#Türk güreşçi

Tarihte Bu Ay 14.Bölüm izle 25:41

Tarihte Bu Ay 14.Bölüm izle

Metin Canbaz'ın sunuculuğunu yaptığı programın 14. bölümünde; Muş’un kurtuluşu, TBMM’nin kuruluşu, Uluslararası Rakamlar Kanunu, Türk harflerinin kabulü, Türk Bayrağı Kanunu ve Memduh Şevket Esendal konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 34.Bölüm izle 20:14

Tarihte Bu Ay 34.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 34. bölümünde; 1. Dünya Savaşı, Anadolu'nun düşman işgalinden kurtuluşu, Kahramanmaraş'ın işgali, Türk Hukuk İnkılabı ve Türk Medeni Kanunu'nun kabulü konu edilmektedir...

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Anadolu Efes 80-77 Fenerbahçe (Maç Özeti - 23 Mart 2017) 02:10

Anadolu Efes 80-77 Fenerbahçe (Maç Özeti - 23 Mart 2017)

Anadolu Efes-Fenerbahçe maç sonucu: 80-77 Euroleague'de Türk derbisi nefes kesti. Euroleague 28. haftada Anadolu Efes evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Anadolu Efes mücadeleden 80 - 77 galip ayrılarak ilk 8'e girmeyi gar..

Erdoğan  Avrupa'nın Yüzündeki Makyaj Dökülüyor 01:23

Erdoğan Avrupa'nın Yüzündeki Makyaj Dökülüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa'da Türk bakanlara kapanan kapıların, teröristlere sonuna kadar açıldığını belirterek, Ne yaparlarsa yapsınlar Avrupa'nın yüzündeki makyaj dökülüyor. dedi...

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm 14:20

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm

Kahramanlarımızdan Zeynep Caferağa Medresesinde ebru sanatı eğitimi almaktadır ve arkadaşlarını da teşvik eder. Medresede Gürgen ile karşılaşan kahramanlarımız onun hain bir plan içinde olduğunu hemen fark eder. Caferağ..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

100 Yılın En Artist Sahneleri 02:24

100 Yılın En Artist Sahneleri

Türk sineması, günümüze kadar hiçbir kopyasına ulaşılamasa da ilk Türk filmi kabul edilen Ayastefanos Abidesinin Yıkılışı nın çekilmesinin ardından 100 yılı geride bıraktı...

Bergen Kimdir? 02:03

Bergen Kimdir?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, 16 Temmuz 1960'da Mersin'de doğdu. Anne ve babasının boşanmasıyla annesi Sebahat Çakır'la 1966'da Ankara'ya yerleşti. Yenimahalle Yunus Emre İlkokulu'ndan sonra Ankara Devlet Kons..

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni) 17:38

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni)

Bir çok zorlu testte tabi tutulan Bora-12'nin test sonuçları, kullanıcıları hayrete düşürüyor. Ordumuzda ve iç güvenlik birimlerinde kullanılmak üzere keskin nişancı tüfeği olarak Bora 12 isimli tüfeği tasarlanmış olup, ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşları Küçük Hedefleri Büyük 01:48

Yaşları Küçük Hedefleri Büyük

Junior NBA TBF Ligi'nin Türk oyuncuları ikinci kez gerçekleştirilecek organizasyonun heyecanını yaşıyor. Turnuva NBA ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun işbirliğiyle 11 Nisan-11 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek...

TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada ! 03:37

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada !

Peki İktidar Olduğu dönemden bu yana Ak Parti Ne Yaptı?, Ak Parti'nin Yaptığı Hizmetler Nelerdir ?, Ak Partiden Öncesi ve Sonrası: - İMF Borcu Tamamen Bitirildi. - h Olan Enflasyon %7 ye geriledi. - 25 Milyar Dolar Olan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

İyi Ki Doğmuşsun Kemal Sunal 01:57

İyi Ki Doğmuşsun Kemal Sunal

Kemal Sunal 70 yaşında. O hep aramızda. İyi ki doğdun büyük usta! Türk sineması'nın büyük komedi oyuncusu ve sinema oyuncularından biri olarak kabul edilen Kemal Sunal, oynadığı rollerle Türk sinemasına yeni bir soluk g..

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Endonezya Sokak Lezzetleri 12:57

Endonezya Sokak Lezzetleri

Endonezya'da sadece 1 Dolar'a yiyebileceğiniz çılgın Türk kebabını yani dönerin yapılışını izliyoruz. Hepinize afiyet olsun...

