyle tedbir amaç

Antalya'nın Gündoğmuş ilçe merkezinde, orman yangınları nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edilmeye başlandı. Ortakonuş Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 29 Temmuz'da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Sarp bölgede yer ..

İstanbul’da abartı egzoz ve modifiye denetimi yapıldı 04:54

İstanbul’da abartı egzoz ve modifiye denetimi yapıldı

İstanbul'da kurulan çok sayıda denetim noktasında abartı egzoz, modifiyeli araç ve motosikletlere yönelik denetim yapıldı. Denetimler sırasında bir motosiklet polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı...

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te 02:25

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te

HDP'Lİ SEMRA GÜZEL'İN TERÖRİST SÖZLÜSÜYLE YENİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKARKEN, DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASINA YÖNELİK FEZLEKE MECLİS'E ULAŞTI. PARLAMENTODA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN UZANTILARINI GÖRMEK İSTEMİYORUZ DİYEN CUMHURBA..