#Türk cocugu döver

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Türk Malı 3. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Türk Malı 3. Bölüm 2. Fragmanı

Türk Malı 3. yeni bölüm fragmanı Star TV’de yayınlandı. Ekranlara yeniden dönen Türk Malı dizisi 2. bölümü pazar akşamına damgasını vurdu. Türk Malı dizisi reytinglerde pazar akşamının birinciliğine yerleşti. Türk Malı s..

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu 00:42

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu Musul’un IŞİD’ten geri alınmasına yönelik askeri operasyonun başlamasının ardından, Türk Hava Yolları Erbil ve Bağdat’a yaptığı seferlerinin geçici olarak iptalinden s..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar 17:32

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar

Mustafa Keser, Göktürk’te ev yemekleri lokantası açtı. Yıllarca çalıştığı Beylerbeyi’ndeki müzikholünden çıkıp Göktürk’e taşındığını söyleyen Mustafa Keser, kendisinden sonra Türk Sanat Müziği okuyacak kimsenin kalmadığı..

  • BETA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıcaktan Bunalanlara  3 Soğuk Kahve Tarifi 08:57

Sıcaktan Bunalanlara 3 Soğuk Kahve Tarifi

Bahar’ın Sert Kahvesi 18 küp donmuş filtre kahve 300 ml taze yapılmış filtre kahve 200 ml su Kalmış filtre kahveyi buz kalıplarına döküp dondurun. 18 küp donmuş filtre kahveyi büyük bir sürahi içine alın. Üzerine yaklaşı..

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Profesyonel Kayakçılara Taş Çıkartan 2 Yaşındaki Ufaklık 03:48

Profesyonel Kayakçılara Taş Çıkartan 2 Yaşındaki Ufaklık

Çocuğu ile muhteşem zamanlar geçiren babanın paylaştığı videolar göz dolduruyor. Son videosunda ise 2 yaşındaki çocuğu ile birlikte kayak yaptı. Yaşının henüz çok küçük olmasına rağmen ufaklık kayak yeteneği ile profes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kendi İmkanlarıyla Çocuğuna Go-Kart Aracı Yapan Baba 00:43

Kendi İmkanlarıyla Çocuğuna Go-Kart Aracı Yapan Baba

Baba gibi bir baba olan adam bu defa çocuğu için go kart aracı yaptı. Çocuğu ile vakit geçirmek isteyenler için birbirinden güzel örnekler sunan adamın yeni çalışması ise biraz güvenliksiz gözükse de uygulamada gayet iyi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.648 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmirli Kız Çocuğunun Ankara Havasıyla Döktürmesi 02:29

İzmirli Kız Çocuğunun Ankara Havasıyla Döktürmesi

İzmir'de mahalle arasında yapılan roman düğününde küçük kız çocuğu Ankaralı Namık'ın Her Yanın Sallanarak şarkısında oyun havası nasıl oynanır birde benden izleyin dercesine döktürüyor. Küçük kardeşimizi tebrik ediyor ay..

  • JET TV tarafından
  • 2.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
''Babama Söyleyeceğim Deyince Boğarak Öldürdüm'' 04:00

''Babama Söyleyeceğim Deyince Boğarak Öldürdüm''

Suriyeli çocuğu öldürüp, cesedi çöp konteynerine atan Afganistan uyruklu Asad Khan, adliyeye sevk edildi. Zanlının polise verdiği ifadede cinsel istismarda bulunmak istediğini ve küçük çocuğun Babama söyleyeceğim deme..

Bir Aileye Kavuşma Hayali Gerçek Oldu 00:37

Bir Aileye Kavuşma Hayali Gerçek Oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Utah eyaletinde, 11 yaşındaki bir kız çocuğu, evlat edinildiğini öğrenince büyük sevinç yaşadı. Ona bakan çiftin yasal anne babası olarak kabul edilmesi üzerine yaşadığı mutluluk, herkesi ..

Sirkten Kaçan Kaplan Dehşet Saçtı 00:28

Sirkten Kaçan Kaplan Dehşet Saçtı

Çin'de sirkten kaçan bir kaplan 2 çocuğu yaraladı. Cumartesi günü öğleden sonra Çin'in Shanxi Eyaletinde bir kasabadaki sirk gösterisi sırasında kaplan kafesinden kaçarak kalabalık arasına daldı. Yerel yetkililere göre k..

Küçük Çocuğa Tekme Atan Adamın Yediği Feci Dayak 00:51

Küçük Çocuğa Tekme Atan Adamın Yediği Feci Dayak

6 yaşlarındaki çocuğu bilinmeyen bir sebeple kovalayan adam çocuğu bir süre kovaladıktan sonra tekme atıyor. Tekmenin şiddetiyle savrulan küçük çocuk yere düşerken, çevredeki olayı gören insanlar adamı linç ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtfaiye erleri yangından kurtardıkları minik Emir’i hastanede ziyaret etti 03:25

İtfaiye erleri yangından kurtardıkları minik Emir’i hastanede ziyaret

Ataşehir'de bir gecekonduda çıkan yangında mahsur kalan 7 yaşındaki çocuğu kurtaran itfaiye ekipleri minik çocuğu hastane odasında ziyaret etti. İtfaiye erleri çocuğa oyuncak itfaiye aracı hediye ederken doktoru durumunu..

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı 00:59

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki farkı anlatan 1 dakikalık video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Video'da iki lider sahnede konuşurken sahneye küçük çocukl..

Yanlış Kişiyi Döven Polis 00:38

Yanlış Kişiyi Döven Polis

Hindistan'da kovaladığı kişinin peşine düşen polis köşeyi dönünce izini kaybettiren şahısla dükkan önünde olan çocuğu karıştırınca yanlışlıkla çocuğu dövmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Markette Çocukları Karıştıran Kadın 00:21

Markette Çocukları Karıştıran Kadın

Bir markette, kucağında çocuğu ile sıra bekleyen kadın bir anda gelen başka bir kadının çocuğunu alması ile şoke oluyor. Başkasının çocuğunu kendi çocuğu zannederek kucağına alan kadın, kendi çocuğunun ortada olmadığını ..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Akülü araba hayali! 01:49

Akülü araba hayali!

8 VE 9 YAŞLARINDA KAĞIT TOPLAYICISI İKİ KIZ ÇOCUĞU BİR GÜN KAĞIT TOPLARKEN AKÜLÜ BİR ARABA GÖRDÜ..BABASI, ONLARDAN ÇOK DAHA ŞANSLI BİR ÇOCUĞU, AKÜLÜ ARABAYLA GEZDİRİYORDU..O AN AKÜLÜ ARABAYA ÖYLE BİR BATILAR Kİ, DUYARLI ..

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada 02:59

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada Ordu’da birlikte olduğu kadının çocuğunu darp eden şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi 19 Ekim 2016 14:59 2,5 yaşındaki çocuğa şiddet PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweet..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..