#Türk işçilerin çalıştığı

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı 06:42

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı

Antalya’da 14 ay önce çalıştığı eğlence merkezinden çıkışında bir kişi tarafından iş yerine götürülerek cinsel saldırıya uğrayan genç kadın yaşadıklarının ardından intihar girişiminde bulunarak yatağa bağımlı hale geldi...

İğrenç Olay Böyle Ortaya Çıktı! Kızının Davranışlarından Şüphelenince... 05:40

İğrenç Olay Böyle Ortaya Çıktı! Kızının Davranışlarından Şüphelenince.

Denizli’de, Özlem U. (32), hareketlerinden şüphelenerek odasına girdiği kızı 14 yaşındaki İ.U.’nun cebine saklamaya çalıştığı notu görmesiyle iğrenç olay ortaya çıktı. Anne beni en yakınından koruyamadın yazılı notu ve..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış 02:32

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış

HDP’nin devletin tahsis ettiği para yardımıyla provokasyon yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. 4 HDP milletvekilinin, Meclis’in “iletişim harcaması” için verdiği parayla pul alıp cezaevlerindeki PKK’lı teröristlere gönderdiğ..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu 00:38

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaralanan Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Fetullahçı Terör ..

Düzelttiği reyonu beğenmediği için mağaza sorumlusunu dövdü... o anlar kamerada 04:24

Düzelttiği reyonu beğenmediği için mağaza sorumlusunu dövdü... o anlar

Çağlayan’da bir zincir marketin mağaza sorumlusu olan 19 yaşındaki genç, çalıştığı reyonu beğenmeyen çalışan ve arkadaşları tarafından feci şekilde darp edildi. Gencin saldırıya uğradığı anlar kameralara yansırken, şikay..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Alice Harikalar Diyarında Çizgi Film Türkçe Masal 12 14:26

Alice Harikalar Diyarında Çizgi Film Türkçe Masal 12

Alis Harikalar Diyarında (İngilizce orijinal ismi Alice's Adventures in Wonderland), Lewis Carroll mahlasını kullanan Charles Lutwidge Dodgson tarafından 1865 yılında yazılan, John Tenniel tarafından resimlendirilmiş kur..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 567 görüntüleme
  • 8 yıl önce
800 bin liralık aracı çalıp suçu patronuna attı 01:00

800 bin liralık aracı çalıp suçu patronuna attı

Kağıthane’de bir şahıs, eskiden çalıştığı bir otoparka girip dolabı patlatarak anahtarını aldığı 800 bin lira değerindeki otomobili çaldı...

26 Yaşındaki Muhammet nerede 07:45

26 Yaşındaki Muhammet nerede

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalar..

Pakistan'da toprak kayması- 3 ölü 00:54

Pakistan'da toprak kayması- 3 ölü

Pakistan'ın Haripur kentinde meydana gelen toprak kayması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Toprağın altında kalan ve yaklaşık 250 kişinin çalıştığı kırma tesisinin çökmesi sonucu çok sayıda işçi enkaz altında kaldı. Kurt..

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..

Wonder Woman Filminden Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 01:37

Wonder Woman Filminden Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

DC çizgi romanlarından uyarlanan ve yılın en fazla merak edilen işlerinden biri olan Wonder Woman‘dan yeni görüntüler ortaya çıktı. Batman v Superman: Dawn of Justice filmiyle tanıştığımız Wonder Woman şimdi kendi hikay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Selde hayatını kaybeden genç kızın eşyaları bulundu, komandolar duygulandı 02:50

Selde hayatını kaybeden genç kızın eşyaları bulundu, komandolar duygul

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde markette çalıştığı sırada sele kapılarak hayatını kaybeden genç kıza ait telefonu ve 50 TL parasını enkaz altından çıkaran komandolar, duygu dolu anlar yaşadılar...

Ehliyetine el konulan alkollü sürücü 3 çocuk annesini hayattan kopardı 01:40

Ehliyetine el konulan alkollü sürücü 3 çocuk annesini hayattan kopardı

Antalya'da daha önce ehliyetine el konulan alkollü sürücünün kullandığı araç, çalıştığı seraya gitmek için yol kenarında yürüyen 3 çocuk annesine çarptı. Kazada anne yaşamını yitirirken, sürücü gözaltına alındı...

14 Yaşındaki Mouaz Dakkouri 4 gündür kayıp 04:20

14 Yaşındaki Mouaz Dakkouri 4 gündür kayıp

Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını..

KATİL DOKTORUN CEZASI BELLİ OLDU! 02:25

KATİL DOKTORUN CEZASI BELLİ OLDU!

İstanbul Sarıyer'de birlikte çalıştığı asistan Dr. Kaan Erol'u, 75 bıçak darbesiyle öldürmek suçundan yargılanan asistan Dr. Yavuz Sümter, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı...

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie 02:11

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie

Bloodrunners Filmi Orijinal Fragman Hakkında 1933 yılına gelindiğinde, Yasaklama, ortalama vatandaşların yasayı çiğnediği, gölgelerde saklandığı ve gece çalıştığı patlayan bir girişim olduğunu kanıtladı. Yeni dünya düzen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada 00:48

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme ar..

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 07:30

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Atletico tur kapısını araladı: 2-4 Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Leverkusen'i deplasmanda 4-2 yenen Atletico Madrid, rövanş için avantaj elde etti. Karşılaşmaya baskılı başlayan taraf, ev sahibi Leverkusen old..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hawaii Five 0  7.Sezon 18.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 43:33

Hawaii Five 0 7.Sezon 18.Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Dizil

Steve McGarrett, deniz subaylığından atrılıp polisliğe geçen bir dedektiftir. Babasının cinayetini araştırmak üzere Oahu'ya döner ve Hawaii valisinin kurulacak yeni ekibin lideri olması için kendisini ikna etmesi üzerine..

  • Tv Series tarafından
  • 2.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Artvin’de uçuruma yuvarlanan yaşlı adam hayatını kaybetti 01:46

Artvin’de uçuruma yuvarlanan yaşlı adam hayatını kaybetti

Artvin'in Borçka ilçesinde çay bahçesinde çalıştığı sırada uçuruma yuvarlanan 79 yaşındaki Burhan Şentür hayatını kaybetti. Yaşlı adamın cansız bedeni arama kurtarma ekipleri tarafından iple erişim sistemi kurularak çıka..

Polislere Direnen Karateci Genç 00:30

Polislere Direnen Karateci Genç

Polislerin gözaltına almaya çalıştığı genç adeta Karate Kid filminden fırlamış gibi... Yaptığı hareketlerle polisleri uzun süre uğraştırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 3 yıl önce
MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ! 01:49

MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Öğle saatlerinde Ankara'nın Çankaya ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan bir zincir marketin önünde meydana gelen olayda, zincir markette dağıtıcı olarak çalışan İbrahim T., ürünleri getirerek marketin önün..

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 8 yıl önce