  • JET TV tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  Türkiye’de Siyaseti Bir Çözüm Merkezi Haline Getirdi 01:33

Erdoğan Türkiye’de Siyaseti Bir Çözüm Merkezi Haline Getirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye geri döndü ve Türk siyasetine ilişkin yeni dönemin rotası da böylelikle çizilmiş oldu... Peki yeni dönemin ipuçları neler? Partili cumhurbaşkanlığı ile Türkiye nasıl bir ivme kazanacak?..

Başbakan Yıldırım TİKA'nın Moldova'daki Projelerinin Açılışını Yapacak 05:50

Başbakan Yıldırım TİKA'nın Moldova'daki Projelerinin Açılışını Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, Moldova'ya düzenlediği resmi ziyaret kapsamında Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığınca (TİKA) hayata geçirilen projelerin açılışını da yapacak...

Osmanlı Subayı - Fragman 01:53

Osmanlı Subayı - Fragman

Osmanlı Subayı Filmi 19 Mayıs 2017 de Sinemalarda. Özet ve Detaylar I. Dünya Savaşı yıllarında geçen film, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor. Hemşire Lillie,Van'da tanıştığı Osmanl..

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drift Yapmak 01:50

Drift Yapmak

Efendiler yerli üretim fırtına öbüslerinin test aşamalarından görüntüleri izleyeceksiniz. Bundan sonrası alıntıdır. Sakarya'da bulunan 1'inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığında yerli imkanlarla üretilen Fırtına obüsleri..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orta Direk Şaban - Kemal Sunal - Hanimiş Zeytin 02:16

Orta Direk Şaban - Kemal Sunal - Hanimiş Zeytin

Kendi halinde bir hayat süren Şaban kıt kanaat bir yaşam sürmektedir. Şaban kendisiyle aynı mahallede oturan Bahar'ı sevmektedir. Ancak karşısında oldukça güçlü bir rakibi vardır: Türk basketbol şampiyonu, hemen her spor..

  • REPLİKLER tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
SOLOTÜRK'ün Nefes Kesen Kokpit Görüntüleri 01:05

SOLOTÜRK'ün Nefes Kesen Kokpit Görüntüleri

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Samsun'a gelen Türk Yıldızları ve Solotürk ekipleri dün prova uçuşu yapmıştı. Samsun semalarındaki prova uçuşunun kokpit görüntüleri nefes kesti...

Hızlı Ve Tüplü 19 Mayıs'da Sinemalarda 02:32

Hızlı Ve Tüplü 19 Mayıs'da Sinemalarda

TÜRKİYE DE İLK DEFA ŞAHİNCİLERE ÖZEL FİLM YAPILDI. HIZLI VE TÜPLÜ 19 MAYISTA VİZYONDA. Hollywood Görünümlü Türk Filmi ,Doğan görünümlü Şahin’le Vizyon’da ! Yapımcılığını Mor Yapım Prodüksiyon’un üstlendiği Hızlı ve Tüpl..

Survivor 2017-Sabriye Ve Bernanın Yunanlıları Ezdi Geçti 02:21

Survivor 2017-Sabriye Ve Bernanın Yunanlıları Ezdi Geçti

Survivor 2017de Türk Yunan karşılaşmasında Sabriye Ve Bernanın Yunanlıları Ezdi Geçti..

  • ANKA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017-İlhan Ve Volkan Yunanlıları Ezdi Geçti 01:58

Survivor 2017-İlhan Ve Volkan Yunanlıları Ezdi Geçti

Survivor 2017 de Türk Yunan karşılaşmasında İlhan Ve Volkan Yunanlıları ezdi geçti..

  • ANKA tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baybars Han Babanın Öyküsü TuranTürk Tv 03:18

Baybars Han Babanın Öyküsü TuranTürk Tv

TuranTürk TV Biligbitig Türk Hükümdarları Baybars han Kazakistan Kırgızistan Türkiye Moğolistan Moğollar Gökbörü Bürkit Bürgüt Kökbörü TuranTürk Türk Birliği..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silahını Çekip Ateş Ettiği Süreye Kimse İnanamadı 00:30

Silahını Çekip Ateş Ettiği Süreye Kimse İnanamadı

Türk özel harekat polisi inanılmazı başardı! Türk özel harekat polisi silah çekip ateş etme süresiyle rekor kırdı. Bir saniyenin altında bir sürede silahını çeken ve namluya mermiyi verdikten sonra ateş eden polis inanıl..

  • PengoTV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gdo Karakedi Film İzle 1:33:52

Gdo Karakedi Film İzle

DO Karakedi hd izle, Kendi hallerinde yaşayan üç kardeş geçim mücadelesi vermektedir. Bela ile işleri olmayan bu üç kardeşin bir gün bela kapılarını çalar ve bir anda nasıl olduğunu anlamadan yaşadıkları bir kazadan sonr..

  • Tv Series tarafından
  • 7.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce