#Türk cocugu döver

Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi 04:14

Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi

Dışişleri Bakanlığı, Hollanda'nın Türk bakanlara uyguladığı engeller ve barışçıl toplantı hakkını kullanan Türk vatandaşlarına uygulanan kötü muameleden dolayı bu ülkeye iki ayrı nota verdi. Alınan bu kararı Yeni Birlik ..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Nazende Sevgilim - Azerbaycan Türkçesi - (Türkiye Türkçesi Altyazılı HD) 08:02

Nazende Sevgilim - Azerbaycan Türkçesi - (Türkiye Türkçesi Altyazılı H

Nazende Sevgilim (Azerbaycan) - Birlik İçin Oku Türkiye Türkçesi Altyazılı Pantürkizm, Пантюркизм, Panturkism, Turanizmus, Panturquismo, Türk Tarihine Dair Kaynaklar, Yolların Sonu Video, Türkçü Belgesel, Türkçü Film, Tü..

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Çırpınırdın Karadeniz [Türkün Bayrağına] 02:20

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Çırpınırdın Karadeniz [Türkün Bayrağın

Çırpınırdın Karadeniz [Türk'ün Bayrağına] çırpınırdın karadeniz bakıp türk'ün bayrağına ah diyerdin, hiç ölmezdin düşebilsem ayağına! ayrı düşmüş dost elinden iller var ki çarpar sinem vefalıdır geldi giden yol ver türk..

  • ANKA tarafından
  • 2.634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkün Bayrağı  Anayurt Marşı 09:19

Türkün Bayrağı Anayurt Marşı

Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün bayrağına Ah ölmeden bir görseydim Düşe bilsem toprağına Sırmalar sarsam koluna inciler dizsem yoluna Fırtınalar dursun yana Yol ver Türk'ün bayrağına. Ayrı düştüm dost elinden Yıllar..

  • ANKA tarafından
  • 2.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahve Nasıl Yapılır 23:17

Kahve Nasıl Yapılır

3 taşımlık Türk Kahvesi, 1 fincan su 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesi · Cezveye bir finsan su ve 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesini koyup iyice karıştırın. · Kısık ateşte, cezveyi ateşin ortasına yerleştirerek, aynı yönd..

Seni Önce Döverim Sonra  İnternete Koyarım 00:50

Seni Önce Döverim Sonra İnternete Koyarım

Seni Önce Döverim Sonra Youtube'a Koyarım..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy’dan Lerzan Mutlu'ya Sert Gönderme 06:23

Bülent Ersoy’dan Lerzan Mutlu'ya Sert Gönderme

Günay Restoran’da sahneye çıkan Bülent Ersoy, muhabirlerin Lerzan Mutlu'yla ilgili sorularına sert bir yanıt verdi. Ersoy: “Bugüne kadar hangi şarkıyı meşhur etmiş, hangi gazinoda sahne almış? Böyle insanlar benim muhat..

  • BETA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eminem'in İşaret Dili Tercümanın Hızı 01:02

Eminem'in İşaret Dili Tercümanın Hızı

Bu çılgınca işaret dili tercümanlığı yapan kadının yeri, 16 Haziran 2018 Cumartesi günü Dover, Delaware'deki Firefly müzik festivalinde gerçekleşti...

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeynep Bastık - Çukur Akustik 03:48

Zeynep Bastık - Çukur Akustik

Çukur sözleriyle; Tenim söver dilim döver Gitmem yine de Çıkmazda aklım Benden ne yarattın Hiç gitme diye Büyüler yaptım Görüyorum önümde Bitmeyecek sensizliği Ben biliyorum Sen asla bilme bensizliği Alışırsın di..

Korona Aşısı Olan Hemşire Canlı Yayında Bayıldı 01:04

Korona Aşısı Olan Hemşire Canlı Yayında Bayıldı

BioNTech ve Pfizer'ın aşısını olan Tiffany Dover isimli hemşire, canlı yayında bayıldı. O anlar ABD’nin Tennessee eyaletinde gerçekleşti...

Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.973 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 1:33:43

Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

Wasabi 2001 filmnini konusunda Fransanın başkenti olan Paris’te polis dedektifi olarak görev yapan Hutbert. Bir kriz sırasında bağlı olduğu emniyet müdürünün oğlunu döver ve kısa zaman sonra izne cıkartılır. Bu sırada 20..

  • PengoTV tarafından
  • 12.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

İşgalci İsrail Askerlerinin Mescid-i Aksa'da Türkleri Darp Etme Anı 01:09

İşgalci İsrail Askerlerinin Mescid-i Aksa'da Türkleri Darp Etme Anı

İşgalci İsrail polisi, Türk bayrağı baskılı tişört giyen ve fes takıp Mescid-i Aksa'ya girmek isteyen bir grup Türk vatandaşına saldırdı, iki Türk'ü de İşgalci İsrail polisi, Türk bayrağı baskılı tişört giyen ve fes takı..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Atatürk's Speech that Recreated a Nation | Bir Milleti Baştan Yaratan Nutuk (10. Yıl Nutku) 04:05

Atatürk's Speech that Recreated a Nation | Bir Milleti Baştan Yaratan

29 Ekim 1933 - NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ENG: In the speech he made on 29 October 1933, the tenth anniversary of the founding of the Republic of Turkey (The Tenth Year Speech), Kemal Atatürk emphasised that thenceforth T..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek 02:37

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek

Rusya- Türkiye'nin Domatesler İçin 2-3 Yıl Beklemesi Gerekecek Rusya Tarım Bakanlığı'nın, Türk domatesinin alımına yönelik yasağın kaldırılmasının 2 ya da 3 yıl ertelenmesini istediği belirtildi. Rusya Türk domatesini..

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı 01:14

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava A

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bha..

Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama Geldi 02:49

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama

İçişleri Bakanlığı 30 Eylül 2017 tarihinde “Bu kimlikler iptal edilsin manşetiyle basına yansıyan istisnai vatandaşlıkla ilgili haber üzerine basın açıklamasında bulundu.İçişleri Bakanlığı, basında yer alan istisnai vat..

Kara Murat Deve Karşı 01:21

Kara Murat Deve Karşı

Genç hükümdar Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u aldıktan sonra durmamış, yeni hedeflere yönelmiş ve Osmanlı'nın sınırları her gün biraz daha genişlemiştir. Şimdi sıra Muşar Kalesi'ndedir. Dört Türk elçisi Muşar'ın hakimi Ş..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Neşeli Günler Boşanma 06:15

Neşeli Günler Boşanma

Neşeli Günler - Boşanma Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in ..

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya geldi 01:41

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya g

Türk Hava Yolları'nın Dubai’den İngiltere’nin Birmingham kentine gerçekleştirdiği TK3281 sefer sayılı tahliye uçuşunda bir Afgan kız çocuğu dünyaya geldi. Uçakta doktorun bulunmaması nedeniyle kabin ekibi aldıkları eğit..