#Türk reklamları eski

Davaro  Anaa Garıya Bak! 04:28

Davaro Anaa Garıya Bak!

Başrollerini Kemal Sunal, Şener Şen, Pembe Mutlu, Ayşen Guruda ve Adile Naşit'in başrollerini paylaştığı Davro filminden komik bir kesit. Kemal Sunal (Davaro) Almanya'dan gelirken Ağa'ya bir dürbün alır...

Davaro  Ölürsem Kabrime Gelme İstemem 01:48

Davaro Ölürsem Kabrime Gelme İstemem

Kemal Sunal, Şener Şen , Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı, Davaro filmin en duygusal sahnelerinden biridir. Memo, Cano'sunu özlemiştir ve o yürek yangınıyla Ölürsem Kabrime Gelme şarkısını söyl..

Sezen Aksu  Belalım.. 05:29

Sezen Aksu Belalım..

Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de ..

Sezen Aksu  Seviyorum Kahretsin 05:17

Sezen Aksu Seviyorum Kahretsin

Bırak beni yeter aldattığın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne müm..

Hababam Sınfı Sınfta Kaldı  İnek Şaban'ın Semra Hoca'ya Mektubu 12:42

Hababam Sınfı Sınfta Kaldı İnek Şaban'ın Semra Hoca'ya Mektubu

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın eserinden uyarlanmış serinin ikinci ve en çok hasılat yapa..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı  Akil Hoca 11:02

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Akil Hoca

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Akil Hoca Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın eserinden uyarlan..

Sezen Aksu - Kaçak 04:00

Sezen Aksu - Kaçak

Bu şehirde buldum buğday ellerini Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum bütün ezberlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Kim..

Davaro Sıçtırtma Canına Ula 04:32

Davaro Sıçtırtma Canına Ula

Öldürüleceğini anlayan Sülo, Memo'ya bir teklifte bulunur. Memo'nun kendisini öldürmemesi durumunda köyden uzaklaşacağını söyler. Evlenmek için başka çaresi kalmayan Memo, Sülo'nun planını kabul eder ve köy meydanında Sü..

Davaro  Tarhana Mikser Sahnesi  Kemal Suna & Adile Naşit & Şener Şen 12:14

Davaro Tarhana Mikser Sahnesi Kemal Suna & Adile Naşit & Şener Şen

Almanyalardan mikser alıp annesine hediye etmek isteyen Memo, mikserin nasıl kullanıldığını bilmeyince annesinin tarhana yapma sevdası başlamadan bitmiştir. Ortaya da unutulmaz bir sahne çıkar...

Davaro  Hortum Tabut Sahnesi  Kemal Sunal & Şener Şen 09:59

Davaro Hortum Tabut Sahnesi Kemal Sunal & Şener Şen

Oyuncular ve Rolleri; Kemal Sunal: Memo / Mehmet Pembe Mutlu: Cano / Canan Şener Şen: Sülo / Süleyman Adile Naşit: Hamo / Hamiyet Ayşen Gruda: Ayşo / Ayşe İhsan Yüce: Ağa Sırrı Elitaş: Bekiro..

Davaro  Üleşme Sahnesi Üç Bana Bir Sana 04:38

Davaro Üleşme Sahnesi Üç Bana Bir Sana

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminin en komik sahnelerinden biridir. Memo eşkiyalıktan kazandığı parayı Sülo'nun tehditleri karşısında paylaşmak zorund..

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum 03:50

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum

Her kelime yalan Her yürek vefasız Can üzgün, perişan Can suskun, kararsız Çek git diyor şeytan Git sessiz sedasız Ve… Gittiğin zaman Sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından Ben bu dünyadan, Dosttan düşmandan Aldım payımı, ..

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum? 06:47

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum?

Şimdi yarım ay şeklindeki pamuğu ikiye ayırıyoruz ve ekstra pamuk almaya çalışıyoruz, pamuğu ince yapmaya çalışıyoruz. Şimdi yüz veya göz altı kremi al ve göz altında koyu bir kat sür. Ince yapılmış pamuk al ve onu göz ..

4 Yaşındaki Afgan Çocuğun Büyüleyen Sesi (Türkçe-Farfsça-Arapça Sözleriyle) 03:42

4 Yaşındaki Afgan Çocuğun Büyüleyen Sesi (Türkçe-Farfsça-Arapça Sözler

Bahar yağmurun tane tane yağışı güzeldir ve ben seni hatırlıyorum her bahar yağmurunda İçimdeki eski hüzün canlandı, lalezarın nazından Gönlümü kaptırdım, kaybettim, sineme hançer vurdular, bizi -birbirimizden- ayırdılar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sabahat Akkiraz  Değme Felek 04:42

Sabahat Akkiraz Değme Felek

Bugün benim efkarım var zarım var Değme felek değme telime benim Gül yüzlü cananı elden aldırdım Ecel oku değdi gülüme benim Değme felek değme telime benim Lokman Hekim gelse sarmaz yarayı Hilebaz dostunan açtık arayı N..

