#Türk cocugu döver

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Murat Dalkılıç - Kördüğüm 03:24

Murat Dalkılıç - Kördüğüm

Korkmadım yüzüme vurdun Tutunacak kırık bir dal bile yok Keşke ben o ben olaydım Sahibi olmadan sahip çıkardım Şimdi duymuyor o içimdeki çocuğu Önce haykırır insan yüreğine tokat gibi vurunca Aşk sana susmayı öğret..

Bu Evde Eşyalar Kendi Kendine Hareket Ediyor 02:10

Bu Evde Eşyalar Kendi Kendine Hareket Ediyor

Ürpertici görüntülerde küçük bir kız çocuğu oyuncaklarıyla oynarken odanın diğer köşesinde duran oyuncak bebeği kendi kendine hareket ediyor. Sonrasında yaşananlarsa çok daha ürpertici... Odasında bebekleriyle oynayan kü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Kendi Düğününde Doğuran Gelin 01:15

Kendi Düğününde Doğuran Gelin

İngiltere'de 19 yaşındaki Dannie Mountford isimli kadın düğünde doğurdu. 36 haftalık hamile olan kadın kocası ile düğünde dans ettiği sırada doğum sancıları tuttu. Altı hafta içinde kocası Carl ile düğün planlarını yapan..

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti 04:52

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Esenler’de 4 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybetti. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrasında söndürüldü. Yangın, akşam saatlerinde Esenler Kemer Mahallesi 922 Sokak üzerinde bulun..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Almanya’dan Türkiye’ye eğitim göçü 02:34

Almanya’dan Türkiye’ye eğitim göçü

Almanya’da yetişen Türk gençleri arasında Türkiye'de üniversite eğitimi almak ilgi çeken seçeneklerden biri. Başta vakıf üniversiteleri olmak üzere Türk üniversieteleri bu gençlere kendilerini tanıtabilmek için Avrupa’da..

'Yoksa Almanya Hayır Cephesinde mi Yerini Aldı 00:56

'Yoksa Almanya Hayır Cephesinde mi Yerini Aldı

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin gündeminde Türk bakanların Almanya'daki toplantılarının iptal edilmesini Türk düşmanlığı olarak nitelendirdi. Bahçeli, Yoksa Almanya hayır cephesinde yerini almıştır da, bizim mi haberimi..

TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı 03:51

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı Türk Kızılayı’nın Musul da Senin Yurdun kampanyası kapsamında 527 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan konvoy Erbil’e ulaştı. İnsani yardım malzemeleri tırlardan depola..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek 01:01

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Lirası kullanılması yönündeki çağrısı, Japon dünya devi Toshiba’da da yankı buldu. Toshiba Turkey CEO’su Hiroshi Tani, “Türkiye’yi ve TL’yi destekliyoruz, özel sektör ihalelerim..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Fatihin Fedaisi Kara Murat Film İzle 1:42:34

Fatihin Fedaisi Kara Murat Film İzle

16 Ocak 2015 günü ülkemizde de vizyona giren bu değerli türk yapımı Fatih’in Fedaisi Kara Murat izle filmini sizinle paylaşıyoruz. Filmimiz yükselen türk sinemasının en çok para harcanan prodiksüyonuna sahip olmasının ya..

  • Tv Series tarafından
  • 9.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..