#Türk işçilerin çalıştığı

Yasak Elma 12. Bölüm 2. Fragmanı 00:36

Yasak Elma 12. Bölüm 2. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değildi 02:59

13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gi

Konu: 13 yaşındaki Nicholas Barclay en son arkadaşlarıyla basketbol oynarken 13 Haziran 1994'de San Antanio, Teksas'da görüldü. Nicholas daha sonra eve gitmedi ve kendisinden bir haber alınamadı. Nicolas’ın ailesi, 3,5 ..

  • JET TV tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arif v 216 Hd İzle 2:00:31

Arif v 216 Hd İzle

Robot olan 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan insanlar gibi bir yaşam sürmeye çalışsa da farklılığı kimsenin dikkatin..

Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman 02:42

Çatışma Türkçe Altyazılı Fragman

Jacob travmatize olmuş bir banka müdürüdür. Çalıştığı banka soyguna uğramış ve bu soygun bir iş arkadaşıın öldürülmesi ile sonuçlanmıştır. Yaşadığı olayın travmasını atlatamayan Jacob, soygundan sorumlu olan kişiyi bulup..

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:58

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Tully Türkçe Dublaj Hd İzle 1:35:36

Tully Türkçe Dublaj Hd İzle

Yönetmen:Jason Reitman ve Senaryo:Diablo Cody çalıştığı ABD yapımı komedi , dram türünde 2018 yılında yayınlanmış bir filmdir. 2 çocğu olan Marlo yeni doğan bebeği ile birlikte 3 çocuk annesi bir kadın olmuştur. Çocuklar..

Devasa - Colossal Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:23

Devasa - Colossal Türkçe Dublaj Hd İzle

Gloria normal bir kadının yaşadığı bir hayatı yaşarken birden bire tüm hayatını etkileyecek olaylarla karşı karşıya kalır çalıştığı işten çıkar sevgilisiyle ayrılır ve onunla kaldığı evden sevgilisi tarafından kovulur. B..

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman 02:02

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman

Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, motorlu kuryelik yapan Gürbüz’ün maceralarını konu ediyor. Genç bir adam olan Gürbüz geçimini bir pizza restoranında motorlu kuryelik yaparak sağlamaktadır. Çalıştığı pizzacıda müdür olmanın ..

Şampiyon 2. Bölüm 2:17:12

Şampiyon 2. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnSuna yaşadığı şaşkınlık ve öfke nedeniyle, gerçekleri Fırat’ın yüzüne vurunca, Güneş duydukları karşısında büyük bir şok yaşar. Kahramanı olarak gördüğü “Şampiyon” babasının bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti 06:00

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı. Süper Lig'de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başak..

  • OFSAYT tarafından
  • 18.941 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Söz | 39.Bölüm 2:15:57

Söz | 39.Bölüm

Söz’ün 39. Bölümünde;nBahar’ın kararı onları geri dönülmez bir yola sokuyor... nnHafız (Mustafa Yıldıran) komutasındaki Tim, Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) uyarısıyla cenaze törenine düzenlenen saldırıyı önlemeye çabalarken, ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Descendants Of The Sun 1.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:15

Descendants Of The Sun 1.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 1.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle_2 35:45

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle_2

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 3.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:39

Descendants Of The Sun 3.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 3.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 4.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:48

Descendants Of The Sun 4.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 4.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 5.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:25

Descendants Of The Sun 5.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 5.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 6.Bölüm Türkçe Altyazılı izle 59:05

Descendants Of The Sun 6.Bölüm Türkçe Altyazılı izle

Descendants Of The Sun 6.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 7.Bölüm Türkçe Altyazılı izle 58:56

Descendants Of The Sun 7.Bölüm Türkçe Altyazılı izle

Descendants Of The Sun 7.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 1:00:01

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 1:00:08

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:17

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:44

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 58:23

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 13.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:09

Descendants Of The Sun 13.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 13.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 14.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 57:34

Descendants Of The Sun 14.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 14.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 15.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:54

Descendants Of The Sun 15.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 15.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 16.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:11

Descendants Of The Sun 16.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 16.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla göstericileri vurmaya çalıştı! 00:36

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla gösterici

ABD'nin Minneapolis eyaletinde siyahi George Floyd’un polis tarafından boğularak öldürülmesine tepkiler tüm eyaletlere yayılıyor. ABD'de bir adamın göstericilere ok ve yayla saldırmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..