Aşık Mahsuni Şerif - Han Sarhoş Hancı Sarhoş 05:00

Aşık Mahsuni Şerif - Han Sarhoş Hancı Sarhoş

Han Sarhoş Hancı Sarhoş Sözleri: Karlı dağlar kara bulut içinde Yaylası hüzünlü yöresi bir hoş Sevdalı yolcular umut içinde Hayalın düğünü töresi bir hoş Han sarhoş hancı sarhoş Yolda yabancı sarhoş El çek tabip kalbimd..

Ebru Gündeş  Demir Attım Yalnızlığa 1993 04:58

Ebru Gündeş Demir Attım Yalnızlığa 1993

Sessiz bir köşede, her şeyden uzak; Meçhul yarınlara terk edilmisim Dostluklar yalanmış, sevgiler tuzakmış Tuzak Hayret yanılmışım, yalnızım simdi Oysa mutluluğu hayal etmiştim Gidenler unutmuş, aşkları yalanmış Y..

Ebru Gündeş  Gel Diyemem 1993 03:51

Ebru Gündeş Gel Diyemem 1993

Yazamıyorum tek bir satır Senin hatıran yok ki bende Bir iki saat beraber olmak Ask için yeter mi sence Ne olacak bilemiyorum Bir düğüm ki çözemiyorum Sevmiyorum seni sevemiyorum Sana hayır diyemiyorum Gel diye..

Ebru Gündeş  İki Gözüm İki Bulut 1995 04:20

Ebru Gündeş İki Gözüm İki Bulut 1995

Akşamı getiren sesler susunca Gönül rıhtımına bir gemi yanaşır Döker hüzünleri gider sessizce Gözlerimde geçen yüzün ıslanır Saatler yorulur sabaha doğru Geceler yorulur hasretin yorulmaz Bırakmaz peşimi nereye gitsem Ço..

Aşık Mahsuni Şerif  Bilmem Ağlasam Mı ? 04:55

Aşık Mahsuni Şerif Bilmem Ağlasam Mı ?

Mevlam gül diyerek iki göz vermiş Bilmem ağlasam mı ağlamasam mı Dura dura bir sel oldum erenler Bilmem çağlasam mı çağlamasam mı Milletin sırtından doyan doyana Bunu gören yürek nasıl dayana Yiğit muhtaç olmuş kuru soğa..

Özlem Özdil - Merdo  (Sana Bir Gün Olsun) 06:36

Özlem Özdil - Merdo (Sana Bir Gün Olsun)

Sana bir gün olsun Gülmedi hayat Kaderi berbat merdo merdo Burası gurbet Gelme demedim mi merdo Dönme demedim mi Vururlar seni merdo merdo Söylemedim mi Köprünün başına merdo Pusu kurarlar Seni ararlar merdo merdo İzin..

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun 05:06

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun Albüm Adı : Yemin Ettim Düzelten : wholkom Adresim aynı, Kaderim aynı Günlerim aynı, Geceler aynı Sarı saçlım hasretimsin sen Karadantel sokağında ben Kapımda akşam gülleri m..

Ni̇lüfer - Esmer Günler 03:39

Ni̇lüfer - Esmer Günler

Albüm Adı : Esmer Günler Düzelten : İmlaDüzeltici Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma..

Mario Gomez'in Azerbeycan'a Attığı Gol 00:24

Mario Gomez'in Azerbeycan'a Attığı Gol

Eski Beşiktaşlı Alman Golcü Mario Gomez'in Azerbeycan'a Attığı Gol..

Hülya Avşar Ağlamışım Gülmüşim 1988 02:50

Hülya Avşar Ağlamışım Gülmüşim 1988

Aglamışım, gülmuşüm, kırılıp dökülmuşüm Aşkın için olmusum, senin umunda mı Deryalara dalmısım, el acıp yalvarmışım Gunlerce ağlamışım, senin umurunda mı Yolunu beklemişim, gonulden özlemişim Sevilmeden sevmisim, senin..

Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak 04:09

Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak

Bu gece uzun olacak besbelli biliyorum Lodos fırtınaları kopacak yine Ta derinlerde bir yerde Varsın olsun varsın olsun Sevdim bir kere Sen benim canım Sen kara sevdalım Bir şeyler söylemek o kadar zor Sensiz geçen uzun ..

Samurai Jack - Yeni Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı 01:14

Samurai Jack - Yeni Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı

Eski zamanlarda yaşayan samurayımızın gelecek zamanda hapsolup kendini kurtarma çabalarını anlatıyor çizgi film. çayırlarda, ovalarda, harabelerde, gelişmiş şehirlerde, metropollerde, yer altında, antik ve gizemli tapına..

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

Sibel Alas - Adam 05:30

Sibel Alas - Adam

Sevipte söyleyemediğim şarkılar var Bir dizesini asla hatırlayamadığım şiirler Keşke,keşke o ben olsaydım dediğim hikaye kadınları Düşlerim var... Uyandığımda yalnızca başını hatırladığım, Ve asla sonuna kadar görmeyi be..

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975 03:26

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975

Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor Duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Her şe..